Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

100km to zawsze 100 a nie jak ode mnie - ponad 600 :( Powiem Wam, że polskie morze widziałam pierwszy raz w życiu ok. 5 lat temu dopiero. Byłam wszędzie /inne kraje/ tylko nie nad Bałtykiem. Jednak powiem Wam też to, że od tego czasu nie pojechałam nad żadne inne morze tylko co roku nad Bałtyk jeżdzimy ... Nic się do niego nie równa! Będę klikać, będę. Naprawdę fajnie mi się z Wami rozmawia :)

no ja akurat mieszkam jakies 150m od morza, wystarczy że przejdę na drugą stronę ulicy, a potem przez tory kolejowe i wychodzę koło portu :D

Gdybym mogła - przeprowadziłaby się tam od razu. Władek podoba mi się strasznie. Jednak chata, praca, - nie da się tego tak rzucić. Ale obowiązkowo raz w roku - muszę pojechać!!!

Pajulka ja miałam podobnie. Po tygodniu od pierwszego razu bez zabezpieczenia dostałam okres tydzień szybciej, trwał 4 dni a nie jak zwykle 7. W czasie gdy powinnam dostać normalnie okres dostałam małego brązowego plamionka a po kolejnym tygodniu zauważyłam glucik z małą kropelką krwi...... jajniki mnie bolą, mam metaliczny smak w ustach, bolą mnie plecy, podbrzusze, cycole przy dotyku.. nie wiem kiedy miałam owulację w poprzednim cyklu ale to co teraz odczuwam nie czułam nigdy 'po'. Czekam na @ i też nie wiem kiedy ją dostanę..... a wcześniej wszystko jak w zegarku- co 27 dni.

I faktycznie, jak sie mieszka nad morzem to frajdy nie ma... No bo ile można chodzić na plaże, dzień w dzień... Ale tak od czasu do czasu z pieskami się na spacerek wybiorę, nie powiem, że nie ;)

Chętnie bym się dopisała, ale nie za bardzo wiem jak, ja taka zielona w tych sprawach jestem,bo pierwszy raz na forum :P ciesze się, ze chociaż ktoś miał taką samą a raczej podobną sytuacje do mnie - pentium ;) ja później nie miałam już żadnego plamienia, ani nic, dostałam normalny porządny okres... ale za szybko.. jak nigdy, moze organizm tak zareagował stosunek bez zabezpieczenia hehehe

kurde kombinuje i kombinuje i zaś nie wiem jak... co mam skopiować i wkleić? Chyba za głupia jestem xDD

o boże dziewczynki ależ wy pomocne jesteście... W takim razie sie nie dopisze :P zresztą i tak muszę sie powoli zbierac, bo mój czas pracy dobiega końca... Także owocnych wieczornych starań Wam życzę, i do poczytania jutro, będe po 19 :D buziaki

Gość lukuczka
hej, ja się staram, ale chyba nie będzie łatwo...Moja córcia ma 3 latka, planowałam, że zajdę w ciąże w październiku to miałabym 4 lata różnicy między dziećmi, ale chyba za dużo o tym myślę, bo jakoś nie zachodzę, a staram się od września...Z córcią poszło łatwiej, może dlatego, że zaraz po ślubie, zero stresów, a teraz życie to nie bajka...no i te cholerne kawy...4 dziennie...

pajulka naoisz ile masz lat ( zreszta chyba już pisałaś) kiedy powinnaś dostać okres to cię dopiszę do tabelki dwupaczek napisałaś że pierwszy raz w życiu nad morzem byłaś 5 lat temu. to ja jestem lepsza, bo tydzień temu pierwszy raz w życiu byłam w górach, nawet nie wiedziałam że mam tak blisko.hehe pantium no 5 kaw dzienne to stanowczo za dużo,ja piję jedną i to rozpuszczalną z mlekiem,ale za to pale papieroch,na szczęście coraz mniej ale jednak palę.Mój S też pali i to jak smok,ale obiecał mi że jak nam się uda to żuci, oby.

Gość lukuczka
witam witam, czytałam artykuł, że kawa hamuje w jakiś sposób zajście w ciąże...co prawda ja tez rozpuszczalne z mlekiem, ale i tak 4 to dużo...i zapomniałam o papierochach...my też mężem po paczce dziennie...ale przy 1 dziecku też paliłam, tzn przed zajściem, bo jak tylko zrobiłam test i wyszedł pozytywny to przestałam...

Gość elliska
Hej Dziewczyny! Mam mało czasu, żeby z Wami sobie pisać(pracuję na kasie), ale będę zaglądała na forum :) 3mam za Was kciuki :) Jestem z Torunia :)

Gość elliska
Tak sobie czytam ile tych badań już robiłyście. Trochę mnie to przybiło. Ja nic nie robiłam a gin, u którego byłam ostatnio powiedział, że nie mam się martwić. Mówił, że jak trochę schudnę to jest duża szansa, że te jajniki pęcherzykowate staną się normalne ,że tak powiem. Teraz to już nie wiem co myśleć... :(

Gość elliska
Ehh..Zmęczona jestem. Jutro 10 godzin na kasie mnie czeka :\ Miłego wieczoru życzę.

Hejka, wpadłam z wieczorka zobaczyć co tu jest grane ;) No więc Biały storczyku, piszę jeszcze raz - mam 24 lata, jestem z Władysławowa, a okres powinnam dostać teraz koło 24... a tak apropo, na 24 mam umówionego ginekologa, ale jak dostane okres to chyba nie bardzo, żeby iść co? jakoś sobie nie wyobrażam, rozbierać się tam podczas okresu :P łeeee a nawiązując do kawy ja też pijam, teraz już mniej, jakoś jedną dziennie i to rozpuszczalną z mlekiem, ale kiedyś potrafiłam wypić nawet 5... i papierochy też pale, zazwyczaj w pracy jak się nudze no i w domu, jak mój ma nocke a ja konam z nudów przy jakimś filmie :D

Witam sobotnim popołudniem. Gdzie Wy wszystkie poznikałyście . Elliska Lukuczka :) zaglądajcie Dziewczyny :) Ja jeszcze jestem. Kurcze jutro z rana jedziemy, a dzisiaj na wieczór wprosili się na moje przyszłe imieninki :) Muszę coś na chybcika przygotować. A w domku pustki, bo jedziemy na tydzień :(

Pajulka dodam Cię :) STARACZKI: nick---------------cykl starań--------data @---------wiek----------miasto biały storczyk---------12-------------13.10.-----------27-- -------Szczecin pentium_00--------------1-------------22-25.10--------28- ---------Wrocław dwupaczek???......... 12..............02.11............36..........ok.Opola Pajulka..................1................24.10...........24.........Władysławowo

Gość zapraszammm fajne forum
https://cpzwckafeteria.fora.pl/ forum powstało dla staraczek wieloletnich i tych całkiem świeżych... wspieramy się i kibicujemy, doradzamy i odrazamy. Wielu dziewczynom się udało, bardzo miła atmosfera.... serdecznie zapraszamy:)