Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esterria;;;;;;

dlaczego mężczyźni bardziej cenią doświadczone niż dziewice???

Polecane posty

Gość ahelams
widzę tutaj samych normalnych facetów spotykam. Albo ja mam pecha do mężczyzn w świecie realnym, albo nie wiem. Gdy mój poprzedni partner dowiedział się o moich 13 facetach w łóżku (w tym 9 przypadkowych, nie miałam czasu na faceta, a bardzo lubie seks) to wywołało to taką falę konfliktów że niedługo czas po tym się rozstaliśmy (on miał swoje 3).

Gość ja pierdoleee
W Polsce faceci są jacyś dziwni i mają kompleks na tym punkcie. W innych krajach aż tak nie jest. Wiadomo też są jakieś granice, ale na pewno jest jest tak, że 2-3 partnerów to już nie wiadomo jak dużo.

Gość pewny siebie brunet
dwa razy w życiu trafiłem na dziewice i mówię dość!!!! ostatnia panna mimo swojego 28 letniego wieku była tak infantylna jak jakieś niedorowinięte emocjonalnie dziecko...wydawało jej się, ze miłośc i bycie razem to polega jedynie na spacerach i trzymaniu się za rączkę...cały czas wspominała jaka to jest nieszczęśliwa po 4 lata temu poznała faceta na necie i się w nim zakochała a on sie chciał spotkac z nię jedynie dla sexu....a więc z ręką na sercu mówię dziewicą stanowcze NIE!!! żyją sobie w jakims swoim wyidealizowanym cnotliwym świecie ...

ahelams Niezle sie bawilas:) A ten ostatni... Jego strata. Kobiecie nie mozna wypominac przeszlosci, tymbardziej lozkowej. Facetowi zreszta tez. Liczy sie terazniejszosc, a jak przy okazji nauczymy sie kilku nowych (zdobytych w przeszlosci doswiadczen) wszystkim wyjdzie na dobre:) Pozdrawiam:)

Gość Miodjaio
Ja wole dziewice.Nie jestem hipokrytą sam jestem prawiczkiem, wiec mogę oczekiwać żeby dziewczyna była dziewicą, co innego, gdybym spała z jakimiś dziewczynami, wtedy nie miałoby to znaczenia:)

Gość ahelams
A tam bawiłam, po prostu mam swoje potrzeby. Oczywiście, że nie sypiam z facetem które dopiero co poznałam i nic o nim nie wiem, najczęściej byli to interesujący znajomi, znajomi bliskich znajomych, o których miałam podstawowe pojęcie. O nich też nikt nie wie, bo bawiłam się tak w innym mieście, 200 km od tego, w którym mieszkam i żyję na co dzień. Tylko raz wyznałam prawdziwą liczbę moich kochanków partnerowi i się sparzyłam. Teraz, nie okłamuję mężczyzny, ale powiedziałam mu, że to nie jego sprawa i że ja także nie mam zamiaru wnikać kto, ile i w jaki sposób znalazł się w jego łóżku.

Gość ahelams
do ja pieeerdole. Zgodzę się, miałam okazję poznać wielu ludzi z niemiec, anglii czy nawet z dzikiej rosji. I w tych sprawach wszyscy byli zgodni, że nie obchodzi ich ile ich obecna partnerka miała facetów.

Czyli nie mowisz mu bo boisz sie, ze Cie zostawi? Zakladam, ze w koncu bedziesz chciala sie z kims zwiazac, zalozyc rodzine. Obys trafila na tolerancyjnego, normalnego faceta, bo predzej czy pozniej dowie sie. Chociaz...Nie moge zrozumiec dlaczego to taki problem 1,2 czy 15:) Facet przy takiej liczbie to MACHO, dla kobiety... Nie bawilas sie??? Na pewno sie bawilas i to dobrze. Potrzeby, potrzebami ale zabawa tez byla:) Pozdrawiam:)

Gość ahelams
nie boję się o to, po prostu sądzę że to nie jego sprawa. Owszem, chciałabym założyć rodzinę kiedyś, w przyszłości, może za 7 lat, jak wszystko sobie poukładam, ale nie z tym mężczyzną :) Może to zabrzmi głupio, ale chwilowo układ z nim mi się podoba, nie jest to bardzo poważne, ani też takie frywolne, lubię go, ale nie czuję i wiem że nie poczuję że chce spędzić z nim życie :)

Gość ahelams
Michaił: No widzisz, do Ciebie to przyszło z czasem :) Ja aktualnie lat 23, przy wspomnianej sytuacji 20, a on 25. Widać nie każdy podchodzi z czasem do tego z większym dystansem, ale cóż cieszę się, że jest takich mężczyzn chociaż garstka:)

7 lat? To sporo:) Obys nie dobila do cyfry ktora odstraszy potencjalnego meza;) Ale jesli masz okazje to korzystaj z zycia poki jestes mloda i piekna:)

Gość ahelams
nie mówię, że za 7 lat dopiero zacznę się za nim oglądać, mówię że wtedy będę mogła się już na poważnie wciągnąć w :rodzine: :)

:) Brzmi lepiej;) Ale lepiej nie zakladac niczego z gory:) No i dzieci po 30? Wierz mi to nie jest dobre rozwiazanie:) Pozdrawiam:)

Gość ahelams
Dziecko po 30 nie jest wcale aż takim złym rozwiązaniem przy dzisiejszej medycynie. Ale cóż, takie mam plany, a jak wiemy plany lubią się same zmieniać, więc nie zakładam, że dokładnie na 100 % tak będzie wyglądało moje życie, jak na razie chcę się skupić na sprawach, które pozwolą mi na założenie rodziny, w której moje dzieci będą miały możliwości, do których no co jak co, fundusze są niezbędne, bo mimo wszystko, można się starać naprawdę mocno, ale miłość nie zawsze wystarcza, a ja moim dzieciom po za miłością, chce zapewnić także dobrą przyszłość. Dziękuje za miła rozmowę, ale jutro czeka mnie ciężki dzień, a sen mi się bardzo przyda. Pozdrawiam!

Jesli chodzi o dzieci to medycyna nie ma tu duzo do gadania:) Chodzi mi bardziej o duza roznice wieku:) No ale mniejsza o to. Powodzenia w dazeniu do celu. Pozdrawiam:'

Gość Jak sie dziewica
Jak sie dziewica i prawiczek do seksu zabiorą to może byc niezły kabaret ;-) Oboje z czerwonymi twarzami zerkajacymi na siebie nerwowo ;-)

Gość Jak sie dziewica
Nie jestem tego taka pewna. Z doświadczonym partnerem czulabys sie i aczej, pewniej. A tutaj z prawiczkiem, który nigdy nagłej kobiety nie widział? Dotkniesz go i pfluuuuuuuu opadnie mu :classic_cool: Co to za seks gdzie Non stop chichoczesz, bo penis taki śmieszny jest?

Gość San Antonio Antonioni
Mnie dziewice ... brzydzą. Czuję jakiś wstręt do takich nietkniętych. Nie odpowiada mi też ich przeświadczenie o tym, ze są jakimś darem, cudem czy czym tam jeszcze sobie wymyślą, i że żywcem do nieba winny iść.

czemu wy wszyscy uważacie, że dziewicę mają wysokie mniemanie o sobie, czy ja tak dużo wymagam żeby facet, z którym chce to zrobic był tym właściwym i na poziomie???

Gość Jak sie dziewica
Bo wam kościół tak do głów nawbijal, ze seks to zło, ze nieczyste są te, które z mężczyzna sypiaja. Seks to najlepiej raz do roku przy zgłaszanych świetle i pod koldra. Dziwne, ze prawie wszystkie dziewice to katoliczki.