Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esterria;;;;;;

dlaczego mężczyźni bardziej cenią doświadczone niż dziewice???

Polecane posty

Gość esterria;;;;;;

tak mnie zastanawia fakt, że dla wielu facetów bycie z dziewicą jest próbą nie do przejścią, większosc woli doświadczone, dlaczego???przecież bycie tym pierwszym jest chyba powodem do dumy???

Gość esterria;;;;;;
levviatan->a możesz podac argumenty dlaczego???

Gość ja pierdoleee
A niby czemu to miałoby być powodem do dumy? Po prostu doświadczone są lepszy, gdyż potrafią czymś fajnym zaskoczyć faceta w łóżku, znają i często lubią seks, są z seksem oswojone i nie potrzebują x miesięcy czy lat aż zdecydują się iść do łóżka i ogólnie jest z taką jakoś inaczej, lepiej. A dziewice nie wiedzą w ogóle o co chodzi; myślą, że jak pójdzie z kimś do łóżka to facet ją później zostawi bla bla bla. Dziewice po prostu wydają się niekiedy, że są z innego świata.

Gość kolegastaIin
lepiej chodzić w tańszym i używanym niż w nowym i markowym

Gość ja pierdoleee
Każda była dziewicą, ale nie każda miała jakieś paranoje, czy urojenia, że jej dziewictwo to jakiś skarb czy nie wiadomo co jeszcze.

Gość figofagooo
Jeden lubi to drugi inne. Ja się właśnie dziwię, czemu niektórzy z dziewictwa robią nie wiadomo co. Nie mówię, że kobieta ma mieć dużo partnerów, ale nawet jak ma doświadczenie to jest tak samo wartościową dziewczyną jak dziewica.

Gość lalalalalakkkkkkaaa
ja jestem dziewica, ale nie traktuje dziewictwa jako skarb :O wrecz przeciwnie, mam ochote na seks i chetnie bym to dziewictwo stracila, ale nie mam chlopaka :( a seks bez zobowiazan jakos mnie nie kreci, musze sie z kims spotykac, żeby pójść do łóżka. Może kiedyś zmienie zdanie i zdecyduje sie na posiadanie przyjaciela "with benefits" :D ale na pewno nie chce przeżyć pierwszego razu z przypadkowa osoba, tylko z moim chłopakiem, bo wiem że będę wspominać ten pierwszy raz całe życie no i wiadomo że musi on być udany i łaczyć sie z jakimś emocjami a nie tylko przyjemnościa, bo wiem że na pewno odbije sie to na moim przyszłym życiu seksualnym. I też nie mam zamiaru czekać na seks miesiącami, miesiąc to jest max w związku :O Więc @ja pierdoleee nie pierdol:D bo jesteś tym samym prowo co "ale bezsensu" i "studenciak" ktorzy tu pisza od kilku dni :D

Gość alpia
Eee nie że cenią, każdy musi znaleźć odpowiednią dla siebie osobę w danym momencie . Przecież seks nie jest najważniejszy w związku, a gdy facet myśli poważnie o dziewczynie to nie ma dla niego znaczenia czy doświadczona czy nie, wszystkiego można się nauczyć, szczególnie że każdy lubi co innego.

Gość student 20 lat
To jak chcesz "nie używaną" to skontaktuj się z @dziewicą jeszcze. Na co czekasz?

Ktos tam dobrze zauwazyl, dziewica lezy jak kloda czekajac na wejscie doswiadczona kobieta wie co i jak:) Proste jak drut, prawda? Dziewice sa do bani;)

alpia... Seks nie jest najwazniejszy w zwiazku??? Ile Ty masz lat? 15? Znajdz sobie faceta (lub kobiete) w zaleznosci jakiej jestes plci. I nie uprawiajcie seksu z rok to zobaczysz czy seks nie jest wazny. Seks i kasa rzadzi swiatem:) Pozdrawiam:)

Gość okwhgjrpo
@pan 69 ale pieprzysz głupoty. Seks jest ważny, bardzo ważny w związku. Ale NIE jest najważniejszy. Ważniejsze jest uczucie które łaczy, zaufanie do partnera itd Gdyby seks był najważniejszy to te wszystie kontakty seksualne bez zobowiązan mozna by nazywac związkami, ale jednak seksu bez zobowiązań nie mozna nazwać związkiem, a dlaczego? Bo do związku potrzeba czegoś więcej niż tylko seksu.

Gość ja pierdoleee
Można taki związek nazwać wolnym związkiem. Uczucie nie musi być pierwsze. Pierwszy może być seks i po nim następuje uczucie. Seks bliża a dobry seks to już w ogóle.

Gość alpia
Hahah masz rację, źle to ujęłam Miałam na myśli że jeżeli komuś zależy to nie będzie to miało znaczenia czy jest się z doświadczona osoba czy nie.

Gość normalnyyyyy
a kto powiedział, że faceci wolą doświadczone od dziewic?

Chociaz nie mam mocnych argumentow aby „odbic pileczke mam swoje zdanie. Oboje mamy swoje racje:) Zakladam, ze jstes kobieta:) Pozdrawiam:)

alpia Jesli komus zalezy to bedzie czekal nawet do slubu. Pytanie jest jednak inne:) Osobiscie wole doswiadczone i wyuzdane kobiety niz dziewice, ale to na jeden, dwa numerki:) Nie chcial bym np. poznac w barze dziewice z ktora tego samego wieczora mial bym skonczyc w lozku. Na dluzsza mete z takiej dziewicy mozna zrobic wlasnie taka kobiete:) Pozdrawiam:)

Gość ahelams
Tutaj widze wiele wypowiedzi "wole doswiadczone" itp bo wyobraznia itp, a jak mówisz facetowi ze miałaś wiecej niz 3 partnerów (nie wiem 4, 7) to zaraz w głowie powiedzmy sobie szczerze maja alarm DZIWKA. A najgorzej jest gdy okazuje sie ze facet mial mniej od ciebie partnerek( np ty 5 on 2) to juz w ogole, panika i cholera wie co jeszcze.

Gość nannnnnnaaaan
@pan 69 mówisz, że doświadczoną i wyuzdaną dziewczynę chciałbyś na jeden czy dwa numerki. A na poważny, długotrwały (może nawet i na całe życie) związek? Jeśli zakochałbyś się w dziewczynie, zależało by ci na niej. Przeszkadzało by ci jej dziewictwo? Bo z tego co napisałeś wnioskuje, że doświdaczona dziewczyna do przygód, a na poważne związki dziewica (napisałeś, że na dłuższą metę dziewicy wszystkeigo mozna nauczyć)

Gość ja pierdoleee
@ahelams Ja tak nie mam. Dla mnie partnerka może mieć nawet 100 facetów i będę miał to gdzieś, bo po prostu mnie to nie rusza. Moja najbardziej doświadczona miała 6 i jak mi to powiedziała to nawet najmniejszego negatywnego wrażenia na mnie to nie zrobiło.

Gość ahelams
do ja pieeeerdole. oby więcej takiego myślenia wśród polskich mężczyzn. Bo sami chodzą na imprezy, poznają kobiety i sypiają z nimi, a potem szukają dziewicy.

Gość uktftyidtesz
"wolałbym "nie używaną" kobietę (wiem trochę głupio to brzmi)" kurva jakby kobieta byla skarpetka.

Gość uktftyidtesz
"Ktos tam dobrze zauwazyl, dziewica lezy jak kloda czekajac na wejscie doswiadczona kobieta wie co i jak Proste jak drut, prawda? Dziewice sa do bani" no wlasnie:)