Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdewtesvperjoo

jest tu ktoś bez przyjaciół?

Polecane posty

Gość sdewtesvperjoo

koleżanek i jest mu z tym dobrze?

Gość okid
j a-totalny odludek od podstawowki -mma duzo lat i zero spotkan z kolezankami i zycia towarzyskiego

Gość jhjkhjk
okid a jesteś w zawiązku?

Gość okid
obecnie nie -ale wiem -trz ase znalezc odludka i siedziec z nim w domu a innni niech spierdalaja

Gość okid
nie wiem z doswwiadczenia -co to sa plotki przy kawie , przez telefon zakupy i clubing z kolezankami -ludzie to gówno a przyajzn nie istnieje

mam jedna przyjacióke oby nia była, a tak nie mam, i nawet kolezanek nie mam, do niczego dobrego nie prowadza, ostatnia moja dzwoniła do mojego meza i mówiła zadzwon jakbedziesz sam, takze sorki ale nieiwerze w kolezenstwo, u kobiet na pewno, zawsze jest zazdrosc, itp

Gość okid
przeczytalam madre zdanie -nie mam przyjaciol , swym przyjacielem czynie swoj umysl i tego sie trzymam

Gość okid
ty masz choc 1 przyajciolke a ja odludztwo totalne - zero osob -klezanek do kontaktow prywatnych - moi przyjaciele to tivi komp i ksiazki

Gość okid
w ludziach widz e tylko zlo-a swiat jako bagno - niigdy nie chialam nalezec do zadnej grupy ruchu wspolnoty spolecznosci organziacji -wolontariat to nie dla lmnie -bo jestem calkowicie obojetn a na los innych

Gość okid
jakis psycholog napisał-jesli chcesz wiedziec czy ktos jest szczesliwy to nie pytaj ile zarabia czy ile ma na koncie-zapytaj czy ma przyajciol-hhahah

uwierz mi ja takze jestem samotna, i to ze mam jakas przyjaciółke z dziecinstwa to cud, bo wszystkich potraciłam, i robie to regularnie. jestem sama i chyba z tym mi najlepiej, pierdolone fałszywe kolezanki, tak naprawde sie ciesza jak ci jest zle, buduja swój autorytetm itp. zadnej juz nie wpuszecze do domu, gadam na ulice ze znajomymi, sasiadami, itp.... ale o chmurkach i ptaszkach.

Gość okid
ty mas z choc 1 przjaciolke - ja zero przyjaciol clae me długie zycie - odludztwo totaln e- i gitowo jest

Gość leszcza28
no ja chyba tez sie lapie...co prawda mam meza i dziecko, ale poza tym totalny brak znajomych. zadnej kolezanki...

Gość okid
mąz to super towarzysz a reszta ludzi to gówno

Gość okid
nie warto wierzyc w przyjazn , inwestowac uczuc wl udzi spotykac sie na kawce i damskich wieczorkach bo to gówno-jak czlowiek ma klopoty , zachoruje powaznie - to tzw przyjaciele znikaja jak kamfora- nawet jak byl lwem salonowym i duzą towarzystwa - to robi sie pustynia -n a l udziach mozna sie tylko zawiesc

leszcza28 to bardzo dobrze, ze nie masz kolezanek bo moje do meza dzwoniły szmaty zajebane!!! ale mój mąz jest przeciwnikiem mnie, uwaza ze jego swiata nie zmkne w 4osobach, i nawet do niedawna miał przyjaciółke, rozeszłam sie z nim jak był taki kolezenski!

Gość okid
chcialbym byc milionerka , miec dom na odludziu i nie musiec pracowac i widziec ohydnych ludzi

Gość okid
ludzie sa podli a swiat potwornie niebezpieczny

Gość okiddd
pierdoleni skuurwile

Gość okiddd
nie nawidz e ludzi a wy?

Gość okiddd
jak czlowiek ma problemy to tzw przyajciele znikaja -odludztwo jest super - a wiara w przyjazn durna

Gość inzynier serwisowy//zablok
E tam to ja mam odwrotnie :) Jak coś komuś trzeba nagle jest 100 próśb. Wczoraj czy przedwczoraj nawet. Znajoma której powiedziałem że jest szmatą itd. I nagle się wczoraj odzywa po roku. Że ja na pewno tak o niej nie myślę itd. I pytam co chcesz. A to i to. 50pln. Tak to jest właśnie w przyjaźni :) Są jak coś chcą. Przyjaźn istnieje tylko jak ludziom wzajemnie coś trzeba. Np pocieszać się wzajemnie itp.

Gość okiddd
jak czlowiek m a problemy to tzw przyjacieile znikaja pustynia ale jak cos to chca wykorzystac- ja nie w wierze wludzka dobroc i bez intersownosc

Gość habanerra
przyjazn jest dla glupców