Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrobiono mnie :(

Jak prokuratura do tego odniesie?

Polecane posty

Tak jedna szmata zgłosiła doniesienie na mnie o rzekomy gwałt w sensie palcówka do tego groźby, napad itd Sprawa wygląda W dałem się z nią w potyczkę zwyzywałem od kurew i szmat, ona sprzedała mi ze 2 liście Potem ja przyparłem do muru,podrapała mnie po ryju a ja że nie będe jej bił tylko że ją zgwałcę i zacząłem ją macać przez ubranie tak dla jaj ,żeby ja wystraszyć,żaczęła krzyczeć o mało co mi ucha nie odgryzła mam też ślad na szyji. Włączyły się ze 2 koleżaneczki,zaczęły mnie gryźć i drapać, następnie ona próbowała mnie kopnąć w jaja,ale nie trafiła, tak zeznałem na psach Wszystko było by ok gdyby nie wymyśłiła sobie tej palcówki a ze 2 to potwierdziły jako świadkowie.Nie wiadomo skąd ma tej obdukcje lekarską suka jebana Mamy po 17 lat co mi grozi prawnie

Gość wredniucha2
z kim ty się zadajesz koguciku?

Gość spasożytożona
haha 17 lat

Gość już wszystko wiem
nie wkładaj paluchów gdzie nie trzeba

Gość herrr
Trzeba było zrobić obdukcję i zgłosić na policji napad

Sam się wystawiłeś. Jakbyś powiedział Co myślisz, odwrócił się i odszedł - byłoby łatwiej. Nabroiłeś - masz kłopot. Nie panujesz nad agresją, to zawsze będziesz miał niedobrze w życiu.

Gość wredniucha2
się masz, kiwi!

teraz to on Sobie może heh ma 3 baby przeciw sobie szczekające w tym samym temacie zgodnie i solidarnie :DS a to że jest pogryziony, podrapany działa jeszcze bardziej na jego niekorzyść :D

Gość wredniucha2
jakaś menda, która miała odmienne zdanie zaczerniła mi nicka i od dzisiaj występuję z dwójką - co za ludzie!

"Prawdziwy Mężczyzna, nie bije kobiety nawet kwiatkiem". Statystyczna Kobieta jest słabsza fizycznie od statystycznego Mężczyzny. Bicie słabszego przeciwnika - to jest wstyd. Jak jest taki kozak - niech wyskoczy do Olsztyna, zrobimy ustawkę z Mamedem Khalidovem ...

Gość wredniucha2
trza było kurew od kurew nie wyzywać

Nie sądziłem,że tak dziwka pójdzie na psy,dlatego ja obdukcji nie zrobiłem a jej na zdobycie tego falszywego świstka potrzebowała aż miesiąc teraz głupia szmata rechocze i nawet prówokuje no zgwalć mnie będziesz mieć przejebane do końca

wrobiono mnie :( ehhh Ty nie masz o niczym pojęcia będziesz oskarżony z arty.197:) ewentualnie tez z 217:D... Plus taki że jesli ona nie udowodni Ci winy Ty ja mozesz oskarżyć z artykułu 212 a nawet bardziej z 216. tylko takie oskarżenie musisz sam wnieść bo to będzie z wniosku prywatnego:).

Gość wredniucha2
w ramach zemsty poleciał ją gwałcić

wredniucha2 możliwe, tylko jak był by mądry to by nagrał te jej prowokacje i zachety do gwałtu a on nic nie mysli tylko na forum siedzi i sie żali:D policja je przemagluje jak sa miekkie to pęknom a chłopak zostanie uniewinniony no chyba że go o naruszenie nietykalności oskarzy:D on może zrobic to samo i dodac jeszcze zniesławienie :D ale zapewne to jest kolejne prowo:D bo jak by nie było to by autor siedział i pytał a tak załozył durny temat i ani "be" ani"me"

Nie cytujcie mi tutaj numeru paragrafu bo po co mi to,gdybym sie spodziewał prowokacji to bym to nagrał i to samo tyczy sie reszty

Gość wredniucha2
masz rację - zacytują ci paragrafy na rozprawie

@kiwi Może autor chciał się dowiedzieć czy grozi mu: - mandat - grzywna - areszt - wyrok/wiezienie Generalnie czego się spodziewać. Czy ma uciekać, czy szukać prawnika czy kupić glocka ...

JacekJ i ja mu to napisałam:) 197 i 217:) wystarczy sobie poczytac co to jest i co mu grozi:D... Po za tym logiczne że od tak go nie zapuszkuja, musza byc dowody, świadkowie (tak wiem sa ) ale wiarygodni świadkowie, sprawa musi byc wyjasniona i td, same poszlaki tu nie wystarcza, to jest bardzo powazny zazut i jak wyjdzie że Paniusia kłamie to odpowie z prywatnego aktu za zniesławienie i znieważenie a jak by było tego mało za składanie fałszywych zeznań i tak prowokatorka może dostac ze 3 latka razem ze swoimi: "świadkami" :D a jak sie policja za nie wezmie to sie same wsypia proste jak pierdolenie, zaznania musza bys spójne nie hoatyczne, że kazda co innego bo je zaraz zwerbuja i wycisna prawde :) SORKI ZA BRAK ZNAKOW

JacekJ @kiwi Może autor chciał się dowiedzieć czy grozi mu: - mandat - nie - grzywna - za straty moralne i zadość uczynienie owszem - areszt - jesli prokurator zarząda to areszt tymczasowy jak najbardziej - wyrok/wiezienie - jak zostanie mu udowodniona wina to na pewno i będą go karać ja o dorosłego:D.......... Do tego fundna mu fote i darmowa kartoteke na całe zycie :D No to juz autor z grubsza coś nie coś wie :D a jesli ci sie konkretnie do dupy dobiora to radzę zatrudnic prawnika (przysługuje tez z urzędu ) a teraz bym na tw miejscu poszła po porade aby wiedziec co mówic i co robic aby sie nie pogrążyc... takie moje skromne zdanie :D

Gość po1 dowody w postaci
nagranie nawet jeśli sąd dopuści , nie są brane pod uwagę.Po dostaniesz zawiasy ,palcówka w sądzie już widzę jak laska zeznaje , że ją spalcował w miejscu publicznym w obecności dwóch osob.Chyba musiałby mieć metrowe palce z tytanu.On ją bolcował palcami a koleżanki patrzyły.... świetne normalnie.Ustawiły się w kolejce i czekały na ich kolej

Gość po 2 kto normalny uwierzy
że podniosł jej ciuchy , ściągnął gacie i za przeproszeniem gmerał w pipie na ulicy, przy ludziach.A ludzie co brawo bili? trochę logiki do tych paragrafów

po 1 i 2 dzięki właśnie o takie coś mi chodzi,naturalnie prawinka sobie wezmę a sam mam zamiar zrobić prowo nie bede tu pisał co i jak po prostu tez ją lub je wpierdole w wyrok Grożą mi zawiasy i zapewne kara finansowa ale to już cywilna sprawa

Gość ale przeciez to jest
Zgwałcenie zmuszenie drugiej osoby do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności przez jedną lub wiele osób, posługujących się siłą fizyczną, przymusem, nadużyciem władzy, podstępem lub wykorzystujących niemożność wyrażenia świadomej zgody przez daną osobę. Sprawca zgwałcenia nazywany jest gwałcicielem. dotykanie przez ubrania to też obcowanie płciowe