Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KLEOPATRA EGIPT

Tylko zakompleksione paszczury twierdzą że siwiec jest brzydka

Polecane posty

Gość koooookiieeh
Powiedział co wiedział. Mi osobiście Siwiec nie przeszkadza, niech sobie będzie i pachnie. Irytujące jest to, że media intensywnie promują jakieś nieznaczące beztalencie bo sorry, ale niczym szczególnym się nie wykazała oprócz ustawek na stadionie z eksponowaniem biustu. Pieprzy o niczym no, ale pobudza wyobraźnię facetów, więc biznes się kręci. Pieprzysz, że każda kobieta gdyby miała taką możliwośc poddałaby się operacji plastycznej. Niektórzy maja inne priorytety, niż tylko ładnie wyglądac, jak Siwiec i pieprzenie zawód mnie do tego zmusił to "pożal się Boże"..To chyba desperacja bo nic innego widocznie robic nie potrafi. Ciekawe co sobą zaprezentuje za 30 lat? Uroda przemija. Krupa też mi zwisa, ale ona chociaż działa na rzecz zwierząt w schroniskach. Za to szacun dla niej.

Gość co ty wariatko pleciesz
:D...::;;"""faceci mdleją na ulicy na mój widok mam przwie 2 letnie dziecko męża(uprzedzam teksty szmat mąz jest moim 2 partnerem sexualnym z poprzednim facetem byłam 2 lata nie dawałam i nie szlajałam się ani nie puszczałam jak wy)mam 23 lata studiuje 2 kierunki jestem nieziemską boginią jedną z najpiękniejszych i najsexowniejszych lasek świata po porodzie mam jeszcze lepsze ciało niż przed mam 2 pensjonaty i jeden hotel w mielnie jestem współwłaścicielką senso znam 5 językow to """""" y buahahhahhahha wymysl cos lepszego zyebie :D wlascicielko senos w mielnie :D

Gość KLEOPATRA EGIPT to projekt
jak klnur -> żab-x to gówno i knur 🖐️

przestan kłamać nigdy nie obraziłam niczyich rodziców ani tym bardziej dzieci to że nienawidzisz pięknych kobiet i zalewa cie jad to nie moja wina a rzeczywiście dużo zlego spotkalo mnie ze strony takich zazdrosnych kobiet nie moja wina że nawet jak sie nie umaluje albo ide w dresie to dalej jestem piękna i to was najbardziej boli nie masz żednych sensownych argumentów nie kłam na czyiś temat daj mi ten wątek w którym obrażam twoich rodzicó no czekam dawaj który to byłk temat??co? myślisz że teraz będziesz pierdolić farmazony i wymyślać klamstwa na mój temat? jeśli mam cos do takich kobiet jak ty to tylko do ciebie pisze i o tobie a nie o twojej rodzinie jestem twoim przerciwienstwem to ty jak już nie masz nic w zanadrzu wjechałas na moją rodzine piszesz pod kilkoma nickami wogóle jak ci nie wstyd?co z ciebie za człowiek?

Gość dementia morales
popieram post przede mną. Masz to, za co chciałaś "kleopatro". Nie doszukuj sie swoich porażek życiowych w swoim wyglądzie- bo to nie tu jest pies pogrzebany. są setki, tysiące ładniejszych od ciebie- naucz się z tym żyć.

Gość dementia morales
i lepiej zacznij zmieniac swoje życie i nastawienie do luczi oddziś, jutro będzie już za późno. żegnam - i pozdrawiam niektóre osoby stąd. Oprócz autorki ma się rozumieć

gwarantuje ci że nie ma nawet 2 ładniejszych i zgrabniejszych ode mnie i ani jednej osoby która dorasta mi do pięt:)zamykam ten temat a szanowna szmato załóż własny gdzie umieścisz moje wyimaginowane wyzwiska twojej matki czekam

Gość dementia morales
obrażając tą osobę obrażasz również Jej rodziców. Ponadto sama wystawiasz sobie świadectwo. najbardziej wulrgarną i chamską osobą tutaj jesteś ty. Co ty chcesz? siłować się na wyzwiska? dziecinada

Gość dementia morales
mnasz wielką grubą dupę- co druga jest od ciebie ładniejsza.

łał idąc twoim tokiem rozumowania przed chwiląmnie obraziłaś wię i moich rodziców też szmato?i co jesteś najgorszym gównem bez kultury czemu obraziłaś moich rodziców?jesteś jebana szmata jedną i tą samą przestań teraz pierdolić gnojówo tylko wklej to co pisałam o twojej mamie czekam kurwa wklejaj!!!!!! i w dupie mam to że pozdrawiasz zapuszczone paszczury jedną i tę sama osobe-siebie dziwne ze pozdrowiłabyś mnie boginie-osoba którą nienawidzisz bo jest piękna i ma wszystko co za debil

Gość dementia morales
długo ci zeszło. uwazaj, bo jak podkurwiasz ludzi to czasami oni ci źle mogą życzyć i nóżka się powinie naprawdę. Przeklinam ciebie i twój kurewski zajebany pomiot. zdechn ij na raka

nie ma żadnej ładniejszej mam sexowny tyłeczek co pierwsza mi zazdrości i śni o mnie każdy facet żal ci dupe ściska bo sama masz chuda i plaskata nie masz cycek tylko chłopięca figure takie szmaty zakompleksione krzywe i niezgrabne zamykaja sie w swoim chorym świecie i wmawiaja że to jest sexowne haha 100 % facetów zgodzi sie ze mna ale znając takie debile zaraz sie za jakiegoś podszyjesz i będziesz pisać że chłopięce ciała sa dla facetów sexi i żaden nie chciałby sexownek kształtnej kobiety hahahahhah

Gość do dementia morales
A wiesz że taka prawdziwa nienawiść na odległość może czasem zadziałać :P np tego knura żab-x [dawny żelek:O wielu tu nienawidzi a babsztyl od dawna ma zyebane życie z tego co wiadomo 🖐️no cóż.....niech dalej knury się tu udzialają 🖐️

ja ci niczego złego nie życze bo wiem ze złe życzenia wracaja ze zdwojona siłą do tego który je wypowiedział a więc zdrówka kochana widze że twoja nienawiść i agresja sięgaja zenitu:) śmieszne że pod tym podszywem udawałaś pomocna uciśnionym ale jak to z kazdym psycholem twoja natura żałosnej dałnict właśnie wyszła na wierzch szkoda mi ciebie naprawde :( ale ty musisz być nieszcześliwa.....

no i nie dziwota że wszyscy tu sa degeneruchami i wszystko im sie wali skoro wszystkim źle życza i czekaja aż im sie noga powinie ja na szczęście nikomu źle nie życze i nikomu nie zazdroszcze bo nie mam czego no widzisz tylko czekajmy na twoje i tych wszystkich nienawidzących innych osób żale i placzliwe wpisy a będzie jeszcze gorzej poczekaj poczekaj ty jesteś najgorsza z tych co tak życzą jakim człowiekiem trzeba byc by z zawiści i zazdrości o piękno życzyć komuś śmierci wszyscy widza jaki z ciebie człowiek:( uuuuuuuu cienko widze twoją przyszłość........

jesteś taka brzydka bo brzydota wyszła z twego serca uuuuuuuu nie zaznasz szczęścia złociutka pamiętaj wszystko wróci ze zdwojoną siłą do ciebie nie zaznasz spokoju już zacznij sie bać bo nie znasz dnia i godziny.... uuuuuuuuuuhhhhuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhuuuuuuuuuu

Gość pięścią w stół
Ale Mellygion jest facetem.... :-F

Gość pięścią w stół
Ale czemu Twoim problemem jest to że inni mają problem?

jak na taki wzrost to waże na mało o jakies 2 kg uhhhhhhhuuuuuuu uuuuuuuuhhhhhhhhhhuuuuuuuu jak na taki wzrost i wage moje ciało kocha99% facetów i to raczej kobieta ma im sie podobac a nie sluchać kłamliwych podszeptów zazdrosnych plaskatych niemających powodzenia zawistnych kobiet uuuuhhhhhhhhuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuhhhhhhhuuuuuuuuuu

Gość pięścią w stół
Wyczuwam gorycz.

Gość beacia s.k
prawde jest taka że wszystkie kobiety obrażające tu i kleopatre i siwiec to musza byś straszne paszczury bo prawdą jest że piękna kobieta nie obrazi innej pięknej kobiety no i z tego co pisze kleo one nie ibraża slicznotek tylko walczy z zawistnymi paszczurami jak świat światem stoi cały czas tak było i będzie bo brzydkie kocmołuchy zawsze będą pluć jadem na sexi babki a ich faceci patrzyc na nie łakomie kleopatro tego nie zmienisz nie wdawaj sie w dyskusje z ćwokami bo to bezsensowna walka z wiatrakami

Gość gromadzkaa
żadna mi się nie podoba, cenię sobie naturalne kobiety 🖐️

może i gorycz wiesz co za dużo złego odkad skończyłam 16 lat spotkalo mnie ze strony zawistnych kobiet i cokolwiek bym nie zrobiła byłam na starcie przez nie znienawidzona ale teraz mam je w dupie to ich problem że maja kompleksy

Gość pięścią w stół
Kobieto mama Ci nie mówiła że z kobietami sie nie da O_O?!

Gość pięścią w stół
Znaczy żyć. ładniejszych nie lubią, brzydszymi gardzą

Gość LJUHYUHYUH
i jak tu nie nienawidzić kleopatry:) KLEOPATRA EGIPT nie pokaże szmato bo jestem dośc znana moge za to sie opisać wymiary 96/61/96 167 cm 56 kg piekne gęste grube dłudie niezniszczone farbą falowane włosy(jestem ciemna szatynka) żadne tipsy ciemna karnacja(żadna solara moja babcia jest hiszpanką i wyglądam jak jej kopia z młodości) piękne ciemne oczy oprawa duże usta mały nosek faceci mdleją na ulicy na mój widok mam przwie 2 letnie dziecko męża(uprzedzam teksty szmat mąz jest moim 2 partnerem sexualnym z poprzednim facetem byłam 2 lata nie dawałam i nie szlajałam się ani nie puszczałam jak wy)mam 23 lata studiuje 2 kierunki jestem nieziemską boginią jedną z najpiękniejszych i najsexowniejszych lasek świata po porodzie mam jeszcze lepsze ciało niż przed mam 2 pensjonaty i jeden hotel w mielnie jestem współwłaścicielką senso znam 5 językow to chyba wszystko a teraz dajcie upust swej nienawiści szmaty http://www.google.pl/imgres?q=eva+mendes&hl=p l&sa=X&biw=1366&bih=685&tbm=isch&prmd=imvnsoa&tbnid=_LWl_c7n MJKmPM:&imgrefurl=http://www.diet-weight-lose.com/ce mój starszy o 15 lat i mniejszy w biuście o 2 rozmiary sobowtór

Gość LJUHYUHYUH
może gdybyś obeszła się bez tych szmat i innych epitetów co?

Cleo...musisz być piękną kobietą , powiedz mi tylko z jakiego powodu zachowujesz się tak wulgarnie ? Co chcesz nadrobić "pląsaniem" ? Nie warto ; pzdr