Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Kasa uderzyła mi do głowy... słowa mojego męża.

Polecane posty

Dziś w kłótni w sumie sprowokowanej z mojej inicjatywy ( byłam zła musiałam się chyba wyżyć) mój mąż mi oznajmił że kasa mi chyba uderzyła do głowy... chyba mu się coś w dupie poprzestawiało bo nasze dochody w miesiącu to około 7tys więc ciekawe co by mi miało niby uderzyć przecież to zarobki przeciętnej rodziny :D to raz.............................. dwa ja kupuje rzeczy potrzebne i ostatnio robię zakupy rozsądnie, on kupuje jakieś pierdoły (gadzety), pali ja nie, pije piwo jak jest w domu ja wcale nie piję wiec kto tu rozwala kasę i komu co do głowy uderzyło bo mi na pewno NIE!................. Jestem wściekła na niego, najchętniej bym zadzwoniła i jeszcze mu coś dogadała tak mnie nosi aby mu dosrać :(

Gość taka prawda i już
tylko rozwód was ratuje 🖐️ :-o

Gość aneta333
a kto tą kase zarabia? Ty czy on?

wredniucha papierochy paczka dzienni gdzieś tak liczę a piwo pije jak wraca do domu i jak jest w domu i to tak potrafi z 2 duże Lechy opierdolić za co ja już mu awanturę robię że pije a on do mnie a kiedy mam pić???? Pije tylko piwo wódki i td nie tyka wcale :)

Gość ona niezadooowolona
nie masz co robić, tylko pisać na kafe?? idz poćwicz lepiej 🖐️

aneta333 u nas nie ma tw moje to raz, dwa ja jestem na macierzyńskim wiec kasę tez dostaje ale podstawę bez prowizji... ogólnie to on mi oddaje całą wypłatę :D i nigdy nic nie mówi a wręcz chwali że coś tam kupiłam do domu i td dziś był zły bo wrócił o 5tej rano padnięty i rano pojechał a ja mu avanti zrobiłam bo zła byłam:(

Gość aneta333
czyli głownie on zarabia, ty jesteś tłustą spasioną lochą i on jeszcze musi znosić twoje bezpodstawne fochy :D uważaj bo to prosta droga do rozwodu a ze swoją tuszą lepszego nie znajdziesz :D

Gość Sfilmowana, a może nie...
To nieźle. Gościu tyra, oddaje Tobie całą wyplatę (czyli ile?) i nie może wypić piwa? Ok,codzienne piwsko może wkurwiać ale bez przesady. Zaraz wyjdzie jeszcze, że tyra zarabia 80% waszego dochodu i gówno może. I jak niby gadżety kupuje skoro musi na dzien dobry wyskoczyć z forsy? P.S. Nie ma Twoje moje ale kasę Tobie oddawać musi? A Ty swoją mu oddajesz?

po pierwsze to ja mu nic nie każę:) sam wkłada tam gdzie 3mamy kasę :) po drugie od piwa jest szybka droga do dalszych etapów.... po 3cie gdy ja pracuję ( czyli przed ciążą ) moje zarobki to było 4tys minimum non stop wiec o czym Wy mi tu teraz dupę trujecie :D?

Gość wredniucha
autorko nie słuchaj szczekania bezdzietnych singli - paczka fajek i dwa piwa to dziennie jakieś 20 zł - w skali miesiąca ok 600 zł - nielicho!

Gość aneta333
o 4 tys. to ty jedynie marzyłaś:D:D

Sfilmowana, a może nie... chyba źle zrozumiałas, przynosi ją do domu a jak potrzebuje to bierze :D mylisz pojęcia mój mąz po prostu nie jest z tych co zarabia np 5tys a do domu daje 3 :D heh

aneta333 oj zazdrość bierze co? ja gruba locha a mam męża i jeszcze wypłate oddaje do tego tłusta krowa a ma taka posade oj juz się lampeczka czerwona świeci jak tu mi dosrać :D

wredniucha dolicz do tego jeszcze zabiegi komputerowe " żuc palenie" 30zł bo już stały klient a na drugi dzień już po fajki, do tego e papieros i sie uskłada a te 2 lechy to jest minimum ostatnio.

Gość aneta333
tłusta i głupia

aneta333 oj ale cię dziewczynko bodzie oj bodzie cię :D ty pewnie z tych co za 900zł muszą miesiąc przeżyć :D bidulka :D

Gość Cuty i ner
Szczerze to ja nie znam przecietnych rodzin ktore tyle zarabiaja, na ogol maja tyle moze we dwojke

Cuty i ner no 7tys to sa nasze "wspólne" dochody i wydaje mi się że tyle maja ludzie przecietnie,nie wiem może się mylę :).

Gość Cuty i ner
Ja zarabiam 1900 na umowe zlecenie, jestem doswiadczonym specjalista, ale wiekszosc moich znajomych (takze po 30) zarabia ok. 1400-1600 Znam pare osob ktore zarabiaja wiecej, sa to wlasciciele firm i ich krewni, ale takich osob z natury nie ma zbyt wiele

Gość Cuty i ner
3500 to jest srednia, ale nie mediana. Liczy sie ja tak, ze powiedzmy 10 000 osob zarabia 1600 a jedna wiecej - i do 10 000 dodaje sie to wiecej i dzieli na polowe (nie chce mi sie dla przykladu liczyc ile to) A mediana odzwierciedla realne zarobki Macie duzo wiecej niz przecietny Polak

Gość Cuty i ner
Mysle ze po prostu Twoj maz wie jakie sa realne zarobki stad wie ze macie duuuzo wiecej niz przecietny Polak. CO nie zmienia faktu ze powinien Cie szanowac i powinniscie sie dogadywac

Gość brick80
60 to ona nigdy nie będzie ważyła - była, jest i będzie maciora :)

Cuty i ner widzisz teraz rozmawialismy przez tel i juz jest ok ja przeprosiłam za swoje zachowanie rano on tez i jest ok:) mąz sporo zarabia ja pracuje w nieruchomościach wiec teraz mam podstawe a tak jak nie jestem na zwolnieniu to mam podstawe plus prowizje od kazdej sprzedaży:) nie wiem czemu tu ludzie tak atakuja tych co maja wiecej ani ja ani mąz nie kradniemy zarabiamy uczciwie, ja nikomu nie bronie isc do innej pracy niz za 1200zł:o

Gość Kasieńka z MJM
szóstka z przodu tuz tuz .... ...za 10 kilo :):):):):) Nie dziwcie się grubaskowi, że się czepia wszystkiego, wiecie jak to jest kiedy maż sobie piwko popija a jej nic nie wolno, bo jej dupsko rośnie