Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aatiaak

Mój 5 miesieczny synek

Polecane posty

Gość aatiaak

prawie od urodzenia ma alergie na bialko mleka krowiego. Ostatnio zauwazylam ze nie moge jesc kurczaka i mies poniewaz meczal go po tym gazy. A jeszcze na dodatek dzisiaj sie zapomnialam i zjadlam kawalek ciasta. Teraz biedny steka i placze a ja nie wiem jak mam mu pomoccrying Ile czasu mam mu nie dawac piersi i odciagac mleko i co mam jesc kiedy wedlin nie mozna??

a co dasz zamiast mleka z piersi? czy maluch je juz cos innego? masz mieszanke mlekozastepcza w domu? nie mam pojecia ile czasu alergen bedzie w mleku. co do tego co masz jesc - to co maluchowi nie szkodzi :P a o kazde mieso chodzi? czy moze o sposob jego przyzadzania? jak robisz mieso? sa jeszcze warzywa, owoce, makarony, ryz, probowalas jaj? wie ze nie jest latwo, sama tak 11 mies karmilam, jadlam wafle ryzowe i pieczony schab :P zer ryb, nabialu, produktow zawierajacych soje (czyli wiekszosci gotowych produktow), maki zytniej, ogorkow, pora, selera....i nie pamietam czego tak jeszcze. pamietaj ze mleko czesto jest dodawane do bulek, prowek...to tak jakbys nie wiedziala.

Gość aatiaak
mam nutramigen .. i podaje czasem kaszke ale tym raczej sie nie najje

Gość aatiaak
wszystkich mies i jaj tez nie moge.. matko jak on sie meczy

Gość aatiaak
pije ale wole dawac swoje tylko chodzi mi o ten alergen w mleku ile czasu i co jesc..

Gość aatiaak
to wie ktos ile alergen utrzymuje sie w pokarmie mamy od czasu jego spozycia??

Gość dsrfjkl;
nie jestem pewna ale gdzieś czytałam, że do 48h