Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to po ptokach

Nie odzywa się.

Polecane posty

Gość no to po ptokach

Zadałam konkretne pytanie. Co dalej albo spotykamy się na poważnie, jesteśmy parą albo do widzenia. To nie odpowiedział, przestał się odzywać. Ciekawe... :D

Gość dfghjk
nie ma w tym nic ciekawego odpowiedz juz dal :D

Gość no to po ptokach
No właśnie i ta wymowna cisza mnie tak rozbawia, hahaha :D W to że się odezwie nie wątpię, ale wtedy ja będę udawała ślepą... już nie mogę się doczekać :D

nie badz taka pewna ze sie odezwie, widac chcial sie facet tylko pobawic, moze juz zawsze mial kilka panienek do zabawy, albo szybko znalazl nastepna. w necie tego kwiatu to pol swiatu.

Gość no to po ptokach
Taaaaa..... nie raz mi powtarzał ile to koleżanek do niego pisze, ile może mieć :D Odezwie się odezwie, to już taki typ. Ale z mojej strony będzie taka sama cisza, jak z jego strony :D

Gość no to po ptokach
To że się pobawił dotarło do mnie, mi też się z nim dobrze bawiło, ale basta, koniec, the end :D

Gość ignasia75
Ta ile on ma lat?

Gość ignasia75
*A Ile czasu juz milczy? Teraz takich historii na peczki, Tak pytam, bo sama przeszlam cos podobnego.

Gość no to po ptokach
Ja mu wysłałam rano sms-a. Nie byłoby problemu, ale zaczął mnie irytować, wkurwiać, więc zapytałam co dalej, bo nie chce mi się już bawić... i milczy... od 10 :D A lat ma 30

Gość ignasia75
Eeee jesli milczy od 10 i to po takim smsie to... A czemu nie chcialas z nim pogadac normalnie o tym tylko przez sms? To zbyt trudny temat na smsy... Mysle, ze to nie byl dobry pomysl.

Gość no to po ptokach
Myślę, że to był bardzo dobry pomysł. Przynajmniej nie muszę patrzeć już na jego gębę. Próbowałam rozmawiać i zawsze jakoś tak z tej rozmowy nie wychodziło nic. Właściwie to nawet nie wiem po jaki chooj do mnie codziennie przyjeżdżał... chyba tylko o sex chodziło, całkiem niezły to przyznam, ale dla mnie to za mało :D