Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Kasa uderzyła mi do głowy... słowa mojego męża.

Polecane posty

Gość Cuty i ner
Z zadrosci. Gdyby w moim miescie udalo sie znalezc lepsza prace, dawno bym poszla, jednak jest tragedia.

Gość Cuty i ner
Prawda jest taka, ze aby znalezc dobra prace - poza metodami nieuczciwymi trzeba miec bardzo BARDZO duzo szczescia albo byc wybitnym

Gość hvewh
autorko - spokojnie, ludzie mają różne manewry. Z pewnością jestescie udanym małżenstwem... Daruj mu ten tekst poprostu, olej sprawe i żyjcie dalej :)

kiwi1988ldz niestety taka kultura polska, nie mówię, że każdy ale tak to jest. Kiedy zarabiasz 1000 zł i nic Ci nie idzie to ludzie Ci mówią, że będzie dobrze, dasz radę itp, a jak już osiągasz jakieś sukcesy w życiu to nagle okazuje się, że połowa lub większość Twoich znajomych w ogóle nie che Cię znać ;/ znam to skądś

szczęście to bzdura, jeśli jesteś zdeterminowanym człowiekiem i nigdy się nie poddajesz, to po prostu osiągasz każdy swój życiowy cel, nawet jeśli zaczynasz od 0 zł w portfelu

U nas dzisiaj poszło o psy i o kase tez;/ Moj tez wydaje tak kase i to srednio z 50zl dziennie nie licze w tym papierosów i piwa. Bo do domu codziennie piwo kupuje plus fajki to juz jest jakies 20zł. Ale kawka na mieście wieczorem, obiadek w ciągu dnia na miescie plus inne jedzenie kupowane daje dziennie kolo 50zl, a to ja podobno dużo wydaje. Afere mu zrobilam ze po psy musialam schodzic i mowie ze musze pospac i oplaty isc zrobic i na zakupy, nagle znalazl czas, wrocil po 10 minutach i mi do łóżka 220zl wrzucil i poszedl obrazony.

2200 mi rzucil do łozka bo same oplaty dzisiaj to 1400zl a i mowi za reszt ekup sobie co chcesz;/;/;/ Masakra

hvewh bardzo dobrym:) sprzeczamy sie jak cos nie kłócimy:) jesli się posprzeczamy to i tak zaraz przechodzi:) jesteśmy razem juz jednak 6lat:) Cuty i ner ja nigdy nie miałam problemu:) Matixswaj znam to, koleżanka ostatnio mnie z butów rozliczać chciała po co mi kolejna para jak by to za jej było :D sąsiad nasz na początku był bardzo miły a im wiecej mamy ( nowe auto, inne okna ) to juz mu przeszkadza że a to remont a to to a to tamto, już taki miły nie jest... Mariiika no to sie popisał, ci faceci to cos z głowa mają...

Gość jak ty możesz
tyle ważyc!!!!!!!!!!!! to jakas masakra:((

Gość legiana
prawie 90kilo:o słonice tyle ważą:o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaa jaki grubas!
nie jedz już od dzisiaj

Gość nie rozumiem o co sie z nim
klocisz. Moze zajmij sie czyms sensownym? Chyba masz nadmiar czasu wolnego i z nudow robisz awantury.... no i chyba stanowczo za duzo jesz....

Gość ludzieeeeeeeeee
ile krzeseł juz tym dupskiem zgniotłaś?:D:D

Gość Kasieńka z MJM
Skoro się brzydzisz swojego męża, który jak można wywnioskować z kilku z miliona Twoich postów jest pijący, to po jaki ch** z nim jesteś? Dla tych 7 koła pewnie ;)

Gość pewnie ze mozesz
tyle wazyc. ale skoro jestes awanturnica to licz sie z tym ze maz da ci w koncu kopa w tylek. Tym bardziej ze ta waga to ja bym na forum sie nie chwalila. To ja waze 62 i przed moim mezem mi glupio, ze zazeram, ale ty humor mi poprawiolas:))

Gość ja pani wasza
droga autorko ty moze kasy nie rozwalasz na glupoty ale za duzo kupujesz jedzenia i za duzo jesz co oczywiscie potwierdza twoja waga moze to mial na mysli twoj facet chcial zebys schudla a nie wie jak xci powiedziec ze masz jesc mniej

autorko POMARAŃCZY Ty musisz mnie bardzo nietrawić że chce Ci sie tak nicki zmieniać, zakładac ANTYTOPIKI i tak mnie szkalować :D bidulka zycia własnego nie ma :D

ja pani wasza pewnie ze mozesz schudłam już 15kg więc z tym jedzeniem wam nie wyszło, awanturnicą nie jestem dziś mi się zdarzyło:) a nie chodziło o kasę na jedzenie tylko o zabawki... Po drugie to jesteście puste baby:D bo już pisałam na temat wagi a wy nadal swoje :D

Gość OKUlarnica --O--O--
Przeciętne zarobki polskiej rodziny to ok 3 tys. Matka - 1200 zł Ojciec - 2000 zł Także to nie są przeciętne zarobki polskiej rodziny, faktycznie. Ale osoby, które wyzywają autorkę od grubasów, muszą być strasznie tępe, strasznie sfrustrowane, zazdrosne i zawistne. Poza tym 80 parę kilo to nie jest wcale jakiś straszny grubas, zwłaszcza jak wysoka jest.

Gość brałnajs
jaka 6 stka z przodu jak prawie 90 kg ważysz? bój się boga :o

Gość onaonaonoanaonononaa
Jezu to ty co się boisz pająków i mrówek i os... MASAKRAAAAAA

Gość pur szklanka
tez mi sie wydaję ze męzowi chodzilo o nadwage,autorko nie pomyslalas o tym ?faceci po prostu nie lubia grubych bab,nie chcial Ci przykrosci sprawic tylko chcial zeby do Ciebie dotarlo ze jestes gruba i sie ciebie brzydzi ,ehh zycie ale z drugiej strony nie myslalas zeby sie odchudzic? tak skutecznie odchudzic a nie wypisywac pierdol co?

Gość czabbi
faceci nie lubią nawet 2-3 nadmiarowych kilogramów a co dopiero mówić o 30 kg ponad normę?? :o

:D przecietne zarobki 7 tysi:D mam nadzieje, że nie czytaja tego ludzie z zarobkkami 1000 złotowymi :)))))) bo pizdna orła z Twojego problemu moja droga

hmmm napisałam wyraźnie że chodziło o zabawki że tyle ich kupuje, a Wy dalej swoje :) odchudzam się od samego porodu wiec przytyki o odchudzaniu sa wręcz zabawne :)................ Dla nas jest to przeciętna pęsia bo jak ja pracowałam fizycznie a nie tak jak teraz na zwolnieniu to mieliśmy więcej............................................................................................................................................................................................. Tak Was strasznie bodzie że byłam szczupła jestem gruba a męża nadal mam :D cooo pewnie połowę z Was jak utyłyście partner w dupę kopną co?:D Bidulki............................................................................ Co Wy takie zawistne jesteście, musicie mieć strasznych partnerów jak tak Was traktują :)

Gość [8u-gt79t
7 tys przeciętna rodzina co za idiotka................