Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esterria;;;;;;

dlaczego mężczyźni bardziej cenią doświadczone niż dziewice???

Polecane posty

Gość Jak sie dziewica
Tego nie powiedziałam. Ale czekać na miłość? Zauroczenie nie wystarczy? 2-3 spotkania sie nie wystarcza? Czekanie do ślubu jest chore. 100 lat temu wychodziło sie za mąż w wieku 17 lat, wtedy czekało sie do ślubu. A dzisiaj? Średnio w jakim wieku ludzie wychodzą za mąż? No właśnie 🖐️

Gość Jak sie dziewica
2-3 miesiące spotykania sie* Poza tym nie zawsze spotyka sie swoją miłość :(

Gość Jak sie dziewica
I tak oto proszę mamy 'jeszcze dziewica', 28letnia kobieta czekająca na miłość :O

Gość pleejeje
miłosć i seks. Związek ze sobą mają tylko przy pierwszym razie.

Gość pleejeje
*poprawka. Miłość pod tytułem "Kocham Cię na zawsze", później to po prostu kogoś kochasz, albo bardziej lubisz niż kolege z pracy.

a ja bylam znudzona strasznie tym, ze nie moglm normalnie odszukac na tym swiecie faceta dla siebie i zwyczajnie zaczelam szukac na portalu matrymonialnym (SamotneSerca.pl) jak wczesniej opowiemy przez internet bez wstydu i skrepowania o naszych obawach, problemach to osoba z ktora piszemy przynajmniej bedzie wiedziala w jaki sposob nas odbierac jaki mamy za soba bagaz doswiadczen i jakie trapia nas sprawy moze wtedy w koncu bedziemy wlasciwie odebrani i kochani

1) Rozdziewiczenie panny powoduje, że facet czuje sie... zobowiązany. 2) Niektórzy myślą, że dziewice będą zachamowane w tej sferze, Brak loda z połykiem, seksu analnego takie tam... 3) Mądrość ludowa głosi, że dziewica zawsze będzie chciala spróbować innegych fiutów. (jakby zdrada nie leżała w naturze kobiety :o ) ­

Kaliban- Ja dziewica nie jestem (5 partnerów seksualnych) ale w tyłek sobie fiuta wsadzić nie dam :O Jeśli facetowi tak zależy na analiza, to powiedziałam mu, żeby wsadzil sobie ogorka w tyłek i jeśli zobaczę ekstaze na jego twarzy, to wtedy pomyśle o analu. I nagle nie ma tematu i tekstów typu, ze to jest super :O Lykanie spermy? Sprobowalam raz z ostatnim partnerem. Skończył mi na brzuchu i palcem brałam do buzi. Całe szczęście, ze nie skończył w buzi, bo bym się chyba porzygala. Nic gorszego w ustach nie miałam :O :O Nie tylko dziewice maja jakieś zasady :O