Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elipsa111

zespół weselny okolice Bielska, Oświęcimia

Polecane posty

Gość elipsa111

Witam Poszukuje zespołu na wesele z okolic jak w temacie, mogą być również okolice Krakowa, Katowic. Najlepiej 4 i więcej osobowego z perkusją. Bardzo podoba mi się zespół Impressed z Bielska, ale niestety termin, który bym chciała mają zajęty, może zna ktoś coś podobnego. tutaj link do ich strony http://www.impressed.pl/ - wokalistka ma nie samowity głos. Jeśli ktoś zna dobre i sprawdzone zespoły lub sam miał taki na swoim weselu to wpiszcie kilka nazw :)

Gość Brzoskwinka_1979
Anonim z Ligoty, są super, ale z terminami krucho no i do najtańszych nie mozna ich zaliczyc. Ale maja 4 osoby w zespole plus chłopaka który panuje nad swiatłami, dymem, oprawa sceniczna, przebieraja sie w trakcie wesela kilka razy , dziewczyna spiewa i facet który jest takim wodzirejem ze najbardziej sztywne ciotki szaleja.

Gość elipsa111
y4u4uuj44j6 Wiedziałam że jakieś prymitywy się od razu odezwą, żal. Moją błoną się nie musisz przejmować, zajmij się lepiej swoją.

Gość elipsa111
Brzoskwinka_1979 Fajnie wyglądają, tylko na stronce nie mają dema 9chyba że ja ślepa jestem), ale poszperam jeszcze na internecie i do nich zadzwonie, dzięki :)

Gość elipsa111
Może ktoś jeszcze zna jakieś zespoły

Gość elipsa111
Brzoskwinka_1979 możesz dać jakiś namiar na ten zespół, bo mi wyskakuje z Czechowic Dziedzic, a to raczej nie ten.

Gość elipsa111
Nikt nie zna żadnych zespołów? :(

Gość niagarka
Zapraszam do odwiedzenia naszej stronki http://niagaraband.pl wprawdzie troch e daleko ale może się dogadamy :)