Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roxy27

Kancelaria prawna - praktyka

Polecane posty

Gość dsfsdfsdfs
ile kosztuje aplikacja? ?

Gość Roxy27
gandziaaaaa - twoja koleżanka też kiedyś zaczynała i stała sie w końcu specjalistką, ale teraz są inne czasy i wiem że od początku wymagają więcej. to może ja się wypowiem, a co - na pewno będę korzystała z tego co wymieniłaś. Przykro mi że nawet na aplikacji nie ma tego co oczekiwałaś :-O 'Rekrutant' sam zapewne zobaczy ile lat minęło od moich studiów i odpowiednio mnie przepyta czy w ogóle rokuję. Dziękuję Wam za porady!!! Jeśli ktoś jeszcze miał jakieś doświadczenia, to chętnie poczytam.

Gość to może ja się wypowiem, a co
I dobrze że napisałaś ze zamierzasz wzorować się na pisamch z tej kancelarii w której będziesz odbywała praktykę. Każdy mecenas ma "swój styl" pisania pism. Ja raz wzorowałam się na piśmie z innej kancelarii i źle zostało to przyjęte

Gość to może ja się wypowiem, a co
Tjeszcze powiem o co mnie pytali na pierwszej rozmowie. Padały pytania tego typu: Z jakiej dziedziny czuję się mocna? jako że dostałam się zaraz po studiach to o temat mojej pracy magisterskiej? Jaką uczelnię kończyłam? I podstawowe pytania z różnych działów prawa. To tyle co pamiętam

Gość gandziaaaaa
aplikacja w tym momencie kosztuje ok. 4.500 rocznie - wiem, że w tym roku jest tańsza, niż w poprzednim.

Gość Roxy27
Aha, dzięki za informacje o pytaniach na rozmowie i o cenie aplikacji. Trochę czeka mnie przygotowań, tylko czy w ogóle zadzwonią do mnie :-O

Gość gandziaaaaa
Nie martw się na zapas

Gość Roxy27
Staram się, ale u mnie na zadupiu to sama praktyka byłaby prawie jak wygrana w totka, więc nerwy niestety są.

Gość gość
moj znajomy mial praktyke tu www.kancelaria-plock.pl i mowil, ze nie bylo mu ciezko sie dostac, na szczescie sprawdzil sie i dzieki temu dostal prace:) warto probowac, jak wyrzucaja drzwiami, wejdz oknem :)

Gość gość
odezwij się tu www.twojakancelaria.eu - myślę, że śmiało się zgodzą :)

Gość gość
wietna kancelarie maja wKoninie www.kancelaria-miastkowski.pl/ korzystalismy z ich uslug kiedys i bylismy zadowoleni :)

Gość gość
ja znam swietna kancelarie prawna w Łodzi, swietny specjalista, ktory potrafi zajac sie sprawa indywidualnie, nie ma dla niego rownych i rowniejszych. Namiary znajdziecie na http://www.adwokatwroblewski.com.pl/

Gość gość
Ja współpracuje z bardzo dobrą kancelarią adwokacką www.l-w.com.pl z Wrocławia i mogę ich polecić. Są niezawodni i profesjonalni

Gość gość
Warto mieć na uwadze kancelarię http://gessel.pl/ jeśli prowadzi się firmę. Kancelaria z wieloletnim doświadczeniem i renomą.