Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gytdyt

w tym wątku obalmy mit ze Polki są piękne

Polecane posty

Gość gytdyt

przygladajac sie Polkom na ulicy, na chodnikach polskich miast i wsi dochodze do wniosku ze haslo Polki sa piekne to mit! Polki sa bardzo przecietne z urody(a i inteligencja i wiedza nie grzeszą)

Gość tak, to straszne ...
w kazdym kraju znajdą się ładne jak i te brzydkie więc skończ z tymi farmazonami i może książke jakaś pocztaj.

Gość kredka bambino
jak zaczniesz podrozowac po swiecie i "podziwiac" urode pan z niektorych panstw mozemy zaczac polemozowac.

Gość sdfdf
a co ci w polkach nie pasuje? ze nie mają egoztycznej urody? pora zejsc na ziemie a nie wpatrywac sie w dziewczyny jpegi...

Gość sissssssssssssi
a polacy? to niby super inteligentne przystojniaki..... wszyscy

Gość gytdyt
kobiety z krajow latynoamerykanskich, Bosniaczki, Chorwatki, Kurdyjki, Żydówki, Ukrainki, Rosjanki, Czeszki, Bułgarki, Rumunki, Berberyjki, Pakistanki, Francuzki i wiele innych sa duzo ładniejsze i seksowniejsze od Polek, jesli waszym zdaniem nie to sprobujcie polemizowac

Gość nie ma tu co obalac
bylem w polowie wymienianych przez ciebie krajow i nie zgadzam sie z twoim entuzjazmem.W "tlumie" Polki wychodza calkiem ok.

Gość gytdyt
w tlumie jak piszesz jedna na dziesiec Polek jest ładna, reszta bardzo przecietna ,a czesc to pasztety

Gość gytdyt
ponadto ładne Polki to prawie wylacznie mieszance z duza domieszka żydowską, ruską, czeską, tzw prawdziwi Polacy maja swinski typ urody , tzw swinski blond plus swinską karnacje

Jesteśmy śliczne i mądre :classic_cool: ­­­ ­­­ Poważnie zaś... naprawdę sporo ładnych i zadbanych dziewczyn przechadza ulicami... Powiedziałabym 50/50. Natomiast wasza uroda panowie :o 🖐️

Gość nie interesujesz nas naiwniacz
wpisuję się: jestem piękna, ALE mam trądziki :classic_cool:

Gość gytdyt
Polki sa w wiekszosci brzydkie, popatrzcie krytycznym okiem na siebie hrabiny

Gość jednoosobowy głos tłumu
jezdze troche po swiecie zawodowo i powiem wam ze faktycznie uroda nie tylko polek ale w ogole slowianek siada. niedawno bylem u ruskich, jezu jakie pasztety. i jeszcze beznadziejnie uczesane i ubrane. bardzo fajne sa latynoski ale oczywiscie tez nie wszystkie. rumunki bulgarki??? chlopie male ty masz wymagania - statystycznie straszne!

Gość garlic oil
Polki też uważają was za brzydali więc w czym problem?

Gość poziomkapoziomkacytrynkaaa
nom, strasznie glupi mit, kompletnie nie weim skad się wziął, cos podobnego do zbiorowego czarowania się ala świety mikolaj.

Gość Barmanz71
Problem w niczym, Bóg mnie obdarował szczodrze także mi to rybka jeśli chodzi o kółka wzajemnej adoracji. Dla mnie tylko i wyłączenie Szwedki, jeśli chodzi o urodę.

Gość Jadwiga z Radomia
garlic oil problem w tym ze faceta wybiera sie w kategorii zaradny a nie piękny

Gość hdoaa
haha dokładnie, a my brzydkie polki nie mamy w czym wybierac, bo jesteście tacy piękni, i dziwic się, że te brzydkie polki lecą na południowców. Mieszkałam na południu, i nie macie szans

Gość hdoaa
dokładnie w cieszynie mieszkałam

Gość hdoaa
marny jesteś podszywie, bardzo marny

Gość Barmanz71
@hdoaa Ale nikt nie neguje faktu, że ogólnie ludzie z polski są niezbyt atrakcyjni. A ci, którzy są - mają wybór. Proste. Dlaczego prawie połowie Polek w wieku 37-45 lat nie udało się stworzyć stałego związku z mężczyzną w takim razie? :) Odpowiedź jest prosta.

Gość Adrian SZ.
@jestem fanką Realu Madryt To chyba nigdy nie byłaś w Szwecji. Tam kobiety są dużo ładniejsze. I nie zgadzam się z opinią o Anglii. Tam tyle ładnych kobiet co u nas.

Gość hdoaa
marny jak statystyczna polka

Gość Adrian SZ.
@jestem fanką Realu Madryt Typowe. W każdym kraju gloryfikuje się własną płeć piękną. Powiedz znajomym, żeby ruszyli się z przed telewizora, pojechali tam i zweryfikowali fakty. No ale, to też gust rzecz jasna.