Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniammma

do facetów, którzy mieli romans..

Polecane posty

Gość Mała czarna kawka 22
mniammmam- jak przeczytałam to co piszesz to aż żal bierze człowieka!!:O:O jak mozna tak sie nie szanowac :O:O nigdy w zyciu nie błabym z mężem który mnie zdradza. Ale ty masz chyba niezdrową doze tolerancji :O:O

blogoslawieni ci ktorzy nie widzieli a uwierzyli .... ja nie widzialam ale i nie wierze :o trzesiesz tym forume , masz moc wszechobecna , kiedy czytam co piszesz wlosy jeza mi sie na plecach z podniecenia..... oddawaj nicka !!! :p :D

Gość Gładki
Do żony w ogóle się nie wraca, bo jest kiepska w łóżku i już zużyta. Szuka się następnej zdobyczy do schrupania. Takiej odpowiedzi się spodziewałaś?

Gość ja miałam kilku kochanókw
z 2-3 z nich sex był zajebisty mimo iż zawsze wracam do męza, bo go kocham, sex z nim nie jest tak cudowny (i pewnie już nigdy nie będzie), dlatego często wspominam i fantazjuję o byłych kochankach

a pozatym coto znaczy maz i zona ???? obudzcie sie przeciez to poprostu chlop i baba tyle ze powiazani podpisami na jakims papierze :o

Kobietko, wyciągnij swoje stare zdjęcia...popatrz jaka byłaś przed ślubem..pewnie ładniejsza, szczęśliwsza ;) Teraz spójrz w lustro, popatrz jak się zmieniłaś. To z miłości do dzieci i fagasa, któremu przysięgałaś, prawda? Widzisz swoją wartość? Jesteś KIMŚ! A on? Przyjrzyj mu się...czy z niego taki książe? Nie sądzę, na pewno ma mnóstwo niedoskonałości. A wartości też jako człowiek żadnej nie ma...TAKIE ZADUFANE ZERO. Nawet z niego facet żaden, skoro swojej tygrysicy nie potrafi zaspokoić ;) Żyj z nim, bądź z nim, ale spójrz na niego z dystansu...żaden z niego cud. Tamta dziewczyna śmiała się z niego i ty też się śmiej, to będzie dla niego najgorszą karą.

caloksztalt zalezy od ruchania :D caly swiat o doope damska sie opiera :D

Gość do autorki posta
autorko, nie chce Cie dolowac ale Twojego meza najwidoczniej jara to czego nie ma.... Ty jestes dla niego zona, matka jego dzieci, "partnerka" w kredytach, od dnia codziennego za duzo Was laczy a jego ciagnie nieznane.... zabronione.. nowe...

Gość do autorki posta
wydaje mi sie on nigdy za Toba tak szalec nie bedzie... jesli chcesz faceta, ktory bedzie Ciebei traktowal jak ksiezniczke w lozku.. znajdz sobie kochanka.. z mezem, ktory zdradza nie przezyjesz tego..

Gość Gładki
Bo mężatki są ślepe i głupie, jeśli zostają przy mężach, którzy ich nie szanują i zdradzają. Ludzie się nie zmieniają...

wiec wystarczy zmienic sie z matki sprzataczki i od kredytów, w kobiete którą ktoś jeszcze bardzo moze pragnąc ;)

noto wszystko jasne dlaczego mi nicka ubylo, kierujesz sie pobudkami osobistej natury sympatyzujesz z moja antypatia ,stoimy po przeciwnych stronach barykady :o oddasz nicka ? pliiiiiiiiiiiiiiiis :-(

żal mi dupe ściska jak widzę takie żony, którym mężowie z miękkim siusiaczkiem przyprawiają rogi a one się tym zadręczają. Jeśłi nie chcesz z nim się rozwodzić (chociaż to dziwne, bo da się podzielić kredyt) to chociaż olej go. Traktuj jak lokatora. Nie sypiaj z nim, nie oporządzaj go. Masakra :o

Gość Sam jestem bardzo ciekaw
czy ci mocno ścisnęło dupę? Możesz opisać stopień ściśnięcia?

czy mam ci wsadzić palec w dupę, żeby zbadać ścisk? Jak wejdzie tylko koniuszek to 3 stopień. Jak wsadzę do połowy to 2 stopień. Jak cały to 1 stopień dupościsku.

gdzie się leczy tak czy siak.

znajomy miał taką sytuacje i mówił, że seks żoną po rozstaniu się z kochanką jest do dupy, teraz szuka sobie kolejnej, bo inaczej to kicha, żona nie jest taka dobra