Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tamburynek

Co zrobić? Jak działać? Jest ktos z Wrocka?

Polecane posty

Gość tamburynek
Trufelko, właśnie gdybym usłyszała na początek 1000 + prowizja to bym nawet się cieszyła, bo w moim regionie podstaw nie ma. Kumpela w Wawie pracowała miesiąc i grosza nie dostała,, bo brak podstawy. Pracowałaś w nieruchomościach? Może jeszcze mi coś poradzisz ciekawego? o Śląsku też słyszałam, że rozwija się w miarę, ale nie wiem dlaczego tak strasznie mi się kojarzy... A może faktycznie najpierw na Śląsk, jakieś doświadczenie nabyć a potem w końcu przeprowadzić się do Wrocka (i tak będe kiedyś mieszkać we Wro, choćby na starość :P )? Pytałam znajomych, róźnie radzili, postanowiłam że na forum też mogę popytać

Gość lolololoka
Śląsk nie jest taki straszny, tylko ma kiepski PR ;) ale myślę, że to trochę przesadzone, no i do Wrocławia z takich Katowic jest naprawdę bliziutko, więc zawsze możesz tu wpadać na kawę ;) autobus jak dobrze kojarzę jedzie jakieś 2 h, więc tyle co nic ;)

Ja nie. Znam osoby pracujące w branży nieruchomości we Wro i powiem, że powodzi im się dobrze, ale jednak wymagane jest to cholerne doświadczenie. Pracują jednak w dobrej firmie, z dobrą pozycją na rynku, mają służbowe auta, tel. i laptopy. Czasem wyciągają z 6 tys. Jeśli 1000 zł cię zadowala to dodam, że taka propozycja padła dla osoby bez doświadczenia, ale musisz być dość elastyczna, nienormowane godziny pracy, dojazdy do mieszkań, a auta nie dają itp. :o Piszę o dwóch różnych firmach oferujących mieszkania, w innych może być inaczej - nie chcę więc generalizować, aby była jasność :) Co do opcji nr 2 - z tym Śląskiem byłaby bardziej bezpieczna a i życie w woj. śląskim jest tańsze (też mam tu znajomych :D), mogłabyś coś odłożyć, nabyć doświadczenia. Później uciec do Wro z zaoszczędzoną kasą, ulepszonym CV i z perspektywą lepszej pracy. Ty musisz zdecydować.

Gość tamburynek
W nieruchomościach - akurat w pośrednictwie to wszędzie tak jest jak napisałaś i ogłoszeń full w każdej części kraju na zwykłych agencików takich bez podstawy. Dzięki za rady:) w sumie od najbliższych usłyszałam podobnie i to chyba zależy od charakteru co by się zrobiło, a ja chyba jestem trochę wygodna niestety... Jeszcze kilka nocy się z tym prześpię i w końcu zdecyduję coś.

Gość lolololoka
Dobrej nocy i powodzenia :)

Gość dsgvsdsvsds
wrocław odradzłabym , duża konkurencja bo masa studentów i niskie zarobki, o dobra pracę tu nie jest łatwo