Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniammma

do facetów, którzy mieli romans..

Polecane posty

Gość mniammma
dzięki za wypowiedzi wiem, że z dystansu widać, że powinnam się z nim rozstać ale ja go kocham i pragnę i, może to głupie, ale chcę mieć z nim taki seks jak on mial z kochanką ona nic kompletnie nie musiala robić, wystarczyło, ze mu przeczesała włosy palcami, a on byl podniecony na maksa ja nawet jak spełniam wszystkie jego prośby nigdy nie jest taki

Gość DROZDA
Mam romans sprawa sexu nie jest najwazniejsza ja stawiam na inteligencje a mam partnerke na wysokim poziomie kiedy ma sie oczym rozmawiac zyc wspólnie jest łatwo sex jest miłym dodatkiem przynajmniej powinien byc i to sprawa dwojga ludzi zainteresowanych jesli chodzi o zone nie szuka sie kochanki jak wszystko w domu gra ja ozeniłem się z rozsądku teraz mam miłosc ale z kochanką i cenie sobie to w kobiecie trzeba szukac przyjaciela nie obiektu pożądania

Gość mniammma
masz rację, ale czy jakby kochanka odeszła umiałbyś zbudować taką samą więź erotyczną z zoną?

Gość mniammma
elena- ja go kocham

Gość DROZDA
Nie.To od dawna przestało mnie kręcic sex nie jest istotny jak nie masz o czym rozmawiać to szuka się kogos nowego przyjaciół a że czasem jest cos wiecej

Gość mmmmammma
To już tak ładnie, elegancko i bezproblemowo można puszczanie się przedstawiać? Z kochanką/kochankiem było świetnie to może z partnerem wybróbuje?

Gość mniammma
mój facet to w ogóle taki typ- cały czas musi być obdarzany maksymalną uwagą, a wiadomo- budowaliśmy dom, 3 dzieci, nie zawsze mam czas. A te dziewczyny (kilka ich było) to mlode siksy zapatrzone w jego lub jego pieniądze. Dają mu czas, uwagę, wszystko. Ze mną nawet mu nie staje, a na tych filmach pieprzył się jak królik!

Gość samobój
na kobiecym forum można smiało ptisać panowie

Gość samobój
tu nie ma mściciela ów nikt nic wam nie zrobi

Gość mniammma
może i głupia, wciąż zakochana