Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeciętny facet ze mnie

Co ma zrobić facet, który ma powodzenie tylko u przeciętnych kobiet?

Polecane posty

Za inteligentnego się uważam. Po prostu chciałbym dostąpić jakiejś nobilitacji. A brzydki i mało ciekawy na pewno nie jestem

Boszsz....co to się z Ludźmi porobiło ? Szkoda mi palca , żeby Ci inteligentnie wytłumaczyć , że masz ogromny problem ...jaki .. sam wiesz .

Gość Phiiii........
A ja jestem i mądra i ładna. I przeciętniaków nie "tolerę". Taka już jestem. A co . Dobrze mi z tym. A co.

Gość bcvcbvcbcv
za samo marudzenie tutaj tracisz resztki meskosci w tym momencie i juz zadna po przeczytaniu tych wypocin by sie z toba nie spotkala niezaleznie od twojego wygladu:D

Nie mam żadnego problemu. Chcę po prostu poczuć się kimś z tego lepszego świata, a nie szarakiem, który może tylko liczyć na prostą dziewczynę o wiejskiej urodzie

Każdy może mieć gorszy dzień i mieć ochotę pomarudzić. A marudzę, bo nie godzę się ze stanem rzeczy i rzeczywistością i chcę swoje życie zmieniać. Nienawidzę poczucie bezsilności i niemocy. Marzenia trzeba spełniać. Nic nie poradzę na to, że marzę o ładnej dziewczynie i np.widoczna nadwaga albo wiejska uroda są dla mnie aseksualne

Gość estrella_damm
'wiejska uroda' co oznacza, twoim zdaniem? :D

Gość Szklanka na wpol pusta
Przeciętny facet ze mnie a jak wg Ciebie jest przecietna dziewczyna?? zapodaj jakies zdjecie zeby wiedziec czy mozna startowac do Ciebie:P...ja jestem szczupła i wysoka (173, 54 kg), mam długie nogi- tak na poczatek

Wiejska uroda to taka uroda, że dziewczyna wygląda na osobę bardzo prostą, niczym rolniczka, tak bardzo pospolicie, mało wyraziście. Nie wygląda ani jak pewna siebie, emanująca erotyką wyuzdana bogini seksu ani jak urocza, subtelna eteryczna inteligentna dziewczyna o miłej aparycji. Ani też jak ironiczna, zarozumiała intelektualistka z ciętym językiem i ostrym poczuciem humoru

ale dlaczego ty chcsz aspirować na wecej przez kobiete?jak chcesz wyjsć z szaraków to zacznij od siebie! Skończ ciekawy kierunek! Zdobaz oryginalna fajna prace. Zacznij sie oryginalnie ubierac aby sie wyrózniac. Albo miej oryginalne hobby i juz!!!!!! Innego wyjscia nie ma!

ognisty_kwiat a takie przeciętne o których piszesz to już ładne

Kierunek, praca, hobby - to nie wszystko. Zresztą ciekawe hobby mam. Ubieram się nieźle Szklanka na wpol pusta a jak u Ciebie z sypialnią? Jesteś bezpruderyjna w łóżku? Dbasz o depilację?

Gość Kobitka co wie
Jesli tak ci zalezy na wygladzie kobiety, to stawaj na glowie i nawet uszami klaskaj. Ale jako kobieta atrakcyjna i zadbana powiem ci tyle - szukam faceta ktory doceni moja urode, ale ktory tez doceni inteligencje, dowcip i to, ze kiedy urodze mu trzecie dziecko moja super figura prawdopodobnie pojdzie w diably a na slicznej buzi pojawia sie drobne zmarszczki. Z tego co napisales nie jestes tym facetem, wiec nie masz szans przynajmniej u tej jednej atrakcyjnej.

Inteligencja też jest ważna, cholernie ważna. Nie wyobrażam sobie bycia z prostą dziewczyną

Gość Szklanka na wpol pusta
Przeciętny facet ze mnie Ja z racji zoodiaku skorpiona jestem bardzo temperamentna, mam porywczy charakterek ale tez jestem słodka jak cukierek:D..w łózku zalezy od dnia, , zalezy jak facet mnie rozpali ale nie tylko:) potrafie duzo dac z siebie by pozadanie u faceta nie gaslo, czyli striptiz, rózne pozycje, oral itp. i wiele innych rzeczy:) depilacja zawsze!

Gość estrella_damm
Często widuję brzydali z niezłymi laskami, tak że nie desperuj. Za pieniądze możesz kupić wiele pięknych kobiet.

Szklanka na wpol pusta a jakie masz wymagania co do urody partnera? Pewnie Twoi faceci byli niezłymi przystojniakami? Seks uznajesz tylko w związku?

A zbyt bardzo atrakcyjne kobiety nie są dla mnie, nawet jakbym się dorobił. Takie na pewno mają już za sobą seks z niezłymi przystojniakami i zwykły facet, nawet jak bystry, inteligentny i zaradny nie będzie na taką działał jak te przystojniaki, z którymi już uprawiała seks

Gość estrella_damm
'Zbyt bardzo atrakcyjne', nie dość, że brzydki, to jeszcze analfabeta, a marzy mu się modelka-intelektualistka. :/

Przeciętny - niestety tak to już jest w życiu, że z czasem to co było piękne powszednieje nam i zaczynamy się rozglądać za czymś innym, niekoniecznie lepszym- byle by było inne od tego co mamy :P A z takiej przeciętnej idzie zrobić prawdziwą piękność ;) zmiana fryzury, makijażu, stroju, trochę pracy na siłowni, jakaś dietka - efekt murowany :)

Gość ognisty_kwiat
Po Twoim sposobie wypowiedzi wnioskuję, że albo jesteś jeszcze bardzo młody, albo bardzo niedojrzały z Ciebie facet! Nie zwróciłabym uwagi na kogoś takiego patrząc na to, co sobą tutaj reprezentujesz! Popatrz na mnie - wiem, że podobam się mniejszej - większej części mężczyzn, którzy zwracają uwagę na moje wymiary i twarz, a dopiero później na inteligencję (tak już jest!), ale ja uważam siebie za skromną i przeciętną z urody kobietę. Wiem, że mój mężczyzna jest ze mną szczęśliwy seksualnie, a przecież byłam szarą myszą mając lat 19! Teraz mam parę lat więcej i jestem bardzo usatysfakcjonowana zarówno swoim życiem, jak i całą resztą :) Bądź pewny siebie, ale rób to w sposób inteligentny! NIe potrafisz robić wrażenia, bo nie miałabym ochoty nawet spotkać się z Tobą, by ocenić Twoją "przeciętność"... Taki z Ciebie chojrak, a przecież to działa tylko na Twoją niekorzyść!

Gość ognisty_kwiat
Wiesz co ceni sobie prawdziwa kobieta w mężczyźnie? Mówię o kobiecie atrakcyjnej, spełnionej, tzw. dobrej partii. Taka kobieta ceni sobie zaradność, ale nie zasobność portfela, pewność siebie, ale nie taką, jaką tutaj reprezentujesz, poczucie humoru, ale inteligentne, a nie ordynarne. Uroda jest na dalszym planie. Ważne jest też dopasowanie seksualne, ale to zawsze sprawdza się na samym końcu :)

Miało być zbyt atrakcyjny

ognisty_kwiat niektóre kobiety preferują sprawdzić te dopasowanie seksualne od razu. A akurat inteligencję i poczucie humoru mam

Gość Zuzanna Amelia & 10
Najlepiej sie powies. Powodzenie u przecietnych kobiet... no tragedia. To znaczy ze sam jestes taki pasztet ze zadna atrakcyjna nawet na ciebie nie splunie. Pozostaje Ci tylko sie powiesic.

Gość Rany kota..
Ależ niektórzy maja problemy :D

Gość do autora posta
jak jestes sam przecietniak to czego oczekujesz? jak jestes wymoczkiem to nie oczekuj modelki