Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NataliaNiutaNila

Jak namowic brata na randki?

Polecane posty

Gość NataliaNiutaNila

No wlasnie, mam brata 22 lata. Bardzo fajny facet, tylko 3 lata temu starsznie sie zakochal a jedna kobita strasznie go mowiac brzydko wydymala. Od tego czasu sie zmienil, zamknal sie w sobie, mniej wychodzi z domu. Byl zalamamny przez 2 lata, od roku jest juz w miare w porzadku. Bardzo go bolalo ze zmysla klamstwa na jego temat i wiele innych. Przez nia prawie zawalil poczatek studia jednak przez to ze pracowal ciezko i z pomoca rodzicow udalo rozkrecic mu sie super biznes gdzie naprawde zarabia kupe kasy a ma dopiero 22 lata. Martwie sie o niego troche bo dalej jest troche skryty, glupio to brzmi ale to wszystko jest zwiazane z ta dziewczyna!! az niemozliwe bo to mialo miejsce 3 lata temu!. Raz go umowilam z kolezanka ale ona dala dupy, gadala mi caly czas zebym umowila ja ze swoim bratem a potem na koncu znalazla sobie chlopaka:) No ale on sie tym w ogole nie przejal naszczescie. Teraz chcialabym zeby byl szczescliwy, poznal kogos ale przez to ze zrobil sie strasznie skryty to za bardzo nie ma jak sie stac...Co ja moge zrobic?

Gość Jelcz345
Sam niech poznaje dziewczynę którą ty potsuniesz ale go w niej nierozkochuj. Niech sam pozna.

Gość NataliaNiutaNila
Ale on nie ma gdzie nawet! Wstaje rano Idzie na kompa na 2 godziny Jedzie do swoejgo biznesu Wychodzi kolo 2pm Albo je obiad w restauracji z kolega albo do domu wpada Wieczorem kregle,kino,spacer z psem, bieganie, pogra troche na kompie Pozniej wieczorem obejrzy Dextera albo jakis film Idzie spac! on nie ma kiedy poznac dziewczyny zadnej! caly czas cos robi

Gość NataliaNiutaNila
Po tym jak podsunelam mu kolezanke to juz pewnie nie bedzie chcial innej odemnie! ale ona glupia byla, gadala mi jak jej sie podoba a potem dala ciala;/

Gość NataliaNiutaNila
Watpie aby jemu bylo wygodnie. Jak mowilam o tej kolezance to byl zadowolony, mowil ze bardzo chetnie bo mu sie tez podoba. Poprsotu boje sie ze on sam 1szy sobie nie znajdzie.

Gość wielki zderzak hadronów
on ma tylko 22 lata...uspokoj sie, ma jeszze czas

Gość wielki zderzak hadronów
a, bo zależy ci żeby go z domu przegonić chyba

Gość NataliaNiutaNila
Sram mordom :)

Gość NataliaNiutaNila
Dom bardzo duzy, on ma sam ze 100m2 dla siebie (ja mam prawie tyle samo).

Gość kjhgfqasdfgg
Ja pierdziele, weź się zajmij swoim życiem, nienawidzę takich osób co układają innym drogę życiową "bo wiedzą jak najlepiej", jak będziesz stara będziesz nieznośna i wścibska, zajmij się sobą, jak masz chłopaka to się ciesz, ale nie baw się w swatanie ludzi, jak ci za 1 razem nie wyszło już ci powinno to dać coś do myślenia że nie masz do tego ręki...

Natalia - Glupia jestes. Jak facet bedzie zainteresowany kobieta to sam podejdzie. Pozatym gdzie satysfakcja i milosc jak ktos podsuwa Ci gotowca?

Gość NataliaNiutalNila
Mam grzybicę pochwy :)

Gość łoooooooooo
A tak na marginesie ... czym się zajmuje firma Twojego brata :) ?

Gość NataliaNiutalNila
Czyści zużyte prezerwatywy i sprzedaje jako nowe.

Gość łoooooooooo
mhm.... autorki nie ma :( szkoda. Jeśli chodzi o temat, to moim zdaniem nie powinnaś dać mu czas, chłopak ma 22 lata, jak mówisz niczego mu nie brakuje :) myślę, że w koło niego niebawem zaczną się kręcić zacne panny :p To bardzo się chwali, że troszczysz się o bata :) brawo !

Gość prawiki są tutaj
Dobra siostra, troszczy się o brata, żeby nie został kafeteryjnym prawiczkiem.