Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co oni mają w głowach..

Zrozumieć robola

Polecane posty

Gość co oni mają w głowach..

Wiem że gdyby nikt nie podjął się pracy śmieciarza, robotnika budowlanego itp to by było nie fajnie jednak co ci ludzie mają w głowie? Czy oni nie mają godności jak można podjąć się tak poniżającej nisko społecznie roboty?? I to jeszcze za takie śmieszne pieniądze.. Nie wyobrażam sobie gdyby ktoś z mojej rodziny był robolem :O no ale w sumie pochodzę z dość inteligenckiej rodziny. Mój brat np studiuje medycyne ;) ;) heh dziwny jest ten świat

Gość ona niezadooowolona
no właśnie dałaś popis jaka to 'intelogencka' z Was rodzinka...:o a tak wogóle to prowo:)

Gość prawictwo pospolite126
za cos jesc trzeba .. Jakby ludzie nie mieli co jesc to wyslzi by na ulice i zaczeliby okradac sklepy , zabijac ludzi , podkladac bomby . wiec tu nie o godnosc chodzi ..

Gość ona niezadooowolona
*'inteligencka'

właśnie przez takich ludzi nasz kraj wygląda jak wygląda i dlatego zamiast wychodzić na ulicę lepiej jest wyjechać z tego pojebanego kraju, dopóki nie będzie u nas szacunku dla drugiego człowieka to nigdy tu nie będzie dobrze

Gość Tho ja authorka
Jeść trzeba prawda. Ale co zjesz za 2tys pensji. Nic :) połowę tego, nawet więcej kosztuje wynajem mieszkania. A jak już mieszkać w melinie to lepiej za darmo z mopsu (dobrze mówię?) czyż nie??

Gość Tho ja authorka
@ona niezadowolona haha też dalas popis. Tyle że na podłożu wykształcenia. "wogóle" ? To po polsku :D pewnie tak ale czy aby poprawnie ;) wróc do podstawówki bo zdaje się, że tam uczyli takich podstaw

Gość Tho ja authorka
No nieźle. Chyba że dla ciebie szczytem ambicji jest latać po budowie cegły nosić. Ale obsługiwać kase w markecie :D

Gość ona niezadooowolona
skoro mamy się czepiać autorko to w pierwszym poście nie postawiłaś kropki po "np." słabe argumenty jak na inteligentke i kultura słaba:)

Gość Tho ja authorka
Nikt z wypowiadających się mnie chyba nie zrozumiał. Nie pisze że robole są nie potrzebni tylko co oni mają w głowach, kto ich wychował że podejmują się takiej pracy, za takie wynagrodzenie..

Gość wiotka jak trzcina
Mentalne dno. Czytając takie bzdury mam ochotę wymazać ci twarz gównem, ale nie tykam bo się ubrudzę i zamsmrodzę a wrażliwa jestem. Kto by budował itd Gdyby nie tacy ludzie, tępa gupia dupo? Kto by cię obsłużył w sklepie, wywiózł twoje śmieci, zajął się twoim gównem bo jakby tego nie robił to musiałabyś srać w krzakach itd Z rodziny debili pochodzisz, przykre. Po ci te studia i cała reszta, jak gówno w głowie masz a jego miejsce jest w dupie.

Gość Tho ja authorka
Tak ale jest chyba jakaś różnica mentalna między doktorem a jakimś tam robolem z ulicy poza tym taki szanowny pan doktor w godzinę, nawet nie, dostanie tyle ile robol dniowki

no to lepiej nie pracować i zostać huliganem ? Niszczyc wystawy sklepowe .. i krasc auta ?

Gość Tho ja authorka
Nie znam żadnych bezrobotnych, ale w takiej Hiszpanii np. Co 2 młoda osoba po studiach nie ma pracy i co, kradną, gwałca i zabijają??

kradną, gwałca i zabijają?? ale jesli nie dostana pracy to zaczną krasc .. i robic zadyme .

Gość jiojoj
no dziwny jest ten świat i ludzie żyjacy na nim tacy jak ty autorko,gardzisz ludzmi bo dobrze ci się wiedzie,widać pusto masz główce,bardzo pusto

Gość Boże uchroń autorkę
przed ślepotą, bo przed głupotą już za późno:(

Gość Tho ja authorka
Gardze robolami bo właściwie nic sobą nie reprezentują, tylko gwizdać na fajne dziewczyny potrafią, to akurat uogolnienie, nie o tym temat, ale naprawdę, chyba nigdy nie zrozumiem takich ludzi..