Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Kasa uderzyła mi do głowy... słowa mojego męża.

Polecane posty

Gość ty4erg
Ale net to takie dziwne "urządzenie",że co 2 osoba kreuje sie na kogos zupełnie innego niż jest w rzeczywistosci.

Gość mi się chyba zdaje
a ja jej jednak zazdroszczę ( mój mąż krzyczy, żebym dopisała, że on też) dwoje dzieci i tyle czasu dla siebie... ale dawno tak sie nie usmiałam.

Tylko jak ktoś ci pisze jesteś gruba ty zaraz ha ha ja mam pieniądze i kupuje 3 pary kozaków :o co mnie to? tez kupuję i ci cieszę się ale nie widzę powodu obwieszczać każdego pierdnięcia na forum! Gdzie notabene siedzi banda gimbusów

Kaiovas po częsci masz rację więc co do tw wypowiedzi odniosę sie z szacunkiem, na temat kozaków i td rozmawiałam z jedna dziewczyna która miała tu coś "normalnego" do powiedzenia... Nie moja wina że na tym forum są tacy ludzie, fakt jest sporo życzliwych, normalnych ale to chyba tylko garstka,najgorsze forum jakie znam... Tu nikt nie może nic napisac bo zaraz hieny zrobią albo zboczeńca, matke polke, materialistke, wyrodną matke, alkoholików, debili i wiele innych okresleń by tu pasowało to forum nie służy do porad i dyskusji a mam wraże nie że do ubliżania innym:)

Gość [8u-gt79t
to żegnamy koleżankę:) nikt ci nie karze tu siedzieć idz pochwal sie na innym forum ile masz kozaczków i jak ty dużo zarabiasz

Gość upssssssssssssss
podnosimy