Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytaczforum...

Ostatni raz bylem tak wzruszony na premierze filmu o polskim bohaterze narodowym

Polecane posty

Gość Czytaczforum...

Ktory najpierw oglosil sie bogiem , a nastepnie zostawiajac zone i dziecko wyfrunal przez okno w jednym z blokow.Zakonczyl swe zycie w haniebny i tchorzliwy sposob. Zachowal sie niczym Zyd , ktory podczas drugiej wojny swiatowej dobrowolnie oddaje sie w rece hitlerowcow , nie dbajac o to jakie bedzie to mialo konsekwencje nie tyle dla niego samego , ile dla jego najblizszych . A czy dzis ktos przejmuje sie losem jego zony i dziecka pozostawionych na pastwe losu , jak Polska we wrzesniu 39'. Co innego w moim przypadku : Jestem samotny jak Islandia , nie ponosze wiec zadnej odpowiedzialnosci za los innych ludzi , za ich uczucia i warunki bytowe. Moja walka z tradzikiem przypomina szarze ulanow na oddzial Waffen SS , z gory skazana jest na porazke . Wielkich rozmiarow brzuch , ktory czasem do mnie przemawia: chodzmy do mcdonalda , zjedz te chipsy zjedz , kurwa , nie slyszysz jak burcze ?! -Tak , to sa wlasnie jego slowa... Rysy twarzy , ktore z kanonami piekna maja tyle wspolnego co Slask Wroclaw z Liga Mistrzow. Gimnazjalne wyksztalcenie , ktore skazuje mnie na spoleczne wykluczenie , niczym kobiete bez piersi. Postepujaca choroba psychiczna to jedyna wspolna cecha , ktora laczy mnie z Magikiem, jednak nie jestem w stanie porownac ktory z nas byl w gorszym stadium. Bez trudu stwierdzic mozna jednak ktory z nas powinien popelnic samobojstwo , przynoszac ukojenie sobie oraz osobom z bliskiego otoczenia.

Gość Zania zania
myslisz,ze spłodziłes coś madrego ? to jesteś w błedzie piszesz jakies żałosne pierdołu i myslisz ,ze ktoś sie nad tym będzie spuszczał weż sie doroboty ciemniaku,lepiej na tym wyjdziesz

Gość Czytaczforum...
Mozliwosci znalezienia pracy z moim wygladem i wyksztalceniem oraz inteligencja niestety nie ma i chyba w najblizszym czasie nie bedzie. Dodam jeszcze , ze mam 25 lat... Zauwazylem w felietonie kilka bledow , za ktore przepraszam.Usprawiedliwiam sie jednak tym ze pisanie z telefonu nie nalezy do najlatwiejszych... Prosze o wiecej komentarzy na moj temat. Czy uwazacie , ze ktos taki jak ja , zasluguje na to by chodZic Po swiecie ???