Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Kasa uderzyła mi do głowy... słowa mojego męża.

Polecane posty

Widzę że dla połowy tutaj to 7tys to mega ogromne dochody, nie moja wina że zarabiacie 1200zł, sami sobie taki los zgotowaliście...

Gość [8u-gt79t
więc jesli większośc polski nie zarabi 7 tys jak ty z mężusiem to nie pier*********** że tak jak ty zarabia przeciętna rodzinka bo tak nie jest ciekawe co zrobisz jak twojego męża zwolnia albo firma mu splajtuj ehahahahahahahaah zobaczymy gruba dupo czy taka madra bedziesz

Gość wredniucha
kiwi, nie przejmuj się - dla wielu dzieci piszących na tym forum kwota siedmiu tys jest oszałamiająca a tak poza tym, jak czytam, że wasi faceci co dzień wydają kasę na fajki i piwsko mając rodziny na utrzymaniu, to dochodzę do wniosku, że powychodziłyście za mąż za gówniarzy - a co to za argument "skoro on zarobił, to żonie nic do tego na co wydaje"?

wredniucha wiesz tez mu się coś należy, ale to jest mój system obronny:D jak znów marudzi że kupiłam zabawke to mu mówie ja nie pije nie pale wiec moge to co ty na przyjemnosci to taka kwote przeznaczyć na zabawki heh ogólnie to moj mąż nie ma problemu z tym że wydaje kase i td cieszy się że kupuje ale czasem raz na jakis czas ma odchyły:D ale jest cudownym człowiekiem :)

Gość [8u-gt79t
chciałabym żebys schudła Parszywy prosiaku hyhyhyh ;D ty za miast śmiać sie z ludzi którzy zarabiaja mniej może pobiegaj w parku ;D>? to ci dupsko schudnie

Gość mi się chyba zdaje
Faktycznie, autorka chyba ma dużo czasu skoro od 14 siedzi na forum: karmiłaś dziecko? Ja powiem tak: tylko biedakom, co dorwali się do kasy odbija woda sodowa...cztery tysięce co miesiąc miałaś...super...tyle to ja netto płace za leasing swojego auta. Reasumując: poskacz na skakance, popływaj a nie zawracasz dupe jakimiś pierdołami.

Gość jog
od porodu, wiedz, z enie schudniesz do pierwotnej wagi, ale widac nawet kasa ci nie pomogła bo powinnas locho do dietetyka is ci serie zabiegów wziąc co by skóry jak wora nie mieć kasa męza ooo kurwa chwal się dalej, jka jenny87, taka sama jesteś, a i uprzedzając fakty nie zadzroszcze ci niczego, wpsólczuję 100 kg :o znam kobietę która urodziła 9 dzieci ma 43 lata i super figurę wiec pomyśl zanim znowu zaczniesz się zasłaniac ciązą!

wredniucha widzisz ja mam takiego męża wraca raz mówie kozaki kupiłam on "pokaż" pokazuje " no ładne", ponownie wraca znów mówie że inne kupiłam znów to samo a na koniec mówi że jak nie są aż tak drogie to sobie mogę jeszcze z 3/4 pary kupić :D i to chyba te wredne baby tutaj gryzie :) że jestem gruba a mam cudownego męża który mnie kocha, dzeci kocha i nie żałuje mi kasy po za tymi odchyłami raz na kilka miesięcy:D gdzie pogada pogada i zaraz juz jest spokój:D

Gość wredniucha
kiwi, zwracam tylko uwagę, że palenie i codzienne picie alkoholu to nie przyjemność a uzależnienie nie rozumiem też porównania, że jeżeli on wydał 20 na fajki i piwo, a ja 20 na zabawkę dla dziecka to jest po równo - otóż nie jest - masz poważny problem, bo usprawiedliwiasz jego popadanie w nałogi

mi się chyba zdaje zapomniałas jeszcze dodac że o 15 byłam w przedszkolu:D a od 17tej miałam zajęcia :D jak tak mnie śledzisz na kafe :D

Gość mi się chyba zdaje
Im mocniej mówisz, jakiego to masz cudownego męża, tym bardziej wątpie w jego istnienie: ot, taka Twoja projekcja :) I internecie możesz być nawet i Miss Mazowsza ;)

Gość jog
ja się nie musze meza prosic o kase mam swoją kiwi :D i nie podniecam się kozakami jak ty:D ale jak to mówią, im większy dziad tym większego pana rznie :D

Gość [8u-gt79t
KIWI to może pochwal się jeszcze ile wydałaś , ile ci mąz pozwolił kupić jakiego masz wspaniałego męża naprawdę bardzo nas to interesuje faktycznie mąz ma racje że kasa odwaliła ci to głowy mam nadzieje że kiedyś będziesz miała troche mniej kasy i zmądrzejesz POSKAKAŁAŚ JUZ NA SKAKANCE?>? ;d

Gość Paweł88
7 tys to dochod przecietnej rodziny....hahhahahahaha, w jakim urojonym świecie Pani żyje?

Gość Tomasz Słoikuszko x3
Kiwi jest tak gruba, że jak spada z łóżka to z dwóch stron jednocześnie :D

Gość [8u-gt79t
EJ DZIEWCZYNY WIDZIAŁYscie to 87,6 kg a 6stka z przodu już tuz tuż hahahahaha ładnie jej się marzy jeszcze troche musisz pobiegać zeby dobić do 6 z przodu ;D

Gość mi się chyba zdaje
nie ma sie co ekscytować : panna ma wyobraźnie i tyle...zarabiała 4tyś. Czytając ją mam wrażenie, że może i faktycznie tyle zarabiała ale chyba za siedzenie na forum i pisanie postów. Poza tym skoro taką super pracę miałaś, to czemu nie wracasz skoro dzicko w przedszkolu?

wredniucha troszke źle zrozumiałaś :) mój mąz pali ale stara się rzucać lecz jakoś nie wychodzi, piwa nie pije non stop tylko jak jest w domu:) a jest mało:) spokojnie do nałogu alkoholowego daleka droga:)

Gość mi się chyba zdaje
swoja drogą to 27 minut w okolicach 15 na odebranie dziecka z przedszkola, danie mu obiadu i zabawę: fura czasu...i myk na forum. w istnienie dziecka też wątpie :/

Gość wredniucha
skąd wiesz ile pije jak nie ma go w domu? - czyżby kierowca?

mi się chyba zdaje poczytaj więcej a nie durnoty wypisujesz:D napisałam wyraźnie jestem na macierzyńskim wiesz co to jest?:D to jest taki urlop który się należy jak urodzisz dziecko :D tak dla wiadomości

Gość [8u-gt79t
taaaaaa aaaaaaaa to wszystko uroiła sobie autorka żeby nam było głupio a w rzeczywistośc pewno waży 120kg ma prawie 40 lat zarabia najniższą krajową i pewno nikt jej nie chce haha

wredniucha nieee. ehhh nie dość żę mnie tu od grubasów wyzywaja to zaraz wyjdzie że mam męża alkoholika heh tu nic nie można napisać bo zaraz wszystko w drugą strone idzie...

Gość [8u-gt79t
co tam że alkoholik jak kase daje na nowe kozaczki nie? ???

Gość mi się chyba zdaje
jak dziecko w przedszkolu, to chyba macierzyński Ci się dawno temu skończył :/ ŻAŁOSNE SĄ TWOJE OPOWIEŚCI

7tyś w miesiącu netto czyli na rękę to zarobki przeciętnej Polskiej rodziny ? na głowę upadałaś ? Przeciętne zarobki Polskiej rodziny na głowę to około 3tyś netto.

Gość wredniucha
sorry, nie chciałam chłopa od razu posądzać - nie mniej, zwróć na to uwagę -