Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczoyebna

Jak pokazać profesorowi, że bardzo się mylił?

Polecane posty

Gość oczoyebna
Sugerujecie, że mam wciąć manatki, schować głowę w piasek i zrezygnować, bo powiedziała mi tak jedna osoba? Osoba, która jest doświadczona, jest dla wielu autorytetem, która ma ogromną wiedzę i która mimo wszystko nie jest dla mnie żadnym przewodnikiem, bo realizuje się w zupełnie innej dziedzinie niż moje zainteresowania? Nie muszę wiedzieć wszystkiego. Myślicie, że każdy lekarz ma opanowany do perfekcji MS Office, jeśli miał Technologię Informacyjną na I roku studiów? Szczerze wątpię.

Gość Piękna otwiera drzwi
na technicznje nie ma pamieciowek jest rozwiazanie problemu i wiele trzeba pisac od siebie polowa w ksiazce to wzory nie teoria nawet tu była scojologia i flkizofia miałąm 5 z obu:) jelksi piszesz duzo..ale robisz powtorzenia..krazysz..to widac, ze nie rozumiesz teamtu i powiedzial ci ze napisalas glupity I mial racje. wiecje pokory mniej zadufania w sobie

Gość oczoyebna
Skończyłeś/aś kierunek techniczny, żeby mówić mi takie rzeczy? Studia są ściśle związane z pewną dziedziną przyrodniczą, w związku z tym mamy sporo problemów niekoniecznie opisywanych przez wzory i nie zawsze dających się rozwiązać poprzez rachunki. NIE JESTEM ALFĄ I OMEGĄ. Uwierzcie - zdaję sobie sprawę z tego, że robię błędy. Nie twierdzę, że napisałam tak świetnie, że powinni zrobić z tego nowy podręcznik akademicki. Twierdzę, że moja wiedza była wystarczająca, żeby to zdać. Na marne 3.0! Nie przyklejajcie mi łatki osoby próżnej i zadufanej w sobie, nie znacie mnie, a to jest bardzo krzywdząca opinia.

Gość ssssssssssisisi2020
mnie sie nasunęły dwie refleksje po przeczytaniu topicu : 1) chamskich macie profesorków, u mnie na wydziale, nawet jak zadajesz glupie pytania czy robisz bledy to raczej zaden prowadzacy nie dal mnie czy moim znajomym odczuc ze mineli sie z powolaniem czy cos :P 2) 4 terminy? U nas przepisowo sa tylko 2, jak byl poprzedni prodziekan to udalo nam sie uzyskac III termin, a teraz za kadencji tego nowego prodziekana to raczej nie ma co liczyć na III termin... Uprzedzajac pytania: studiuje na UW, wydział ścisły

Gość Piękna otwiera drzwi
jestes prozna ny.. bo jak ty nie majac mgr..nie umiesz sie nauczyc i ty o sobie mowisz ze ty sama oceniłas swoja prace na 3.0 aby oceniac siebie musialabys umiec material i miec mgr.. to tak jak ktos nie ma medycyny nie robil operacji ale ocenia ze 1 operacje zrobil na 5 a prof poiwiedzial ze 2! smiech na sali.. zadufana i brak pokory

Gość oczoyebna
Trollu, możesz już pójść spać :) Teoretycznie III terminy, pierwszy to była "zerówka" dla osób z dobrymi ocenami z ćwiczeń.