Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gytdyt

w tym wątku obalmy mit ze Polki są piękne

Polecane posty

Gość Willia.m
Każdy facet, który śmie mieć inne zdanie o "urodzie" Polek- od razu jezt nazywany zakompleksionym. Wybaczcie drogie panie, ale taka prawda - Polki są takie sobie. Nic specjalnego. Naprawdę ładne są Paryżanki:) Jak byłem w Paryżu myślałem, że dostanę oczopląsu. Ładne są również Ukrainki i Azerki, Ormianki- ładnie się malują i nie niszczą farbowaniem włosów. Polki sa przeciętne i naprawdę ciężko spotkać ładną i zgrabną dziewczynę w Polsce.

Gość Witkacum
Polki naprawdę są okropne. A stereotyp, że są najpiękniejsze na świecie jeszcze rodem z PRLu, został już dawno obalony.

Gość gość
Mało jest ładnych polskich babek, ale co z tego. UE stoi otworem.

Gość Waleriusz Wąsaty
Żaden mit tylko fakt, wystarczy się przejść po mieście.

Gość Pogromca mitów
Mt o pięknych polkach jest tak samo prawdziwy jak mit o zdolnościach w piciu polaków Nie mamy wiele do zaoferowania to przynajmniej się chwalimy że niby mamy mocne głowy a kobiety że są piękne Prawda jest jednak taka że w obu sprawach jesteśmy przeciętni Panie które twierdzą że obcokrajowcy je chwalą za urodę co jest potwierdzeniem atrakcyjności polek się po prostu ośmieszają Po pierwsze nie wypada powiedzieć kobiecie że jest przeciętne lub brzydka Po drugie jeśli obcokrajowiec wie że nawinie polce makaron na uszy to ona łatwo się z nim prześpi to dlaczego ma tego nie robić , która kobieta pójdzie z facetem do łóżka który jej powie "jesteś przeciętna"? Śluby obcokrajowców z polkami to też margines lub facet chce mieć bezkonfliktową kucharkę , nie ma jakoś polek ze znanymi obcokrajowcami.

jak mieszkalam w pl to wlasnie myslalam ze to mit... i ze to wymyslili przyjezdni obcokrajowcy zeby zaciagnac dziewczyny do hotelu. jak wyjechalam z kraju i zwiedzilam prawie cala Europe to zaczelam w to wierzyc. Mysle ze dziewczyny w Pl maja urode nie przecietna. Wysokie kosci policzkowe to akurat atut, do tego duze jasne oczy i ladna karnacja, bo nie jestesmy ani biale i piegowate jak angielki czy irlandi ani czarne jak cyganki. Przeczytalam wiele komentarzy ze Hiszpanki sa takie piekne.. nie zgadzam sie. Mieszkam w Hiszpani, dziewczyny tu sa niziutkie, normalny wzrost dla kobiety to 160, grube d*pska, szerokie uda, i konskie twarze. to jest regula. nie ktore odchadza od reguly ale to tak jak w innych krajach. Jedyne co wam przyznam racje to to ze polki zabardzo stylu nie maja, mowie to o kobietach w kazdym wieku. w tym np nas bija Hiszpanki, maja swietny styl. Ja zawsze chcialam byc opalona, farbowalam wlosy na czarno i nawet chcialam sobie szkla kontaktowe brazowe kupic zeby byc bardziej "latino style". A odkad jestem tutaj coraz bardziej jestem dumna z moich duzych zielonych oczu i blad wlosow. Prawda jest taka ze zawsze nam sie podoba to czego nie mamy. tak jak polacy leca na latynoski, tak ci z poludnia marza o kobiecie ze wschodu z uroda slowianska. wiec nie ma polemiki, bo kazdemu sie podoba co innego. Polki nie maja sie czego wstydzic jesli chodzi o to co nam podarowala natura, jedynie moglyby popracowac nad stylem i moda.

Gość gość
Ukrainki i owszem ładne ale zawsze cos maja z nosami nie tak

Gość gość
Polki to nie tylko blade blondynki o niebieskich oczach, wiele polskich kobiet ma poludniowy typ urody tak ja ja ciemne wlosy , zielone oczy, ciemniejsza karnacja, u Polek jak w zadnej innej narodowosci wystepuje totalny mix od jasniutkich blondynek po egzotyczne brunetki

Gość gość
południowy typ urody... chyba po solarium, samoopalaczu hheheh tam gdzie trzeba coś mieć to nie ma, a tam gdzie nie trzeba jest najwięcej... piękno polek

Gość gość
bo polscy panowie płodzą brzydkie kobiety niestety brzydki chłop, brzydkie dziecko i finito

Gość emilka888
Ja jestem blondynka i jakos w innych krajach maduze powodzenie;) szczegolnie poludniowych..doceniaja slowianska urode tak samo Niemcy i Anglicy ..ich kobiety za piekne nie sa, Polki je przebijaja

Gość gość
najpiękniejsze są szwedki, niemki, francuzki a polki to kupa z tymi ryjami dużymi małymi cyckami płaskimi d****i

Gość gość
polki rodzą brzydkie dzieci ;/

Gość sermontis
Wszyscy dobrze wiemy, że Polki są brzydkie jak cholera i nie wzbudzają zainteresowania mężczyzn innych nacji.

Gość gość
są piękne, ale często zaniedbane :(