Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętny facet ze mnie

Co ma zrobić facet, który ma powodzenie tylko u przeciętnych kobiet?

Polecane posty

Stawać na głowie, żeby zdobyć atrakcyjną i ładną, czy pogodzić się ze swoim losem i zaakceptować, że się jest partnerem raczej dla jakiejś przeciętnej?

Gość yryryryr
Seks bomby zazwyczaj są puste i nie pogadasz z nimi o niczym sensownym , za wyjątkiem prowadzenia rozmów o ciuchach i kosmetykach. Moim zdaniem te przeciętne są najbardziej atrakcyjne, zarówno pod względem psychicznym jak i fizycznym. Nie można uogólniać -wiadomo, ale tacy zwyczajni ludzie są zazwyczaj najbardziej wartościowi.

Gość yryryryr
No i wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od związku. Jeżeli wystarczy Ci, że będziesz się gapić na kobietę, to stawaj na głowie. Jeśli szukasz czegoś więcej, to rozglądaj się dokładniej wokół siebie :)

Gość dck
sam jestes przecietny, wiec czego niby chcesz? jak jestes szostka, spotykaj sie z szostkami, bo u dziesiatek nie masz szans.

Nie zadowala mnie obecny poziom. Zależy mi jednak, żeby moja dziewczyna była ładna i miała przyjemną aparycję, oraz niezłą figurę

Gość zasponsoruj jakas biedna
dziewczyne, jesli jestes zakompleksiony i musisz sie dowartosciowac

Gość dck
jak sam jestes byle jaki, nie oczekuj, że ladna na Ciebie spojrzy. glupi jakis jestes, ze to do ciebie nei dociera?

Gość zasponsoruj jakas biedna
albo wez dzieciata

Nie jestem brzydki, ale przeciętny. Może siłownia pomoże

Gość ryryryr
Wystarczy miła twarz i świetna osobowość. nad figurą można popracować razem. Waga, figura, to są rzeczy zmienne. Opisz, jak dokładnie wygląda dziewczyna, która w Twoich oczach jest atrakcyjna? Czego oczekujesz od związku?

Dziewczyna ma mieć ładną twarz, w miarę zgrabną figurę, być pewna siebie, inteligentna, zadbana, wykształcona, dobra w łóżku

Gość misssss KAfe
to ja :D

No i oczywiście wydepilowana

No i nie ukrywam, że w łóżku skora do eksperymentów, nie bojąca się spróbować np. seksu analnego

Gość ognisty_kwiat
Jako przedstawicielka przeciętnej grupy kobiet :D oznajmiam Ci, że masz problem ze sobą :) Prawdziwa kobieta wyczuje prawdziwego faceta, a prawdziwy facet zwraca uwagę na estetykę, ale ma też w główce inne - ważniejsze wartości. Ty jesteś skupiony na tym, co szczęścia nie daje, bo bo jest mnóstwo ładnych dziewcząt, które nie wyglądają jak Natalia Siwiec czy inna gwiazdka, ale potrafią być sexy, dobre w łóżku, spontaniczne, żywiołowe i można z nimi pogadać. Ale Ty chyba myślisz o pustej lali...

Gość wrwrwrewrwe
Oj Autorze, chyba hormony Tobą miotają :)

Gość Darek_xyz
Rżnąć te przeciętnie ile wlezie, bo za jakiś czas i u tycgh pzreciętbnych nie będzie miał powodzenia.

Ja nie mówię o jakiejś Siwiec, ale właśnie o normalnej, ładnej dziewczyny. A to co kobieta ma w głowie jest równie istotne. Po prostu nieatrakcyjna mi się nie marzy

Gość ognisty_kwiat
Piszesz, że jesteś przeciętnym facetem a szukasz nieprzeciętnej?! Litości....

Nie mówię, o jakiejś piękności, ale o jakiejś w miarę ładnej, rozrywkowej, pewnej siebie, dobrze wydepilowanej

Gość ognisty_kwiat
Wiesz... fajne kobiety to na ogół są szybko zajęte ;) Podobnie z fajnymi facetami :) Ktoś, kto się ceni nie szuka na siłę. Nie szukaj, samo przyjdzie.

Poza tym taka szara mysz pewnie nie lubi zazwyczaj ostrego szaleństwa w łóżku

Nie jestem gwiazdorem filmowym, wyglądam przeciętnie, ale nieźle. Sylwetka szczupła, zadbana, ale niezbyt wysportowana. Praca średnia. A co do samodzielności. Jestem samodzielny, ale wolę aktualnie mieszkać z rodzicami i konsumować przychody

Kasa to nie wszystko. Poza tym brzydki bogacz ze ślicznotką przy boku zazwyczaj wygląda komicznie i pierwsze skojarzenie jest takie, że ona poleciała na jego kasę. No, ale już przeciętny, ale niebrzydki facet z ładną dziewczyną nie wygląda dziwnie

Jestem inteligentny i wykształcony, więc nie wymagam czegoś wielkiego. Sylwetkę mam niezłą i szczupłą. Nie wymagam aż tak wiele. Po prostu jakbym skończył z brzydką to bym się poczuł jak przegrany. Jak totalny szarak, któremu w życiu nie wyszło, który spadł na ziemię i zderzył się ze smutną rzeczywistością

wyszktałcony to Ty może jesteś ale niekoniecznie inteligętny. :classic_cool: Każdy chcialby mieć u swojego boku atrakcyjna osobę. Ale nikt nie robi z tego takiej afery jak ty. A z tego co zauważyłam, im brzydszy i mało ciekawy fact tym wiecej wymaga:classic_cool:

Gość szybka.ekspertyza
co ma zrobić ? zejść na ziemię...i przestać się czarować że jesteś ponadprzeciętny i z tym samym tylko takie kobiety powinny się w tobie kochać :D