Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani autorka

Ale mi sie chce palic

Polecane posty

Gość pani autorka

Och jak bardzo.. Rzucic bylo latwo, bo palilam raczej okazjonalnie, a teraz 30 tydzien sie zaczal a ja mysle ciagle o papieroskach...cos czuje, ze jak tylko mala wyjdzie, kupie sobie fajki i znow bede popalac w tajemnicy... A teraz przyznawac sie, ktorej chce sie palic?

mi, od tygodnia za mną chodzi...ale mając jedno płuco to raczej kiepski pomysł i chyba sobie winko sprawię na wieczór, żeby ten głód nikotynowy zabić

Gość zonaKraka
Ja nie paliłam okazjonalnie tylko na co dzień i też mnie nosiło od czasu do czasu, tym bardziej że się nudziłam to i głupoty do głowy przychodziły... Ale wytrzymałam, i ciążę, i półroczne karmienie piersią. Czemu w tajemnicy masz popalać? Dorosła jesteś...

Gość pani autorka
Ach bo rodzina sie martwi, maz wkurza a w pracy nie palilam bo nie chcialam zeby mnie pracownicy widzieli z fajka... Ale to palenie w tajemnicy mialo swoj urok :)

w ciąży miałam odruch wymiotny na sam widok fajek, więc przeżyłam, bez problemu, najgorzej jak gdzieś wychodzę (do pubu itp) - wtedy mnie ciągnie okropnie:) a teraz mnie ciągnie nie wiadomo dlaczego :D:D:D

Gość ja to mam ochotę
zapalić ale ziołoo

Gość pani autorka
Mi sie chce palic dopiero od jakis 2 tygodni, wczesniej bylo ok

Ja nie palę ponad 1,5 roku i szczerze mówiąc CODZIENNIE myślę o papierosach. Ale wiem, że jak zapalę jednego, to diabli wezmą całe niepalenie..