Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małapati

Jest tu ktoś kto zna się na modzie??

Polecane posty

Gość małapati

j.w. Chciałabym zmienić styl. Aczkolwiek nie umiem kompletować stroju, dobierać dodatków itd. ;/ od zawsze miałam z tym problem, doradzi któraś?

Gość małapati
Mam 167 ważę 55kg Biodra równają się z ramionami, długie nogi, małe piersi. Wychodzi, że jestem klepssydrą. Pozostaje kwestia doboru odpowiedniego stroju.

Gość MałyChłopiec:)
Drzoana, znakomity wyglad na fotografii, swietna figura. Pati jak mamy Ci doradzic, powiedz co chcesz kupic itp

z opisu wynika, ze masz idealną figurę. proponuję coś zmikenić na wysokości biustu, czyli powiększyć go optycznie.

Gość małapati
Chciałabym kupić spódnicę ołówkową. Ale co nosić do niej? Jaką bluzkę, buty, kurtkę, bo zimno już przecież się robi. Nigdy nie nosiłam spódniczek. :O

Gość małapati
Drzoana a jak optycznie go powiększyć?

Bluzkę możesz pzryodziać nawet najzwyklejszą białą. Buty na obcasie, nude. jeśli mowa o zimowych kurtkach to tylko o długości spódnicy, albo dłuższa, tak, żeby nie wystawała. bo jak te niektóre wsiury się odstroją, krótka kurtka i spódnica to krew zalewa. Ja jako kreaturka mody rzygam jak na to patrze.

bluzkami z odpowiednim dekoltem i pusz apem. Unikaj bardotek, bo to wogóle pożera cycki.

Gość małapati
Czyli może być płaszczyk?

chiba, że chcesz na teraz się odstroić, trochie w stylu rock, to załóż krótką skórzaną o ile spódnica nie będzie zbyt elegqancka.

Gość małapati
Drzoana, jestem pełna podziwu Twojej wiedzy. A powiedz mi, jaki dekolt byłby odpowiedni. Zapodaj jak możesz kilka ciekawych stylizacji.

może być jak najbardziej. Tylko dopasowany, podkreślający twoją figurę, a nie jakiś worek.

Gość ndjjxndjx
Nie jestes klepsydra,klepsydry maja tyle w biuscie co w biodrach ibwciecie w tali

bluzxki pod szyje nos, koszule z żabotami i różnymi kokardami na wysokości biustu, jakieś frędzle, farfocle, wzory, świecidełka, wszystko żeby odwrócić uwagę od tego, że nie masz cyców. Najlepiej jakby tio były dekolty bardziej pod szyje.

Gość małapati
Skoro nie klepsydrą to w takim razie czym?;>

Gość wszyscy jesteśmy z małp64
twój styl to twój styl!- a nie czyjes wizje.. nie rozumiem..chcesz mieć swój styl a pytasz innych o zdanie??

Gość małapati
Pytam o poradę, a nie o konkretny ciuch. Czujesz różnicę?

a co ty się tu mądrzysz ty wyżśej, jak nie jest jak jest. Nie ma nigdy idealnego dopasowania do jakiegoś typu sylwetki. ale większość wskazuje na to, że tą klepsydrą jest.

Mała pati coz ja ci mogie poradzić. Nos dopasowane spodnie, choć jeansy w modzie to ich unikaj bo to sit. Od czasu do czasu, jak bedziesz szła po papier do sklepu to se zarzuć.

Gość małapati
Ok, dzięki drzoana. ;)

Gość ndjjxndjx
Nie wiem nie widzialam Cie,jezeli masz wciecie w tali to jestes wiolonczela,a jezeli nie masz wciecia to kolumna,dzoana a z ciebie znawczyni mody jak z koziej dupy traba

wiolączela to ma dupe jak słoń, albo jak Twoja głowa, ona je klapsydra, nie wciskaj jej kitu, bo dziewczyna uwierzy i zrobi z siebie pośmiewisko. A ja tu jestem najlepszą kreaturą mody, z resztą pracuje we sklepie z odzieżą.

wiolączela to ma dupe jak słoń, albo jak Twoja głowa, ona je klapsydra, nie wciskaj jej kitu, bo dziewczyna uwierzy i zrobi z siebie pośmiewisko. A ja tu jestem najlepszą kreaturą mody, z resztą pracuje we sklepie z odzieżą.

Gość hxhdhjdjjd
Wiolonczela ma biodra szersze od biustu tak jak autorka a klepsydra tyle samo w biuscie i w biodrach doucz sie,chyha wbkumpeksie pracujesz

Gość małapati
Drzoana ma rację. Wiolonczela ma szerokie ramiona, DUŻY BIUST, duże pośladki, masywne uda - ja tego nie posiadam.

Gość hxhdhjdjjd
Pati a ty na muzyke chodzilas,nazwa wiolonczela niebwziela sie z kosmosu,gora jest mniejsza od dolu,wygoogluj sobie

Gość hxhdhjdjjd
W kazdym razie jedno jest pewne klepsydra nie jestes skoro nie masz ud i pupy i biustu