jamuonmi 398 Napisano Styczeń 4, 2021 Polecam parowe urządzenie czyszczące. 2 l wody i 50 m2 czyste jak łza. Bez środków czyszczących i bez wysiłku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adinusia 0 Napisano Marzec 31, 2021 Ja najbardziej lubię naturalne czyściwa. Polecam te od ZIELKO, są super. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lopezzya 0 Napisano Maj 4, 2021 Polecam Indavox Home. Nowoczesne i profesjonalne środki do czyszczenia różnych powierzchni. Mają silne działanie. I skuteczne - każdy brud, nawet przypalony piekarnikowy, puścił szybciutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarapasikk 4 Napisano Maj 11, 2021 woda z octem, please, kto jeszcze tak robi od siebie polecam biostar pianki do czyszczenia, są delikatne i skuteczne, zapach lawendy albo aloes, bio i eko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pannazopozycji 1 Napisano Maj 17, 2021 Dnia 29.12.2020 o 18:30, stefania19841984 napisał: Jestem fanką i absolutnie jedynie polecam frosch, to najlepsze środki i naprawdę są świetne, zarówno do kuchni jak i do wc. Prawdziwa naturalna bomba do czyszczenia. no nie skomentuje tej chamskiej reklamy, frosch ma kiepskie składy i podrażnia jak mało co, to już biedronkowe w5 są lepsze albo te z carrefoura. z wymienionych wyżej ja potwierdzam, polecam ludwik i ajax, a produkty bio/eko- biostar- płyn uniwersalny i pianki do czyszczenia super i szare mydło można też wodą i octem, ale to już lepiej kupić dobrą eko chemię do sprzątania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukasz1987michta 0 Napisano Listopad 15, 2021 Zaczęliśmy kupować Javel Plus i jesteśmy bardzo zadowoleni. Znalazłem ich na fb Firma Smart Autoryzowany Dystrybutor Produktów Firmy Javel POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foqa 0 Napisano Listopad 23, 2021 To zalezy, ja ogólnie lubie kupować sobie chemie importowaną z niemiec na pobliskim targowisku, o wiele lepsza od polskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiazdagwiazd 0 Napisano Kwiecień 8, 2022 No nie wiem co Wy wszystkie z tym octem.... Wolę chemię. Jest eco linia z niejednej firmy a tak szczerze mówiąc to wszystko jest pic na wodę fotomontaż. Widziałam już niejeden dom w którym Panie domu miały schize na punkcie eco i doszłam do wniosku że wolę używać chemii i mieć pachnące kwiatami lub owocami mieszkanie niż ziejące octem i nie tylko. U mnie dobrze się sprawdzają środki czystości do kuchni od Sidolux https://www.sidolux.pl/produkty/mycie_kuchni - ładnie pachną i są ekologiczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beatka102 0 Napisano Grudzień 16, 2023 Słyszałam, że https://clean-24.pl/ oferuje szeroką gamę środków czystości, które mogą być idealne do różnych zastosowań. Mają produkty od znanych marek, które są skuteczne w walce z różnymi rodzajami zabrudzeń, co może być przydatne w domu lub w pracy. Warto tam zajrzeć, jeśli szukacie czegoś specyficznego, bo mają sporo różnorodnych produktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sarninka39 0 Napisano Grudzień 19, 2023 Ja zatem polecam naturalne środki ocet soda oczyszczona oraz https://zielonapestka.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach