Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Avangarda91

Dlaczego tak mnie traktuje

Polecane posty

Gość Avangarda91

Jestem z nim kilka miesiecy, na poczatku starał się, był sympatyczny, dopóki się z nim nie związałam. Teraz wrócił do swoich starych nawyków, jest chamowaty, wulgarny i drze się na mnie o byle co. Miły i uczuciowy jest tylko w łóżku, a poza nim jest chamowaty, a mimo swego zachowania chce miec ze mna dziecko i twierdzi, że chce być już tylko ze mną. Najlepiej jakbym była cały czas z nim, a jak już jestem to tak się zachowuje.. Dziś mi ubliżył nie w oczy, ale tak mimochodem i nie odzywam się do niego. Chciałabym dać nam szansę, ale nie wiem jak nim wstrząsnąć zęby się ogarnął z tym chamstwem. Byłam wcześniej dwa lata z facetem, który miał do mnie szacunek, a tu tego nie widać.. Jak z tym walczyć

Gość figofagooo
tego nie zwalczysz. Nie warto być z osobą, która Cię nie szanuje. I nie wierz w te cudowne zmiany, bo one będę krótkotrwałe.

Gość najgorszy typ
zostawic go jakby chciał (widac nie chce) sam by sie zmienil i swoje postepowanie bez twoim namowek zostawic

Gość a cooo
Nie walcz,tylko odejdż.teraz jest dla was najlepszy czas na miłość i jeżeli teraz nie ma szacunku do ciebie ,to kiedy bedzie mial?Jak przyjdzie dziecko i problemy dnia codziennego? Wątpię. Nie możesz sobie pozwolić na takie traktowanie,bo pożniej będzie tylko gorzej.To co ,że postawisz mu jakieś ultimatum,on bedzie się przez jakiś czas pilnowal,ale i tak nie zmieni swojego zachowania na dlużej,bo poprostu nie wytrzyma ciaglej samokontroli.Wiesz jak wyglądają kobiety nie szanowane przez swoich partnerow?

Gość najgorszy typ
to prawda zmieni sie na krótko. Nie warto

Gość a cooo
a wiesz jak wyglądają i co czują dzieci matek nie sznowanych przez swoich partnerow? Nie wierz w żadne zapewnienia .Poprostu uciekaj od takiej osoby i uloż sobie życie z kimś ,dla kogo bedziesz calym swiatem i bądż szczęśliwa ,a wtedy dasz szczęście innym.

Gość Avangarda91
Myślicie, że nic nim nie wstrząśnie? Hee zadzwonił przed pracą, zapytał co robię a ja twardo, że "po co dzwoni" On na to, że dzwoni, żeby mnie wku*wić rozumiecie too? Powiedziałam, że wystarczająco mnie wkurzył rano i bardziej się nie da, a On stwierdził, że nie wie o co mi chodzi. Powiedziałam, żeby zadzwonił jak zmądrzeje, a On na to "Aha zrobiłęm coś źle?, no to pa" więc rzuciłam słuchawką, no palant 26 lat na karku a zachowuje sie jak idiota.