Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka0111

Czy sa juz jakies czerwcowki 2013??

Polecane posty

Gość jagódka0111

Ja wczoraj zobaczylam upragnione dwie kreseczki na tescie. Jestem mega szczesliwaaa!! dolaczy ktos? :)

Gość agnieszka1224
z przyjemnoscia sie dolacze :) ja dwie kreseczki zobaczylam 24 wrzesnia a wczoraj na usg bijace serduszko :) to juz 7 tc , mam co prawda plamienia i biore luteine , w czerwcu tego roku mialam puste jajo plodowe i musialam miec zabieg ale teraz jestem dobrej mysli :) pozdrawiam i gratuluje fasoleczki :* moj termin porodu to 03.06.2013

Gość mama nocna zmiana..
już czerwcówki 1013 jak ten czas leci ja byłam czerwcówka 2009 moje szczęście skończyło 3 latka. Powodzenia przyszłe mamuśki by zgaga nie piekła i nudności nie dokuczały i udanego rozwiązania w następnym roku.

Gość Karolinka_Malinka
Ja dziś rano zrobiłam bete ( 10 dzeń po owulacji ) wynik 22,05

Gość agnieszka1224
mama nocna zmiana- heh na cale szczescie wszelkie nieprzyjemne objawy jeszcze mnie nie dotycza :D i mam nadzieje ze nie nadejda :p

Gość agnieszka1224
Karolinka_malinka - GRATULACJE :D w ktorym cyklu staran zaszlas ??

Gość Karolinka_Malinka
W 5 już powoli zaczynałam się niepokoić że coś jest nie tak, nie mogłam doczekać do terminu @ i dziś na bete pojechałam 22,05 to chyba dobry wynik?

Gość MlekiemiOknem
Agnieszka , Karolinka - w jakim jestescie wieku ?

Gość agnieszka1224
w tym temacie to akurat nie jestem obeznana wiec nie bede wprowadzac Cie w blad.. ale poszukaj w google tam napewno cos znajdziesz :) ja bete robilam w poprzedniej ciazy ale dopiero w 6 tc .. trzymam kciuki zeby Ci sie udalo :* najlepiej zrob drugie badanie po 48 lub 72 godzinach i sprawdz jak bedzie przyrastala, powinna byc wieksza o conajmniej 60%

Gość agnieszka1224
jestem chyba najmlodsza z was..w tym roku skoncze 20 :)

Gość Karolinka_Malinka
Niewiele młodsza ode mnie ja mam 21 lat według norm 4 tydzień ciąży to wynik bety 9-130 wiec moje 22,05 się spokojnie mieści

Gość agnieszka1224
w takim razie zycze szczesliwych 9 miesiecy :)

Gość agnieszka1224
karolinka malinka a kiedy planujesz pieresza wizyte u ginekologa ?

Gość agnieszka1224
Lilith-marlie- dziekuje i przedewszystkim gratuluje !:) ktory to juz tydzien ??

Gość agnieszka1224
a jakie masz objawy ? mnie dosc mocno brzuch pobolewa czasem az mi slabo od tego, lekarz mowil ze jest ok ale nie wiem.. :( panikuje

Gość agnieszka1224
oj cos tu cichutko...

główny objaw to taki, że poza oczywiście wielkimi piersiami i mdłościami niekontrolowanymi (przychodza i odchodza rownie nagle) to chce sie spaaaac. caly czas. dlatego bylo cichutko - bo spalam cale popoludnie az do teraz :-)

Gość agnieszka1224
ehh mnie martwia te bole brzucha, biore no-spe ale to nic nie pomaga:( to masz sie dobrze ze mozesz tyle wypoczywac ;)

Gość agnieszka1224
a moge zapytac czy masz juz jakies pociechy czy to pierwsze dzieciatko ?;)

Gość agnieszka1224
owszem to moja druga ciaza ale pierwsze dziecko , tamta poronilam a zreszta wiek tu nie ma nic do rzeczy. jak sie ktos czuje na tyle odpowiedzialny zeby miec dziecko to moze je miec kiedy zechce

Cześć dziewczyny Mogę do Was dołączyć? O ciąży wiem od 3 września (test),a 4 pobiegłam już do ginekologa:) Z obliczeń wynika,że to poczatek 6 tygodnia. Następna wizyta we wtorek i bardzo się boję:( Kazdy twierdzi że najgorsze są te pierwsze 3 miesiące. Ogromne szczęście miesza się z niepokojem.Czy Wy też macie podobne obawy? Pozdrawiam wszystkie przyszłe Mamunie:)

Hej dziewczyny. Przed chwilą zrobiłam test ciążowy i wyszły mi dwie kreski. Jedna co prawda sporo jaśniejsza ale napewno są dwie :) Jestem bardzo przestraszona, ale i szczęśliwa. Testy owulację pokazały 22 i 23 dnia cyklu, cykle różnej długości ale ostatnie dwa miały 32 i 36 dni. Dzisiaj jest 35 dzień cyklu. Kiedy radzicie wybrać się do lekarza ? Bardzo się boję czy wszystko w porządku ale jednocześnie chciałabym już wiedzieć napewno :)

Gość pod słońcem toskanii
Ja jeszcze tydzień muszę czekać na okres ale jak się uda też będzie czerwcowe. Mam córkę z czerwca 2010.

Gość agnieszka1224
witam nowe czerwcoweczki i gratuluje :) agunia- chyba kazda przyszla mama sie martwi o swoje malenstwo :) nana- najlepiej isc na pierwsza wizyte okolo 8-9 tygodnia ciazy , no chyba ze wczesniej bedzie jakies plamienie albo cos Cie bedzie niepokoic

przyłącze sie do Was,ja też czerwiec:) Na innych forach są juz mega psiapsiuły a tutaj widze początki:)

Gość agniesxka1224
VEG- witam :) heh poczatki..kiedys trzeba zaczac ;D na kiedy masz termin i ktory to juz tc ?;)