Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Moje dziwne samopoczucie

Polecane posty

- Boli mnie głowa - Chce mi się płakać - Nic nie robie mimo to jestem zmęczony - Nic mi się nie chce - Chce mi się spać jednak nie moge zasnąć

Gość angiefdr
depresja jesienna.

hmmm wyglada na depresje ;d badz tez opętanie podobne objawy ;d moze zdradzis zjakies sekrety? cos sie dzieje w zyciu prywatnym? badz w pracy? łatwiej bedzie

kupiłam sobie dzisiaj zapas czekoladek wedla :-P żadnych robaczków nie było zamierzam kupować tylko u nich :-P

To kupuj. Cały czas myśle o tym co mnie spotkało. Przypomina mi się wszystko co złe. Po prostu pogodziłem się już z losem ale to napewno nie to.... nie wiem co...

Gość router 66_6
Może się nażarłeś za dużo czekoladek:D

Ja mam przed sobą dwie czekolady alpen gold, landrynki nim2, oraz cukierki z milki. I cały czas jem A co do wawla i to i tak go już nie uratujesz!

Gość router 66_6
video.interia.pl/obejrzyj,film,111381,sortuj,sm,st,128726,pozycja,17,Zabawna_rozmowa_telefoniczna_pewnej_pani v v v v v Weż se Hiszpanin tego posłuchaj....ta babka ma gorzej niż ty

Gość router 66_6
O ten link jak wyżej już działa:classic_cool:

Gość pluto20
melancholik jestes pewnie :D

Gość Fabbiio
Co z tego??? Nie rozumiesz,że ktoś steruje twoim samopoczuciem?Nie wiesz,że to,ze się tak czujesz spowodowane jest określonym działaniem określonych kół i centrów???? My Ci mamy pisać i wszystko wyjaśniać qrffa???Rusz głową raz a samodzielnie w końcu!!!!

Gość meffistaa
Jeśli to depresja, to nie ma co zwlekać, działaj! Sam przez to nie przejdziesz, ja potrzebowałam do tego pomocy psychologa. Trafiłam na Chmielną do Psychologgii. Tam mi pomogli uporać się z moimi demonami i wyjść na prostą. Cieszę się, że mam to już za sobą. Sporo czasu potrzebowałam i energii, aby mój stan emocjonalny w pełni się ustabilizował, ale grunt, że się udało.