Gość pogadany Napisano Październik 9, 2012 CHCIALEM WYPOWIEDZIEC SIE NA TEMAT NIEMIECKIEJ FIRMY CARPE DIEM NIE POLECAM NASZYM RODAKOM ABY SIE TAM UDAWALI JEST TO FIRMA WLOSKA .CYGANY STRASZNE PRZEMIESZCZASZ SIE PO 2,3 DNI PO NIEMCZECH CO RAZ INNE MIEJSCE MOZNA POWIEDZIEC ZE JEST TO PRACA POWIAZANA Z TURYSTYKA .TAK WIEC LEPIEJ SIE NAJPIERW SIE ZASTANOW NICZYM ZAWITASZ DO CARPE DIEM I TO NIE JEST TYLKO MOJA OPINIA ALE I INNYCH PRACOWNIKOW Z KTORYMI PRACOWALEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ma7y 0 Napisano Grudzień 5, 2012 Ponawiam pytanie, ma ktoś więcej danych na temat firmy Carpe Diem ze Stuttgartu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhgfg Napisano Grudzień 11, 2012 ...a ja dla nich pracowałem 2 miesiące i jestem bardzo zadowolony. Na wiosnę znowu tam jadę. Wszystko zależy od tego do jakiej firmy się trafi, z kim się będzie pracowało i jaka będzie atmosfera w pracy. Ja trafiłem dobrze, mam nadzieję że na wiosnę też mi się powiedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plokiju Napisano Styczeń 17, 2013 Rownież poszukuje informacji na temat Carpe Diem ze Sztuddgartu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ziutekpawel 0 Napisano Marzec 25, 2013 Co sądzicie o firmie carpe diem ze Stuttgartu.Ja czekam na wyjazd do nich mam już umowę podpisaną jako malarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 24, 2013 szukam informacji na temat CARPE DIEM STUTTGART-przysłali mi wzór umowy.Może ktoś coś wie więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziutekpaweł Napisano Marzec 7, 2014 Ja już u nich pracowałem i bardzo jestem zadowolony,wszystko na czas dzwonią dowiadują się czy wszystko w porządku itp.Ja trafiłem do firmy w jedno miejsce gzie pracowałem przez 5 miesięcy.Polecam ich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 Popieram kolege z gory jak chcesz pojezdzic po niemczech to tak i dodam ze za swoje nic nie oddaja poprostu masz jechac i tyle 100 600km do d..y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 26, 2014 syf i oszuści !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2015 firma zalatwia prace w 80% na terenie bayern i nie jehalem do następnej pracy więcej niż 150 km taka jest specyfikA TEJ pracy i oczywiscie kazdy ma prawo do znalezienia pracy na lepszych warunkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2015 Nie polecam.Nie wypłacili mi wypłaty po rozwiązaniu umowy oraz pieniędzy za nadgodziny i niewykorzystany urlop.Przedłużają wszystko tak,aby nie zakończyć wspłpracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 19, 2016 Nie zgadzam się z niektórymi opiniami. Pracuje w tej firmie ponad 2 lata i żadnych problemów nigdy nie miałem. Od w 2 lat jestem w jednej firmie, na początku tylko zmieniałem firmy co jakiś czas, ale jak już trafi się na porządna firme to nigdzie Carpe Diem już nie wysyła. Z wypłatą nigdy problemu też nie było. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz M 0 Napisano Lipiec 6, 2017 CARPE DIEM to niemieckie hieny które żerują na niewiedzy i nieznajomości języka banda oszustów która rzuca ludzi po całych Niemczech tydzień pracujesz tu dwa tygodnie gdzie indziej przejazdy i hotele na własny koszt z daleka ich omijać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przemek Napisano Sierpień 30, 2019 Firma C D ze Stuttgardu to oszusci i zlodzieje podliczyli mi wyplte telefonicznie 1600 euro prawie i tak jest na odcinku na ktory zreszta czekalem 6 tyg. Za cos niby mi poodciagali jakies tam sygnatury i wyszlo im minus 170 euro dla mnie do wyplaty.Kolejny swiety to Adam Wilk Wolfpower ktory tez mnie oszukal . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przemek Napisano Sierpień 30, 2019 Oszusty i zlodzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2019 Nie polecam... złodzieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość gość Napisano Listopad 11, 2019 zlodzieje i ściemniacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rambo Napisano Styczeń 13, 2020 Nie polecam, pracowałem, zarobki słabe, mieszkanie dziadowskie, zero wsparcia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Kubik 0 Napisano Sierpień 26, 2020 Złodżeje i s....ki tam pracują za 106 godzin przesłali mi 43 euro wypłaty wcześniej była policja umnie i spisywali zeznania kto gdzie pracował i robili skany dokumentów byłem chyba 46 na liście wreszcie ktoś zajmuje się tom agencją podobno cbś zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syktus21 0 Napisano Październik 13, 2023 Macie rację że Agencja pracy Carpe Diem jest niewiarygodna oszuści i krętacze .Nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach