Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszla biegaczka

Wstydze się biegać-jak się przełamać

Polecane posty

Gość niedoszla biegaczka

Hej Ma ktoś podobny problem? wczesniej biegałam z koleżanką i było raźniej a teraz ona wyjechala i nie mam więcej chętnych na trucht a samej ni emoge sie przełamać, boje się że ludzie się bedą śmiać ze mnie. a energia mnie roznosi!!!

Gość niedoszla biegaczka
Może gdybym była chudsza to byłoby ok, ale ważę 148 kg. i chciałabym schudnąć z łydek... :o

Gość niedoszla biegaczka
ale pewnie nie ważysz tyle co ja :(

Gość miałam taki problem jak
zaczynałam. Potem przeszło. Wybierz na początek miejsce, gdzie kręci się mało ludzi, nawet jeśli to oznacza dłuższą wyprawę za miasto i tam sobie pobiegaj. Z czasem onieśmielenie minie.

e tam ludzie gorzej z psami które się za Tobą rzucają jak biegasz:O denerwuje mnie ta ich nerwica

ja biegam z psem, moze i Ty sprobuj jesli masz w domu takiego, ktory sie nadaje do tego :)

Gość niedoszla biegaczka
Ktos sie podszyl, nie mam nadwagi, ale kondycje słabą. Jest już ciemno chyba sie przełamie...myslalam tez o np godzinie 5 rano, pewnie ludzi na ulicach nie ma jak i samochodow niewiele, a zwykle i tak o 6 wstaje..

Gość ijchaihqe
kiedy widze ze grubsza osoba biega nie smieje sie tylko cenie ze sie stara schudnąć , lepsze to niż użalanie sie nad soba w barze z kebabem w ręce :) biegaj załóż słuchawki na uszy i nie przejmuj sie ze ktos sie gapi

Gość niedoszla biegaczka
Boję się, że ludzie będą śmieli się, że cycki mi tak śmiesznie skaczą, bo są wielkie jak donice. :/ Rozmiar '' G '' . :(

Gość niedoszla biegaczka
Nie mam pieska ;) ale dla takiego czworonoga biegająca Pani to pewnie spełnienie marzeń :)

Gość miałam taki problem jak
Rano to najlepiej: po piersze dostaniesz kopniaka energii na cały dzień, a po drugie masz mało ludzi i względnie bezpiecznie (nie ma elementu społecznego). Jeśli masz dość samodyscypliny by wstawać o 5 to świetny pomysł.

mnie irytują biegacze ale tylko dlatego że jest ich strasznie dużo w moim mieście a we Francji każdy jeden biegał od dzieciaka po 60-latka bo to zdrowe - tak jak zielone jabłuszko do zestawu z mac'a ;) :-P

zaluj, bo to fajna sprawa :) ja w ogole jestem takim czlowiekiem kochajacym nature i dla mnie zgodnosc, zgranie, zaufanie i ta wiez miedzy dwoma tak roznymi istotami jak czlowiek i pies to cos pieknego. Oczywiscie jesli jest prawidlowo, nie jakies yorki rozwydrzonych lalek barbie duszace sie w torebce :D Najlepiej jak pisalas z rana, wtedy sie otrzezwiasz na caly dzien, no wiadomo trzeba na ten bieg sobie czas zorganizowac

Gość 12345lkjhgfdssxcvbnm
to nie biegaj tylko się turlaj jak kula

Gość niedoszla biegaczka
Dzieki za rady :) mam nadzieję że jutro nie zawiodę znów samej siebie. Miłego wieczoru wszystkim życzę :)

Gość kiedyś dawno temu
Moje początki z bieganiem były takie- pytania ludzi, jaki sport uprawiam, po co się tak męczyć, trąbienia samochódów,migania światłami, jakieś pokrzykiwania z samochodu, uśmiechy, posyłane całusy, gesty: tak trzymaj. Na początku zracałam na to uwagę, ale b. szybko zaczęłam to ignorować, wyłączyłam się, tylko biernie patrzyłam na ludzi i biegłam dalej. Biegnę i nic mnie nie rusza, a ludzie do mojego widoku się dawno przyzwyczaili. Jak mieszkasz w mieście- biegaj na stadionie, ewentualnie boisku sportowym, nie musisz biegać po chodnikach, by mieć kontakt z potencjalnymi przechodniami, w ten sposób unikniesz zaczepek. Ja biegam i rano i wieczorem, jak mnie ochota najdzie. Najwcześniej to biegam 5.30, najpóżniej 23.45- 00.30, przeważnie 21-22 o tej porze wieczorami.

Gość nr 1 jesli masz lade cycki
Zacofana Polska... dlatego nie lubie i nie wroce do pl, a wiece dlaczego sie wstydzicie, bo w PL tak malo osob biega (zwlaszcza na wsi czy w malych miastach), ze ludzi to smieszy... W innych krajach nikt sie nie wstydzi i dla nikogo to smieszne nie jest ludzie biegaja o kazdej godzinie... Kiedy ja sie uczylam jezdzic na rolkach to mi sasiedzi kibicowali, nikt sie nie smial, a uczyl mnie syn (nie mam 30 jeszcze, ale na rolkach nie potrafilam jezdzic) Autorko pokaz wszystkim, ze bieganie to nie wstyd to zdrowie :) Powodzenia 🌼

do ja mieszkam w Holandii - witam sasiadke :P

Gość jvjvjjgjgj
podpinam sie pod temat bo sama nie biegam ze wzgledu na ten glupi wstyd...szybko dostaje zadyszki i robie sie czerwona z drugiej strony przeciez wlasnie w taki sposob nabiera sie dobrą kondycję podobnie z rolkami,wstydze sie uczyc w doroslym wieku,to jakos pasuje ze sie dzieci tego uczą

ja mam 27 lat i mnie uczyl syn :)