Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marajka777

KIEDY DRUGA OSOBA ODPYCHA NASZĄ MIŁOŚĆ? KIEDY CO SIĘ DZIEJE?

Polecane posty

Gość OjpdcoZaidiotyzm
Kiedy ma trudne chwile, kiedy chce byc sama albo juz nas nie kocha.

ja nie napisalam co sie czuje? tylko kiedy to sie dzieje, ze my kochamy mowimy, ze kochamy dana osobe, a ona to odpycha

Gość coner
"bo wielki w tym ambaras zeby dwoje hciało na raz"

Gość OjpdcoZaidiotyzm
To, ze ty ja kochasz to nie znaczy, ze ona kocha ciebie.

widzisz tak sie sklada, ze w tych trudnych chwilach najwazniejsze to to bym nie byc samotnym, a jeszcze lepiej miec kogos, kto nas kocha, wiec to chyba niet to ,,, gdy chce byc sama, tzn singlem? nad ta trzecia kwestia chyba nie bede sie glugo zastanawiac, to najprawdopodobniej strrrzal w dziesiatke!!! No tak, ale co wtedy gdy ktos nam mowi, ze nas kocha, a nie okazuje tego?

Kiedy przeżywasz swój pierwszy zawód miłosny - uczysz się. Uczysz się jak sobie poradzić z odrzuceniem, brakiem akceptacji. To jest test - niektórzy go przechodzą raz i zdają. Inni muszą kilka razy. Ja - musiałem przejść z 3-4 razy zanim zdałem i spotkałem wzajemność. Im szybciej się nauczysz to znosić, tym szybciej dostaniesz kolejną lekcję ... jak utrzymać odwzajemnioną miłość.

Gość OjpdcoZaidiotyzm
Napisz dokladnie o co chodzi, moze byc nawet dluzsze chyba przeczytam, bo sie nudze :D

Gość OjpdcoZaidiotyzm
To, ze cos powiedzial nic nie znaczy. Moje motto acta non verba :D polecam

Gość coner
wiem, że dwoje jest potrzebne czemu tak jest nie rozumiem, niby dwoje ludzi chce być ze sobą a nie sa widocznie za głupia jestem:(

prosze cie, ja jak mowie, ze kocham to kocham, nie ranie czyichs uczuc, jak mozna poiwedziec, ze sie kocha, a po chwili ranic druga osobe?

Gość coner
bo to chyba teraz taka moda jest na ranie innych

Gość coner
albo bawienie się czyimiś uczuciami... W dzisiejzymświecie chyba nie ma miejsca na prawdziwe uczucie... tylko na zabawienie się czyimś kosztem, aby się dowartościować

Gość OjpdcoZaidiotyzm
Kochana ja ci juz mowie czemu mozna i czemu ludzie tak robia. WHYYYYYYYYYYYYY?!:(:(:(:(:(: 1/ Mowi ci to co chcesz uslyszec- chce miec swiety spokoj 2/ Mowi ci to, bo chce byc mily- mama nauczyla go odpowiadac dziekuje na prosze:D 3/ Mowi ci to, zeby potem ewentualnie cie zaliczyc 4/ Mowi ci to, bo nie przemyslal, a w sumie niewiele to dla niego znaczy 5/ Mowi ci to, bo moze tak myslal, ale przemyslal i sie rozmyslil Proste, nie? :D

Gość coner
Przepraszamjeśli "generalizuję" wszystkich facetów

Gość OjpdcoZaidiotyzm
Napisz co ci dokladnie zrobil to zanalizuj dla ciebie sytuacje i co sie stalo nie tak :D

Gość coner
OjpdcoZaidiotyzm do kogo to pytanie?

Gość OjpdcoZaidiotyzm
Nie wiem sa tylko dwie opcje: 1/do ciebie 2/ do marajki 3/ do tych co placza i szukaja odpowiedzi :D

Gość OjpdcoZaidiotyzm
A jednak 3 :D

Gość coner
bawisz się w psychologa?? witam w klubie sama bajestem psycjhologiem:p tyloko łatwiej jet wytłumaczyć czyjejeś problemy niż swoje

Gość coner
*przepraszam za literówki

coner nie do konca sie z\ Toba zgodze np wiem, ze sa mezczyzni, ktorym moglo by zaczac zalezec na mnie na prawde, nie bez sensu...ale coz jesli ja nie chce z nimi zyc ;/ decyduje sie na osobe, ktora z kolei ze mna jak tweirdzi nie potrafi zyc, a sadze, ze ma problem ze soba najwiekszy,,,

Gość coner
czemu smtna? czym później tym większe smutki?

coner zauwazylam, ze on to ujal idealnie??? ja pierdziele, ale mnie zaskoczyl ;o;o nie chce tej opcji z tym lozkiem to moze byc za bardzo przykre ;& idiotyzm daj sie poznac ;d