Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwai

Dlaczego mąż jest wypraszany z sali porodowej??

Polecane posty

Gość sylwai

Czy u was zdarzyło się, że podczas porodu mąż był wypraszany z sali porodowej gdy wam robiono np. badanie czy zakąłdano cewnik? Zupełnie nie widzę podstaw, dlaczego miałby wyjsc, skoro i tak będzie przy porodzie.

bo to jest inna czynnosc medyczna?krepująca?bo nie nalezy do persolenu?bo przeszkadaza lekarzowi?bo lekarz nie lubi jak ktos postronny jest przy badaniu?bo maz ma pomoc tobie w czasie akcji porodowej a nie gapic sie na zakaldanie cewnika?

Gość sylwai
W jaki niby spośób mąż ma przeszkadzać? Skoro był przy poczęciu to co krępującego jest w badaniu??

Gość Czekając na odpowiedź
może to jakaś szpitalna procedura że przy pewnych czynnościach nie może być osoba spoza personelu medycznego. U mnie na przykład mąż nie może być przy podaniu znieczulenia przed porodem, potem może już być....

Gość zonaKraka
Mój tylko przy zakładaniu wenflonu, był obecny przy badaniu, szyciu itd... a że nawet bez wypraszania by zwiewał z sali bo się igieł boi, to nie przeszkadzało mi że go ktoś wyprasza. Też mnie dziwi że tak wybiórczo, bo w końcu przy szyciu nic im nie przeszkadzał?