Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Kasa uderzyła mi do głowy... słowa mojego męża.

Polecane posty

Gość [8u-gt79t
autorka pogubila sie w swoich kłamstwach

Gość wredniucha
jedno małe pytanko - on pracuje za granicą?

Wy to naprawdę musicie być nieszczęsliwi skoro tak wszystkich obrażacie a już na pewno zarabiacie z 1200zł skoro takie zdziwienie że ktoś zarabia 4tys :D no cóż trzeba zabrac się do roboty a nie tylko kurwa szczekac jaki to nasz rząd jest zły jak to biedne mamusie dla dziecka na mleko nie macie, jak to wam UM daje mieszkania a na kałcję was nie stac i td:D patologia sie szerzy biedaki pierdolone :D najlepiej to by było jak by tacy jak ja i mój mąz zapierdalali na was bo Wam się robic nie chce, my zapierdalamy a z podatków naszych żyjecie nieroby taka prawda... i tylko szczekacie że pracy nie ma a jak jest to za mało płacą, najlepiej jak by wam płacili z 5 koła za samo leżenie co za kurwa lenie. SZOK!!!

Gość [8u-gt79t
ty z męzem zapierdalasz? przeciesz siedzisz na macierzynskim tak długo że twoje dziecko juz do przeczkola chodzi hmmmmmmmmm

Gość mi się chyba zdaje
dla mnie to fenomen: dwoje dziecki , w tym jedno odebrać z przedszkola, naszykować drugie małe do wyjścia i to wszystko w 27 minut : taki była czas Twojej nieaktywności na forum, kiedy to pisałaś, że po dziecko do przedszkola idziesz. Cuda Ja wstaję ok 6 żeby swoją dwójkę wyszykować i dopiero teraz mam czas usiąść na internet. Cuda na kiju

autorkojestes kurwa ja pierdole co za pustak :D ty wiesz co oznacza "2" dwoje,??? 2 osoby? 2je dzieci?:D tak wszystko o mnie wiecie a nie wiecie ze mam 2ke dzieci ehhh słabo wam idzie

Kiwi czytałam Cie na innym temacie o dietach. nic do Ciebie nie mam ale tam jestes taka kulturalna i och i ach, a tutaj po prostu masakra słoma z butów wychodzi...po prostu zal

Gość zazdrośnicaasica
dziwna baba z Ciebie jest ja na twoim miejscu skakałabym z radości z tego co mam a ty jeszcze jakieś wonty narzekania pusta kobita albo wyżej dupe masz niż srasz żal mi Ciebie jeszcze zapłaczesz zobaczysz!!!!!!!!!!!!

Gość ty4erg
kiwi1988ldz ,dziecko drogie,spadij wreszcie na ziemię,tylko pupy nie obtłucz sobie i moze zajmij się sprawami domowymi,bo śleczysz przed kompem czy trzeba czy nie trzeba.

Gość kioo
do autorki SZOK to jest twoja ortografia babo!!! " zuc palenie" :(:(

Gość aneta333
21:24 kiwi1988ldz na kałcję i i na KAŁCJĘ buahahahaha :D:D:D z takimi ortami jakie walisz od razu widać, że sama z jakiegos patologicznego marginesu pochodzisz :D:D:D a 7 tys to jedynie twoje niedoścignione marzenia:D:D:D

Gość mi się chyba zdaje
wiemy też,ze przy swojej wadze masz 160, masz ok 25 lat i pracujesz w agencji nieruchomości :) No może wreszcie zdradzisz mi sekret jak w 27 minur odebrać dziecko z przedszkola z niemowlakiem w domu????

Gość 3212qwqw
"piwa nie pije non stop tylko jak jest w domu a jest mało" nic dziwnego, jak musi patrzec na taką spasiona lochę, to pewnie ma dosc. :p

Aminokwas a do kogo mam być tu ach i och?:) nikt tu mi szacunku nie okazuje to ja tez nie mam zamiaru ich szanowac proste :)

jesteś chora :o nie każdy zarabia 1200 na twoje nieszczęście, ale nie pieprz, że każdy ma średnio 7 tys Ludzie się temu dziwią, że tak myślisz, a nie podniecają zarobkami obecnie twojego męża. Pomyśl!

Ty mnie od nierobów niewychowana księżniczko nie wyzywaj.Ja też ciężko pracuję i dobrze zarabiam i co z tego ? kogo to obchodzi ? Widać że jesteś beznadziejnym człowiekiem, nie chciałbym mieć z Tobą w życiu do czynienia, szkoda mi czasu na rozmowę z taką mało ogarniętą osobą jak Ty, najbardziej mnie boli że oddychamy tym samym powietrzem.pozdrawiam

Gość mi się chyba zdaje
Ma dziewczyna życie: w domu przedszkolach i noworodek, a ona ma czas na forum siedzieć cały dzień Zazdroszczę

mi się chyba zdaje mogę... a wiec przedszkole mam za blokiem około hmm 100m nie wiecej ubieram młodsze dziecko dziecku spodenk buciki i td wsadzam w nosidło i ide :D odbieram córe ubieram ja w przedszkolu i wracam takie to trudne tw zdaniem? Ile mam isć do przedszkola 3h?:-/

Gość ty4erg
kiwi1988ldz MITOMANKA

Gość [8u-gt79t
z taka waga przynajmiej 30 minut ;D

Gość mi się chyba zdaje
a potem nie bawisz się z dziekiem? nie rozbierasz tamtego? jeść im nie dajesz? rysunków nie oglądasz? bajek nie czytasz? No super organizacja czasu :)

Kaiovas napisałam że dla nas to przeciętna pensja :) a czy dla was nie wiem... The Element of One nie wyzywam cię, traktuje tu ludzi tak jak oni mnie ....................................... na kafe juz tak jest komuś się powodzi to mitoman, cos napisze ktos to zaraz prowokacja chore to forum:D wszyscy tu wszystko wiecie najlepiej :D

Gość NAPISZĘ DUŻYMI BO ŚLEPA
JESTEŚ KWI KWI , TY JESTEŚ DOBRZE SYTUOWANA A JA MAM FIGURĘ MODELKI NA , KTÓRA TY BĘDZIESZ ZAPIEPRZAĆ 3 LATA NA SIŁCE .WIĘC WYPIERDALAJ MACIORO , BO ŻADEN ZA TOBĄ SIE NIE OBEJRZY , CHYBAŻE NA WIOCHE POLECISZ.TO CAŁA POLSKA TO ZOBACZY.A TERAZ MACIORO Z LDZ UGOTUJ HERBATĘ Z WODY PO PIEROGACH, I NAMALUJ KOREKTOREM PASY NA JEZDNI.JESTES TAK GŁUPIA ,ŻE TYLKO RETKINIA WCHODZI W GRĘ. ŁÓDŹ PRZEPRASZAŁA ZA FRYTKĘ , ALE ZA TAKA MACIORĘ TO CHYBA PABIANICE I OKOLICE.

Gość ty4erg
kiwi1988ldz dziecko,tak,ale niestety jestes MITOMANKĄ,bo ludzie,którym sie powodzi finansowo nie musza o tym pisać ciągle.

Gość mi się chyba zdaje
a miałaś iść spać.....już pora, bo za 2 -3 godziny dziecko obudzi się na kolejne karmienie :) poprasuj śpiszki w międzyczasie, ugotuj coś na jutro. jak na mitomankę nie przystało ;)

Gość ty4erg
kiwi1988ldz MITOMANKO,gdybys miaął tyle szmalu co m0c,to bys laską byłąmbo byś na zajecia sportowe chiodziła zamiast siedziec przed kompem.

Gość ty4erg
kiwi1988ldz Osoba majetan nie musi udowadniac tego nikomu,a w szczególnosci komus nieznanemu w necie.

mi się chyba zdaje po co ja mam ci się tłumaczyć co ja robiłam kiedy i jak skoro i tak napiszesz że tak na pewno nie było?:) moja córa jak wraca z przedszkola to zazwyczaj idzie spać :) zasneła młodsza tez spała potem poszłam na zajęcia wróciłam to jedna i druga spała:) nie znacie mnie a oceniacie jak byśmy co najmniej mieszkały z 10lat obok siebie... dzis i tak długo zeszło mi w przedszkolu bo mała wyjśc nie chciała więc zabawne jest to że się dziwisz że w 27min odebrałam dziecko...