Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytrdttset

jak sobie radzicie z tym ze sie starzejecie?

Polecane posty

Gość :):):)***
a ja się nie starzeję tylko pięknieję nie wiem jak :)

Gość generalnue to chujowo
se z tym radze

bardzo dobrze sobie radzę niektórych rzeczy już nie mogę, ale za to wiele więcej mogę :)

Póki co to się cieszę, bo ładnieję. A później... nooo, mam nadzieje, że mój facet nadal będzie lubił antyki

Gość dsdfffdfg
calluna gdzie ty ladniejesz grubasie haha

Kiepsko sobie radzę. Widzę zmarszczki, to że skóra nie jest już taka jędrna, że metabolizm zwalnia i źle mi z tym.

Gość dsdfffdfg
szarkah a ile masz lat?

nigdy nie przeżywałam jakiejś nadmiernej fascynacji młodością to i starość traktuję raczej spokojnie . aczkolwiek starość coraz częściej kojarzy mi sie z chorobami i ogólną niemocą a nie ze zmarszczkami i doświadczeniem .

Gość ale krecisz..........
ja mam 27 i nie mam ani jednej zmrszczki cos krecisz... choc np. taka rosati ma 28 a jakie bruzdy na czole

zmarszczki i jędrność skóry to kij tam, zdrowie ważniejsze i ludzie bliscy, a to, póki co, jest w porządku dom jest, praca jest, zwierzaki są, ksiązki są, ba! nawet ogródek jest, może wieloletnie marzenie o kawałku ziemi co sie mam martwić? jakimiś ram rowkami w skórze? no bez przesady :)

Gość pomozcie szukac piosenki
nie mysle o tym ze sie starzeje i nie czuje sie staro. to najwazniejsze.

Gość no iiiiii???
Właśnie zaczynam się zastanawiać , jak sobie z tym poradzić????

Wiesz Ewo, ja nie mam zdrowia, rodziny, zwierzaków, ogródka i praktycznie niczego, więc przejmuję się tym, że mam pocięte czoło, kurze łapki i cycki mi wiszą. Chciałabym się podobać facetom, znaleźć sobie kogoś na stałe, a tak to mam średnie szanse, bo wyglądam na sporo starszą niż jestem.

poradzić ?:) z czym ? z tym ,ze się starzejemy ?:) zaakceptować i nie rozmyślać o tym przesadnie :)

Gość sdadssdsd
szarkah nie wierze ci, jak mozna w wieku 24 miec zmarszczki

no tak, jak nie masz większych problemów, to zajmujesz się cyckami i zmarszczkami ja jestem po 4 operacjach i cieszę się, że jeszcze nie gonią mnie na następną trochę inna skala problemów ;)

Gość Zabójca29
Ludzie się nie starzeją tylko stają coraz bardziej dojrzali ... Emocjonalnie ;) Podobno hihi

Gość sdadssdsd
ewa a jakie operacje mialas, na co?

Dziewczyny, u mnie w pracy jest babka, ladnych pare lat po 40, prawie nie ma zmarszczek, zazdroszcze jej figury, ma swietne wlosy. Spokojnie jeszcze po 40 mozna zostac laska. Zmarszczki to nie tragedia, teraz co druga dwudziestolatka je ma. Na piersi ponoc dziala dobrze dobrany stanik i zimne prysznice, jeszcze mozna poprawic swoj stan. Nie przejmujcie sie swoja staroscia, tylko spojrzcie na Aniston, Belucci, Foremniak. Tak, wiem, ze sa bogate - ale na zdjeciach widac ich zmarszczki, a mimo tego sa apetyczne i atrakcyjne. Dbajcie o sprawnosc fizyczna i umyslowa a bedzie git

a co to ma za znaczenie, jakie miałam operacje? ogólnie - na brzuch, zostały mi po nich duże blizny, w czasach podstawówki miałabym za nie wzięcie ;)

Gość sdadssdsd
biedna ewa :( trzymaj sie. calluna tak łudź się łudź, ty na pewno będziesz piękna... z nadwagą

Kobiety z nadwagą wolniej się starzeją, mają jędrniejsza skórę i mniej zmarszczek, więc tak, będzie ładniejsza jeśli ma nadwagę. Z resztą, jej nadwaga, nie Twój problem.

Gość Kipu!
Sharkah, znam laske, wyglada na 45, ma 31, dziecko, znalazla takiego przystojniaka (rowniesnika), ze ho ho! Do tego dobrze sytuowany, rodzinny, domator.

Mogę pozazdrościć tylko. Ja mam ciągle stresa, że nikt mnie nie zechce. Że nie jestem dość ładna, dość fajna da nikogo :/

Gość Dziewczynaaa szamanaaa
Sharkah, to Ty jestes Rhovannion?

yyy, a kto to? Ja jestem na tym forum jakiś tydzień dopiero, nie kojarzę ników. Rozstałam się z facetem i ciągle mam w głowie ten tekst "nikt więcej cię nie zechce'' :(