Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marajka777

ZRÓBMY COŚ DLA SIEBIE

Polecane posty

Czesto zastanawiam sie co mozna zrobic dla drugiego czlowieka, co ludzie powinni zaczac zmieniac zeby na swiecie bylo lepiej, dlaczego jest tyle smutku, zlosci nienawisci, dlaczego wolimy odejsc zamiast postarac sie o siebie

Gość julittekjulittek
Być mimo wszystko życzliwym ,zobaczycie jak się zmieni wasze życie :)

Gość hgfdhj
Za późno na taki temat, wstaw jutro jeszcze raz bo normalni idą już spać a zostają ci co chcą gadać o kupie, dupie i pochwie

widzisz, ja czesto wychodze z zalezoenia, ze lepiej zalatwiac wiekszosc spraw po zlosci komus, moze wynika to z tego ze dzisiaj nie warto byc uczciwym i lojalnym

mnie interesuja moje mysli, zreszta postaram sie skupic na wypowiedziach, ktore beda mialy sens, a pochwy moze na pozniej,,,

Gość DROZDA
Bardzo dużo można zrobić dla drugiej osoby przedewszystkim musi to byc bezinteresowne jest powiedzenie chcesz byc dobry dla drugiego okazać serce to miej tez twardą dupę ale nie zawsze to jest reguła no i masz satysfakcje ze robisz cos dobrego więcej kultury w mowie kultura w komunikacji

Gość Serwis Opiniotwórczy 24H
45%-UWAŻAM,ŻE TAK. 45%-UWAŻAM,ŻE NIE. 10%-NIE MAM ZDANIA W TEJ SPRAWIE.

Gość DROZDA
Masz racje ze lepiej skupic sie na konkretach niż na bzdurach,ale nie można wszystkich mierzyć jedną miarą i załatwianie po złosci nie wiele rozwiązuje czy chciała bys by ktos traktował Cię z góry są ludzie wartosciowi ja wiele razy zawiodłem się ale nigdy się nie poddaje bo nawet dla jednej osoby warto jest żyć i czynic dobro

Gość poranna duszyczka
lubię pomagać ludziom, nawet jeśli nie dostanę nic w zamian. czuję się wtedy potrzebna.

Gość DROZDA
dziwi mnie ze wiekszosc tematów to sprowadzają sie do sexu ta czesc życia powinła byc tylko dla dwojga zainteresowanych osób

Gość DROZDA
to jest własnie to robic cos dla swojej satysfakcji masz racje duszyczko i tak trzymaj

Gość podnośnik ważnotematyczny
up