Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anets2

Plastyka brzucha

Polecane posty

Gość anets2

Witam. Jestem 8 dzień po abdominiplastyce. Operację wykonał Dr Węgrzyn z Wrocławia. Lekarz z powołania! Cudowny chirurg dla którego nie liczą się tylko pieniądze.Opieka przecudowna! 100% zadowolenia .Brzuszek goi się cudnie wg zaleceń Doktora. Drogie Panie!! Polecam z serca.Sama nosiłam obwisły brzuch z potworną blizną wzdłuż po dwóch cesarskich cięciach. Teraz mam piękny brzuszek i nowy pępek. Polecam.

Gość nutelkaaaa
a ile to kosztowało ??? tez bym chciała

Gość mlodewilki
ocen ból... od 1 do 10?? i myslisz ze rozstepy tez by zginęły ??

Gość MalinowaZona
Autorko pewna jestes , że dobrze napisałaś koszt operacji ? 8500 ?

Gość anets2
Ból jest duży w pierwszych dniach a potem jest coraz słabszy. Pozdrawiam

Gość anets2
Odp do Malinowa Koszt 8500zł. Nie nastąpiła pomyłka:-)

Gość MalinowaZona
ja jestem z zachodniopomorskiego i u nas ceny takiej operacji zaczynają się od 15000 tys dlatego jestem trochę zdziwiona , że tak mało zaplaciłaś a trochę sie tym interesuję bo sama przymierzam się do takiego zabiegu

Gość anets2
To zapraszam do Wrocławia. Byłam u jeszcze jednego znanego chirurga we Wrocławiu. Krzyknął mi duzo więcej, a potraktował mnie jak jedna z wielu.Natychmiast zrezygnowałam z niego. Mój Dr Węgrzyn to cudowny lekarz,który był u mnie na sali już 6 rano z zapytaniem jak sie czuję:-) Moja koleżanka robiła u niego implanty i wychwalała go pod niebiosa. Ja tez teraz mogę zrobic to samo. Bo to wspaniały człowiek i chirurg. Poczytaj jego stronę. Dr Marek Węgrzyn Wrocław. Bielany Wrocławskie.ul.łąkowa 5

Gość MalinowaZona
Chciałam właśnie sprawdzić ale coś mi jego strona nie chce wskoczyć. A czy długo przed i po operacji bylaś w klinice ? Pytam bo musze wiedzieć na jak długo ewentualnie musiałabym sie udac do wroclawia i czy na jego stronie jest cennik ?

Gość anets2
Byłam u Doktora dwie doby. Dostałam wskazówki i jestem w domku. W czwartek jadę z zdjęcie szwów. Pozdrawiam

Gość befreee
o no to gratuluję, że jesteś zadowolona, moja znajoma się wybiera na taki zabieg do Osucha, troszkę się boi wiadomo, ale na pewno też będzie zadowolona tak jak ty.

Gość no przeciez jak ci goraco
jak mozna po 8 dniach oceniac prace doktora ? ludzie myslcie troche i wystawiajcie opinie, gdy sie wszytsko zagoi!

Gość gość
mam termin na plastyke brzucha do dr.Szczyt jest ktos kto mial tam robiona plastyke brzucha i moze sie wypowiedziec na ten temat ??? Prosze piszcie na GG 22098837