Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały storczyk

SZUKAM KOLEŻANEK KTÓRE TEŻ SIĘ STARAJĄ O DZIDZIĘ !!!!!!!

Polecane posty

Ja jestem akutalnie po dniach plodnych, starania byly konkretne, wiec teraz czekamy czy owocne:) dzien dzisiaj niezbyt sprzyjajacy, chetnie bym polezala przed tv:( vanessa skad jestes dokladnie? JA krakow:)

7bla a który to Twoj dzien cyklu i jak bardzo miałas je rozregulowane ?? Miliano ja z Bochni :)) a teraz przepisalam sie wlasnie do krakowa do lekarza do Kostyka słyszałaś coś o nim , jestem po pierwszej wizycie u niegoi wiadomo jak to pierwszy raz wywiad itp czyli wszystko od poczatku . Zazdroszcze Ci Miliano jak piszezsz o tych dniach plodnych , ja przez to staranie to już widze ze nie ma takiej namietności porzadania .. mam nadzieję zekiedyś ono powróci .

Gość 7bla
moj cykl to 32 dni , poprzedni trwal 36 a ten nie wiem ile bedzie bo w 27 dc zauwazylam ze mialam owulacje , bo jajniki mnie starsznie bolaly tempka poszla w dol a potem podskoczyla do 37,2 i tak jest do dzis. w poprzednich cyklach moja najwyzsza tempka byla 36.9 raz sie zdarzylo 37 chcialam sobie zrobic testy na progesteron i itp bo myslalam wczesniej ze jestem bezplodna bo nie zauwazylam skoku temperatury ale narazie nie mam kasy

Gość 7bla
a dzisiaj jest moj 35 dzien z cyklu ,, nieznane '' :P pozdro laski

Nic nie slyszalam na jego temat:( powiem Ci ze co do pozadania to mysle ze powroci, jednak niestety zawsze latwo sie gada, a jesli kobieta jest juz nastawiona na chec bycia w koncu w upragnionej ciazy to niestety ale nawet jak sobie wmowi ze to seks dla czystej przyjemnosci i co ma byc to bedzie to w gruncie rzeczy zawsze ma nadzieje ze moze jednak tym razem i nastawia sie w glebi duszy na to ze tym razem sie uda. My z mezem staramy sie dopiero drugi cykl, z czego tamten troszke przegapilismy wiec zobaczymy co tym razem. Uwazam ze nie mozna sie blokowac psychicznie bo to jest najgorsze. Dziewczyny piszcie co tam u Was, zamilklyscie wszystkie:(

STARACZKI: nick---------------cykl starań--------data @---------wiek----------miasto biały storczyk---------12-------------10.11.-----------27-- -------Szczecin pentium_00--------------1-------------22-25.10--------28- ---------Wrocław dwupaczek???......... 12..............02.11............36..........ok.Opola vanesanesi........już nie liczę........26.10...........25..........k.Krakowa Kurde tyle się napisałam i coś mi znikło :( No to zacznę w skrócie od początku. Otóż pisałam że dopiero z pracy wróciłam i padnięta jestem na maksa.Kończy mi się @ więc niedługo zaczynamy działać ale nie nakręcam się na owocne starania bo coś mi się wydaje że bez tabletek na owulkę to się u mnie nie obejdzie. 7bla zrób test rano i się nie zadręczaj, jak wyjdzie jedna kreska to szybciutko do gina niech ci wypisze tabletki na wywołanie, przynajmniej nie będziesz czekać długo do następnych starań, jak też tak kiedyś zwlekałam i miałam miesiąc w plecy.

Gość taTami85
HEJ a nie mam czasu za bardzo pisac, bo pracuje na zmiany, nie moglam znalezc topiku:P no ja na razie srednia staraczka, od konca grudnia zaczniemy teraz sie wyciszam antykami. Ktoras pisala ze lekarze wypisuja na wszytsko anty tez mi sie tak wydaje, ja nie jestem ich zwolenniczka, choc bralam za mlodu sporo czasu, ale to tez na problemy z @...:/ teraz jestem bardziej swiadoma ze to jednak jest duza ingerencja w organizm i boje sie skutkow ubocznych typu zakrezpic itp.:O takze nie zamierzam do nich wracac na pewno! ale tez nie wiem co z @ jakby sie udalo! maskara jakas:(liczylam ze pierwsza ciaza mi pomoze, bo tak mowili elarze, a tu jeszcze gorzej...

Gość taTami85
STARACZKI: nick---------------cykl starań--------data @---------wiek----------miasto biały storczyk---------12-------------10.11.-----------27-- -------Szczecin pentium_00--------------1-------------22-25.10--------28- ---------Wrocław dwupaczek???......... 12..............02.11............36..........ok.Opola vanesanesi........już nie liczę........26.10...........25..........k.Krakowa taTami85..............zaczynam od grudnia:).........27..........warm.-mazur.

Gość taTami85
*bo tak mowili lekarze oczywiscie:) Mam nadzieje ze pozniej bedzie nas wiecej, kiedys bylam na topiku ktory rozrosl sie i jak sie porody zaczely to czlowiek czekal tylko na dobre nowiny:)oby i tutaj tak bylo:):):) Musze ogarnac chalupe, a tak mi sie nie chce...w ogole nie lubie sprzatania, wole gotowac piec czy robic cokolwiek ale sprzatac bleeeeee:P

Widzę, że doszło nam trochę nowych koleżanek i dyskusja się ożywiła :P Szkoda tylko, że wycięłyście mnie z tabelki heh.. Mam dzisiaj nocke, więc znowu będę tu kwitła do 7... U mnie wszystko w porządku, nic się nie dzieje i w związku z tym mam wrażenie, że w tym miesiącu nic z tego... Ale pożyjemy zobaczymy, testować moge dopiero za tydzień jeśli już. Chociaż jakoś oprócz bolących piersi nic więcej się nie dzieje, może to na okres ;(

Pajulka ja za tydzień dostanę @ albo nie......OBY NIE! jak na razie to piersi mi spuchły, niebieskie żyłki powychodziły, aureoli brązowe wokół sutków ale nie pamiętam, czy miałam takie coś przed okresem, bo nigdy nie zwracałam uwagi.... do tego ból kości ogonowej doszedł.... o bólu pleców nie wspomnę bo to mam od ponad tygodnia........yhhh. Nie wyszedł mi tylko żaden większy pryszcz (jak na razie) a to zawsze przed tygodniowy zwiastun @ Jak to nie ciąża to albo się powoli sypię albo umieram ;) nigdy! czegos takiego nie miałam! pożyjemy, zobaczymy co los przyniesie :)

Gość 7bla
a ja przed chwila zrobilam test , jest negatywny, jeszcze tylko jutro z rana zrobie 1 i koniec zero myslenia o ciazy czy to moze to bede czekac na okres

Pajulka to chyba ja cię niechcący wyrzuciłam z tabelki już poprawiam i wklejam na nowo.U mnie już koniec @ więc zaczynamy działać, a poza tym nic się nie dzieje. No ja też niestety nienawidzę ani gotować ani sprzątać ale jak już mam wybierać to wole posprzątać. Pajulka dodam Cię STARACZKI: nick---------------cykl starań--------data @---------wiek----------miasto biały storczyk---------12-------------10,11-----------27-- -------Szczecin pentium_00--------------1-------------22-25.10--------28- ---------Wrocław dwupaczek???......... 12..............02.11............36..........ok.Opola Pajulka..................1................24.10.......... .24.........Władysławowo vanesanesi.........już nie liczę.........26.10...........25.........k. Krakowa taTami85........zaczynam od grudnia:)..........27............warm.-mazur.

Witam dzieczyny!! Starajcie się i nie przestawajcie! Ale bez spiny kochane.... bo natura wtedy płata nam różne figle. Ja byłam u gin. jest jeszcze bardzo wcześnie, zauważyła pęcherzyk ciążowy i 29 .10 mam przyjść, aby zobaczyć coś więcej. Wiem, że nie koniecznie musi być dobrze, ale niby dlaczego miało by być źle???? :-) Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Gość taTami85
czesc ja w pierwszej ciazy mialam identyczne objawy jak na okres, identyczne!!!staralam sie juz dosc dlugo i co miesiac mialam "inne objawy"ktore wedlug mnie wskazywalay oczywiscie na ciaze!:P a w tym miesiacu od razu wiedzialam ze nic z tego, bo piersi bolaly od drugiej polowy cyklu, pryszcze wyskoczyly przed@, humory masakra a jadlam wszytsko w mega ilosciach jak przed@. Tylko podbrzusze mnie bolalo tak mniej wiecej 1,5 tyg przed@ jak na okres, raz mniej raz bardziej czasem wcale ale bolalo, w przedzdien testowania nosilam podpaske bo bylam pewna ze okres ze mnie drwi:D w nocy bralam nospe bo spac nie moglam, jakze bylo moje wielkie niedowierzenie gdy zobaczylam II grubasne krechy! bylam juz w 36 dc.nie chcialam testowac bo uwazalam ze nie ma potrzeby, ale kolezanka kazala wiec dla spokoju zrobilam test:) niby czlowiek madry po tamtych przejsciach, ale w tym miesiacu jeszcze przed tym jak anty zaczelam brac 3 testy zrobilam bo@nie mialam...a kiedy ja regularnie mialam, chyba nigdy...no ale wkrecic sobie zawsze mozna latwo...niestety...

ja ne wytrzymałam i zrobiłam test.... negatywny :(((((((((((((((((((((((( nie wiem co jest? jutro zrobię bete i dam znać bo zaczyna mnie to już denerwować.......

Gość to_ja_anula
Pentium: Spokojnie, tydzien przed okresem ? To nie dziwie sie, ze wyszedl negatywny :) Bedziesz musiala poczekac do terminu @ Ja tez czekam..w dzien @ wyszedl neg, ale poczekam jeszcze, jak nie przyjdzie malpa to zrobie jutro, albo w sobote... Musisz uzbroic sie w cierpliwosc niestety :)

Gość taTami85
Pentium jak taka niecierpliwa jestes to idz na bete, ewntualnie test ale bardzo czuly taki najlepiej 10ml a nie 25, ale testy przed@i to jeszcze kilka dni rzadko komu wychodza dodatnie mimo ciazy!!!takze lec na bete albo czekaj jeszcze te kilka dni:)trzymam kciuki!

U mnie @ dopiero za tydzien wiec o tescie nawet nie mysle bo to bez sensu, czasami wkrecam sobie rozne obajwy ale przeciez to absurdalne zeby po kilku dniach cokolwiek odczuwac... A co do testow tych bardziej czulych, ciezko bardzo je znalezc, ja bylam w kilku aptekach i nawet nie slyszeli o takich:/ a kiedy taki test mozna wykonac?

z tego co wiem to w dniu @, betę można spróbować tydzień przed @ i jak będzie minimalnie podwyższona to powinna być wczesna ciąża... :)

Gość elliska
Właśnie. Będzie co ma być :) Ja też wkręcałam sobie różnego rodzaju objawy w poprzednim cyklu a i tak @ się pojawił. Teraz czekam na następne dni płodne :) Nie ma co się załamywać. Kiedyś się uda :)

Dziewczyny co Wy tak ucichłyście? Rozumiem, że w sobotni poranek każda zajęta jest owocnymi staraniami :P U mnie na razie cisza, jak na okres, który powinien być za 4 dni nic mnie nie boli, no oprócz piersi, które bolą właściwie już od 2 tyg.. Ale to nie tak ból jak zawsze na @, tylko jak dotknę i są tak dziwnie powiększone jakby nalane... Poczekamy zobaczymy ;) odzywac sie co tam u Was?

Witam was dziewczynki. ja tez sie staram ale o 2 dziecko. to moj 3 cykl stran i chyba znowu bedzie nie udany :/ co prawda bola mnie sutki i piersi po bokach ale nie sa powiekszone. Za ok. 4 powinnam dostac okres ale brzuch mnie nie boli jak zawsze tydzien wczesniej tylko mam czasami jakies klucie. w pierwszej ciazy mialam zawroty glowy i powiekszone piersi od razu. moja temperatura dzisiejsza to 37,2 a w poprzednim cyklu tem. najwyzsza byla w granicach 36,8/36,9 po podstawowa 36,4.

czesc.ten zasieg to koszmar tutaj. dobrze ze was podcztuje mimo ze na raty :(. ale pisanie tragedia- dwa razy juz mi zniknal tekst :( . na szczescie jutro wieczorkiem juz bede w domku i sie odezwe normalnie. pajulka a moze to dobry znak...? :) ja dzis -teraz mam pozytywny owutest. staranka byly kolo poludnia. :) jutro powtorka bo za czesto tez nie powinno sie dzialac. witam nowe kolezanki!

Napisałam żeby dziewczyny wyluzowały to się chyba obraziły i żadna nie pisze. U mnie ok,jak na razie wyluzowałam ale staram się dalej tylko tak bardzo o tym nie myślę. ostatnio zauważyłam że strasznie dużo osób w moim otoczeniu albo właśnie urodziło im się dziecko albo dowiadują się o ciąży, jakaś plaga normalnie.Ja od ponad tygodnia próbuje zarejstrować się do gina i cały czas jest brak terminów, mam nadzieje że zdążę do następnego @. Dwupaczek mam nadzieję że urlopik się udał i że wypoczęłaś, ja mam jeszcze tydzień urlopu w drugiej połowie listopada.Mam cichą nadzieje że już nie wrócę z tego urlopu ( L4 na ciąże :) )

ja się nie obraziłam :D wyluzowałam ... czekam na @ bo nadchodzi jędza. czuję to ... yh. ja też wszędzie widzę dzidzie jak na złość ich pełno...w tv, rodzinie, znajomych.......jak na razie swoj instynkt przelewam na psa ;)

Niby kazda z nas wie ze najlepiej sie nie nastawiac ale i tak kazda w glebi ducha to robi:) wiec moze lepiej tutaj sobie o tym pogadac:)