Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka909

bylybyscie w stanie przerwac-usunac ciaze?

Polecane posty

Gość agatka909

pytanie do mlodych dziewczyn,ktore nie chca miec dziecka a uprawiaja seks , jak to widzicie?

Gość fghjkl;jm,.
nie, ale ja nie jestem mloda, mam 25 lat :)

Gość tojaja
nie. to jednak żywa istota.

jeśli bym teraz wpadła z drugim cieszyłabym sie ale jakby sie przytrafiło pół roku po drugim rozważyłabym tę ewentualność co bym zrobił nie wiem

Gość kreszczet
NIE ZRESZTĄ UWAŻAM, ŻE PROBLEM JEST SZTUCZNY mamy XXI wiek, a nie średniowiecze, gdzie wykorzystywano kozie jelita jako gumki jak ktoś nie chce mieć dziecka to się zabezpiecza całe zamieszanie wokół legalizacji aborcji i zmiany dobrej ustawy w jedną lub w drugą stronę uważam za śmieszne bardzo dobre ustawodawstwo zawsze chcą zastąpić współczesnymi gniotami kodeks karny i cywilny z jasnymi, klarownymi i uniwersalnymi przepisami zmienili i zmieniają w bubla z niejasnymi rozrośniętymi przepisami z jednym zdaniem na pół strony możliwość usunięcia ciąży w trzech wypadkach: poważnych wad płodu, gwałtu lub zagrożenia życia matki uważam za uprawnione i wystarczające

Gość Penelopaaa_Cruzz
Tak, jak najbardziej. Aborcja powinna być zalegalizowana, jak w większości krajów na świecie

Gość rfrgr5g
nidy nie usunelabym ciąży. Jesli czlowiek podejmuje wspolzycie to chyba wie z czym to sie moze wiazac, jesli nie wie to niech dupy nie daje. Gowniary jelsi potraficie sie pieprzyc to wychowujce swoje dzieci a jesli nie potraficie wychowac dzieic to sie nie szmaccie

Gość Ewangelia wg św.Fiutazego
ale byś zostawiła szmato na schodach kościoła, zayebana krowo

Gość Penelopaaa_Cruzz
współzycie nie rowna się gotowości na dzieci. nie mow za wszystkich ludzi na swiecie. ja lubie seks i go potrzebuję, ale na dzieci gotowa wcale nie jestem

Gość vvvvvvvvvv XX
jesli byloby to wpadka z mojej glupoty - pominiecie tabletki itp a bylby to facet ktorego kocham NIE

Gość tralalalalalali
tak.

Gość wredniucha2
a skąd wy tak świetnie wiecie co byście zrobiły??? najbardziej śmieszą mądralińskie dziunie, które w ciąży nigdy nie były, mało tego, nawet faceta jeszcze nie miały a mają plik gotowych rad dla kobiet w niechcianej ciąży, kobiet wykorzystanych i porzuconych, bez środków do życia itp.. kilka moich kuzynek i przyjaciółek, też za młodu prezentowało takie poglądy, jednak jak ciąża się przytrafiła to biegiem szukały lekarza, który usunie, albo był szybki wyjazd za granicę!

Gość czak wspak rak
penelopa- a o antykoncepcji słyszałaś? czy tylko o seksie?

Gość czak wspak rak
wredniucha - mam za sobą 2 ciąże, wyluzuj, bo Ci jajniki wybuchną :)

Gość wredniucha2
""wredniucha - mam za sobą 2 ciąże, wyluzuj, bo Ci jajniki wybuchną "" no i co z tego - myślisz, że w takiej sytuacji masz prawo narzucać komuś swoje zdanie i osąd???

Gość ciocia Jadzia z Pizdowa Dolneg
piję kawę i dupsko

śmieje się w głos, gdy czytam teorie idiotek, które uważaja, a przynajmniej tak wynika, że seks jest przede wszystkim ku płodzeniu dzieci. nie ma 100% skutecznej antykoncepcji, a ja sama jak i wiele kobiet jestem na tyle egoistką, ze póki dzieci nie planuje, uprawiam seks dla czystej przyjemności i w razie, gdybym zaszła w ciążę , a nie byłabym gotowa materialnie, czy psychicznie, bądź płód miałby jakąś wadę, usunęłabym. Co nie oznacza, że planowanego dziecka nie kochałabym bardziej niż matka, które pluje jadem na osoby, które mają takie podejście jak ja.

Gość ajamysleze
nie. jeśli kobieta jest wystarczająco dorosła na seks to powinna być na tyle dorosła aby ponosić jego konsekwencje.

Gość czak wspak rak
a czy ja Ci narzucam swoje zdanie? jesteś wyjątkowo przewrażliwiona masz jakieś problemy ? :)

Gość Penelopaaa_Cruzz
tak, słyszałam, stosuję i w ciąży nie jestem/nie byłam na szczęście. antykoncepcja ma to jednak do siebie, ze czasem zawodzi i gdyby mi się to przytrafiło to bym usunęła.

Gość dfdffg
jak nie cche meic dziecka to po co rozklada nogi? gdzie ma mozg, w piździe?

Gość Penelopaaa_Cruzz
a gdzie facet ma mózg, kiedy rozkłąda kobiecie te nogi? w kutasie?

Gość ciocia Jadzia z Pizdowa Dolneg
zobaczycie jak nadszeryf Ziobro zostanie prezydentem , będzie rodzić dwa razy w roku, jak moja szwagierka yebnieta w łeb. Ma dwoje dzieci z jednego roku, i nie są to bliźniacy.

Gość ajamysleze
niestety ale antykoncepcja daje wystarczająco dużą pewność aby zmniejszyć ryzyko zajścia do minimum i 99% tych dziewczyn, które latają po lekarzach żeby usunąć to panienki, które albo zrobiły dziecko po pijaku albo w ogóle nie myślały o zabezpieczeniach... a uszkodzony płód to co innego - gdybym miała pewność, ze dziecko urodzi się chore nieuleczalnie to bym usunęła.