Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avangarda91

Test negatywny, a okresu nie mam i objawy ciąży..

Polecane posty

Gość Avangarda91

Bolą mnie brodawki, okres spóźnia jest 5 dni boli bodbrzusze, sikam co chwilę, a wieczorem wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny.. Mógł się pomylić?

Gość pewnamamaa
mógł..

Gość basiacikolka
Mógł :)

W pierwszych tygodniach wcale tak często się nie sika ;) A resztę objawów może być ciążowych jak również na okres. Zrób sobie bete hcg - pewniejszy wynik ;)

Gość Avangarda91
a miala ktoras z Was tak, że mimo ciązy test wyszedł negatywny?

3 tc to w zasadzie owulacja - ciążę liczy się od terminu ostatniej miesiączki. przy spóźniającym się okresie test jest już wiarygodny, o ile cykle sa regularne.

z tym siusianiem musze sie nie zgodzic, bo ja nie miałam żadnych objawów ciązy a siusiałam bardzo często i myślalam ze mam zapalenie pecherza moczowego tyle ze nie bolalo i nie wiedzialam o co chodzi, pozniej sie dowiedziałam jak zobaczyłam test:)

Gość uyggggggggggggg
W Pl sa kiepskie testy. Ja z ostatnim dzieckiem w 4 miesiacu dla zartu zrobilam taki test i wyszedl negatywny.Poza tym testy sie rano robi a nie wieczorem.

Gość po pierwsze to moglas
Miec pozniej owulacje i test moze byc wykonany za wczesnie po drugie objawy na @ i poczatki ciazy sa takie same po trzecie Mama2012luty naucz sie liczyc tc bo mnie to juz wnerwia po czwarte ty uyggggg cos tam wiedz, ze beta hcg potem spada i test mogl wyjsc ujemny,bo to hormon wystepujacy w pierwszym trymestrze. po piate z sikaniem jest roznie. Ja przed okresem sikalam jak glupia a w ciazy latac zaczelam dopiero w drugim trymestrze jak macica zaczela uciskac na pecherz

Gość kUKUŁKAmalwinka
po pierwsze to moglas - nie bądź taka madralińska, jak pisąła koleżanka wyżej z tym sikaniem jest różnie a każda ciąża jest inna. Mnie wnerwiają takie zarozumialce którzy wszytsko wiedzą najlepiej, i nie mogą zdzierżyć że ktoś może mieć inne zdanie wrrrr!!

Gość kUKUŁKAmalwinka
po pierwsze to moglas - nie bądź taka madralińska, jak pisąła koleżanka wyżej z tym sikaniem jest różnie a każda ciąża jest inna. Mnie wnerwiają takie zarozumialce którzy wszytsko wiedzą najlepiej, i nie mogą zdzierżyć że ktoś może mieć inne zdanie wrrrr!!