Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniammma

do facetów, którzy mieli romans..

Polecane posty

Gość mniammma

Panowie, załóżmy, że mieliście przez jakiś czas romans- pół roku czy rok, seks był zajebisty, lepszy niz z zoną. Czy potem, gdy juz nie ma w Waszym życiu kochanki potraficie przenieść w jakiś sposób tę jakość seksu na współżycie z żoną? Jak jest potem z zoną?

mają kochanki by utrzymac zwiazek z żoną :classic_cool: nie wiedziałaś o tym?:P

Gość sdeewrer
Trochę z innej beczki, ale napiszę. Dobra kochanka nigdy nie jest później dobrą żoną. A co do facetów... jestem kobietą, ale wydaje mi się, że zdrada, zwłaszcza romans nic dobrego do małżeństwa wnieść nie może. Ale to niech już się mężczyźni wypowiedzą :)

Gość mniammma
ale co z seksem po odejściu kochanki? jest z żoną fajnie czy do dupy?

Gość mniammma
jestem żoną, której mąż miał kochankę. Bardzo się jarał seksem z nią, nagrywał, robił zdjęcia. Wybaczyłam mu bo mamy dzieci. Ale on je wciąż ogląda, masturbuje się przy nich. A seks ze mną? Jesteśmy 20 lat małżeństwem.... Chcę, żeby mu było tak ze mną jak z nią

moze zadaj mu pytanie co go jarało w tym seksie? Tak na spokojnie skoro juz ta zdrada wyszła na jaw..dowiedz sie co miała w sobie czego nie masz ty?:P

Gość mniammma
jesteśmy razem, bo kredyt, dom, dzieci, przyzwyczajenie- wybaczyłam jak poprosił... a co ona w sobie ma? jest 20 lat młodsza i nie rodziła 3 dzieci...

sama z siebie robisz nieatrakcyjną matke polkę :P zajmij sie sobą i przestań siebie postrzegać przez pryzmat jego iluzji kobiety. Jakby płacił alimenty i sam spłacał kredyt to by mu sie obraz gówniary szybko wyprostował :classic_cool:

Gość mniammma
czy uważasz ze może mieć ze mną taki seks jak z nią? znalazłam ich jeden film, nic nadzwyczajnego, ale tak podnieconego go nigdy nie widziałam

Gość ftyuiol,mnbvcfdrtyuiol,mnbgvft
Kurcze, nie boli Cię to? Mówisz o tym tak normalnie, chcesz z nim dalej chodzic do łóżka i jeszcze chcesz, żeby miał z Tobą to samo co z nią.

jasne że mozesz byc:) tylko przestan o tym tak natrętnie myslec:P sama sobie kuku robisz;) Kiedys ktoś pisal ze facet zamiast sie kochac woli przegladac filmiki czy foty w necie :P wiec ja mówie ze swoją bym ustawiła jako strtową w zmysłowej bieliznie wstawioną na jakiejsc stronie internetowej....to sie nazywa zmiana ogniska zainteresowania;)

Gość mniammma
boli, ale juz nie mam łez do płakania zostawiła go w końcu mam już 41 lat, 3 dzieci, ciężko mi by było samej patrzę na tę małą z filmów i jej zazdroszczę, ze bez żadnego wysiłku mój facet za nią szaleje, a ja co bym nie zrobiła to w najlepszym razie jest poprawnie

wiesz co myslę?? to moja opinia ale mam wrazenie że to iz ciebie tak mocno upokorzył trzyma cie przy nim skutecznie :classic_cool: to taki rodzaj współuzaaleznienia ...ciagle chcesz byc tą ktorą on potrzebuje i mylisz to z miłoscią :P

Gość mniammma
coś w tym jest nie zmienię tego jedno o czym mylę to to, żeby ze mną też mu tak było... on byl tak na nią napalony, dotykał ją niemal z pietyzmem, całował po jakiś dziwnych częściach ciała między nami tego nie ma a ona co? leżała i się smiała! nawet nie musiała go dotykać

A co oni tam robią bna tym filmiku? jak ona wygląda, ile ma lat? Zgadzam się całkowicie z postem v34.

Gość yryryryrrwwrww
Autorko. Niepokojące jest to, że on ciągle ma te filmy, zdjęcia, że się przy nich masturbuje i że Ty na to pozwalasz. No chyba, że to ci nie przeszkadza, albo że to Cię podnieca. Na filmie, który znalazłaś był tak podniecony nie dlatego, że one była taka super, lub seks nadzwyczajny, lecz dlatego, że to było coś innego, nowego. Tak naprawdę, kochanka może być dużo brzydsza od żony, mniej atrakcyjna, bo tutaj chodzi tylko o to, że to jest ktoś inny, że to jest takie nowe. Wtedy są emocje. I to wystarcza. Wybaczyłaś, ale nie pozwalaj się tak traktować. On zawalił, Ty wybaczyłaś, więc Ty stawiasz warunki. Pomyśl o odświeżeniu Waszego związku. Zacznij bardziej zwracać uwagę na swoje potrzeby, swoje zainteresowania i swój wizerunek. Nie zabiegaj o niego. Niech dostrzeże w Tobie kobietę, w której się kiedyś zakochał. Już kiedyś rozkochałaś go w sobie, więc wiesz co robić :) Zafunduj sobie nową fryzurę, może nowy kolor, zainwestuj w ciuchy, w bieliznę... i bądź dla niego trochę niedostępna. :)

mozesz zmienic tylko musisz chceć:classic_cool: Juz sobie wyobrazam jak jestes zrzedliwa przez to i stetryczła, rzadko sie usmiechasz i to robi cie nie tylko w jego, ale ogolnie w oczach innych facetów na bardzo nieatrakcyjną :P

Gość mniammma
ma jakieś 25 lat kochali się on traktował ją jak księżniczkę w seksie, a ta mała niewdzięcznica tylko się smiała jak wariatka

Gość mniammma
ale on mnie zdradził nie pierwszy raz...

Gość yryryryrrwwrww
Jeśli te filmy i zdjęcia sprawiają Ci ból, skasuj mu je, lub zażądaj tego od niego.

facet sie tym dowartosciowuje czuje ze jest niezły w klocki i ze młode na niego lecą:P jakis podstarzały lowelas z niego :D:D

Gość yryryryrrwwrww
Chodziło tylko o to, że to było coś nowego. Ciebie też kiedyś tak traktował. Wywal mu te filmy, nie zadręczaj się. Zacznij myśleć o sobie. Wychodź z domu, spotykaj się z ludźmi, rób coś dla siebie.

mniammma---> zajmij sie sobą spraw sobie przyjemnosc idz do fryzjera odstrzel sie kup sobie ładną bieliznę ponvczochy ubierz sie tak dla siebie idz na miasto poznaj nowych ludzi zapisz sie na fitness i daj mu dorosnąc :P ciekawe jak długo nie zauwazy ze cos sie zmieniło:P

Gość mniammma
one są już niby skasowane, a potem przypadkiem do nakryłam na masturbacji przy nich ma dużo zdjęć dziewczyn, różnych w swoim komputerze ale seks tylko z nią

ja zaczęłabym wychodzić a on nie trzepie pod foty :classic_cool: nawet bym flirtowała by dac sobie energie ;) i miałabym w doopie jego iluzoryczną panne do dymania :D skoro trzyma sie ciebie jak rzep tzn że panna tak doskonała nie jest :classic_cool:

Gość mniammma
on takich zmian nie zauważy, ma taki charakter, że jak mu jakaś dziewczyna wpadnie w oko, to przepadłl. Ile razy wstydu się musiałam przez niego najeść! Ale jesteśmy małżeństwem, dużo w zyciu osiągnęliśmy, no i dzieci- nie orientuja się

Jak to nie pierwszy raz Cię zdradził? Nie umiałabym byc z takim gościem. :P Chyba, że jesteście ze sobą tylko dla dzieci i kredytu a do łóżka każde z Was chodzi z kimś innym. :P bo nie wyobrażam sobie byc z kimś i go kochac a on mi takie coś. W życiu.

dajka Vii - stara doopo ty mi nicka meskiego skasowalas ? -tylko nie stara :P:D męskiego ja?? mnie tam napewno nie było :D:D:D