Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilly11

pytam sie dlaczego

Polecane posty

Gość emilly11

moj maz mnie uderzyl ja przyszlam po imprezie u kolezanki a on ze byl sam musial sie jakos wyladowac oberwalo sie mi - a dzieci (male )3 i 4 ) plakaly i zasnely . ciagle placze , jest mi tak przykro

Pourquoi fortune et infortune, pourquoi suis-je ne Les poches vides, pourquoi les siennes sont elles pleines de tunes? Pourquoi j'ai vu mon pere en cyclo partir travailler Juste avant le sien en trois pieces gris et BMW

Gość pluto20
bo masz meza idiote?

Gość OjpdcoZaidiotyzm
Z checia odpowiem na to pytanie :D Khe khe, jednak opcji jest niewiele: 1/ Twoj maz wlasnie oznaczyl ci granice i czeka na twoja reakcje, sprawdza na ile sobie pozwolisz, jesli teraz nie podejmiesz wlasciwych dzialan, to twoja przyszlosc jest przegrana. 2/ Mial zalamanie nerwowe i potrzebuje wizyty u specjalisty :D

Masz syndrom ofiary. Gdybyś nie była w roli ofiary - to nie byłoby Ci przykro, tylko byś się spakowała, wyprowadziła i zostawiła go ...

Gość OjpdcoZaidiotyzm
Czy uderzyl wczesniej to akurat najgorsze i najmniej istotne pytanie, bo jesli nie to zmierza bezposrednio do usprawiedliwienia tegoz osobnika. Mezczyzna nie ma prawa uderzyc kobiety i to dziala rowniez w druga strone.

To czy uderzył 1szy, 5ty czy 10ty raz ma znaczenie. 10ty raz - to maltretowanie i stan bardzo trudny. 1-szy raz - można dużo zmienić i szybka reakcje może zmienić zachowanie i oduczyć faceta bicia. Tak jak z kradzieżą - pierwszy raz - dostajesz w zawieszeniu. "Recydywista" to już inne kategoria.

Gość emilly11
a sie zapytam gdzie mam sie podziac z 2 dziecmi ?malymi .pamietajcie milosc szybko przechodzi potem to chyba zagryzanie .

To szukaj rozwiązania (czyli gdzie z dziećmi możesz się wyprowadzić i jak rozwiązać ich utrzymanie zanim alimenty zostaną przyznane) bo sprawa jest jasna raczej. Jak masz jakikolwiek ślad zrobiłabym obdukcję na Twoim miejscu, może być bardzo pomocna.

Emily:Masz wiele opcji, tylko pytanie co chcesz osiągnąc. Możesz wezwac policję, powiedzieć ze boisz się z nim zostać. Pytanie co chcesz zmienić ...

Gość nibyksiezniczka
to zalezy jaka jest u was sytuacja: jesli sie go boisz: rozwod, jesli sie go nie boisz: ostra rozmowa, ze jeszcze raz to zrobi, koniec zwiazku (pod warunkiem, ze chcesz z nim byc). jesli nie chcesz rozwod.

Gość nibyksiezniczka
gdzie sie podziejesz? u swoich rodzicow, siostry, brata, przyjaciolki.

Gość DROZDA
mąż nie miał prawa Cię uderzyc widac babski bokser z niego ale z drugiej strony co z ciebie za matka zostawic tak małe dzieci czy myslałas o nich koleżanki owszem za dnia a jak jest impreza to jak byscie razem poszli nie było by problemu