Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaleństwooo

Blogi o urodzie, wlosomaniaczki, cuda niewidy

Polecane posty

Gość Szaleństwooo

Przegladam dzis rozne watki na forach i blogi dbajacych o siebie dziewczyn, kobiet i jestem w szoku. Jakies olejowania, pelno kosmetykow...nawet robionych wlasnorecznie w domu...Dla mnie to czarna magia... Czy jest tu jakas babeczka, ktora nie oszalala jeszcze na punkie swoich wlosow, skory itp. Czy zostalam tylko ja taka ignorantka?

Gość Kocham naturę :)))
Przecież takie dziewczyny to garstka na całą polskę,większość korzysta z tego co jest w sklepach, ale fajnie że jest coraz więcej osób które robią coś same, np mydełka, super sprawa, sama sobie wyczrowałam nie dawo swoje mydełka i własnie dojrzewają :)

Gość Szaleństwooo
No ja je tez podziwiam ale kompletnie nie wiem jak sie do tego zabrac, chyba nie jestem na tyle systematyczna i w ogole nie mieszkam w Pl i nawet nie wiem gdzie mialabym szukac tych wszystkich produktow. Dla mnie to serio trudne i tym bardziej zazdroszcze samozaparcia.

Ooo ja też mieszkam za granicą :) wszystko tutaj można znależć, a jak czegoś nie ma to sprowadzam z PL :P

Gość jak ktoś nie ma innych zajęc
to zajmuje się głupotkami też miałam taką fazę w wieku dojrzewania jeśli tym zajmują się studentki czy starsze to znak zę neiwiele w domu robią i nie mają żadnych obowiązków zresztą gdy jedynym zainteresowaniem kobiety jest dbanie o siebie, kosmetyki, wizaż i stylizacja....to uważam to za wyjątkową pustkę intelektualną nijak nie mogę zrozumieć lasek, których jedynym zajęciem jest polowanie na ciuchy, układanie z nich zestawów i robienie fot na blogusiach.... żenada

jak ktoś nie ma innych zajęc- Oj zapędziełaś się w swoich osądach ;/ Polowanie na ciuszki i robie nie sobie fotek które wrzuca się na portale społeccznościowe to zwykle działka nastolatek, kiedyś siedziałay cały dzień na trzepaku, a teraz robią sobie sesje, takie czasy. Jednak ty pomieszałaś wszystko. To że ktoś interesuje się tym jak dbać o sobie w sposób to jescze nie jest oznaką tego, że nie ma nic w głowie i że jest pusty, każdy ma jakiegoś bzika. JA już nie jestem nastolaką, ale od dawien dawna miałam hopla na punkcie dbałości o swoją osobę i tak po latach dotarłam do naturlanych sposobów i kombinuję w domku, to z olejami, to z robieniem mydełke, octu jabłkowego i innych pierdołek. I to że znajduje na to czas wcale nie ozaacza, że nie zajmuję się rodziną, że chodzą głodni, bo im nie gotuje czy coś w tym stylu. Najważniejsze, żeby każdy miał jakieś hobby, zainteresowania. Ja nigdy się nie nudzę, a że moje zaintresowania są dla kogoś mało ambitne to mam raczej gdzieś.

Gość Pomocna dłoń :)
Ocenieniae kogoś na podstawie tego co jest dla niego wazne jest tak puste, że aż szkoda się wypowiadać.

Gość prosta sparawa
no to to są mało ambitne zainteresowania no wybacz ale gdy ktoś nie ma żadnych innych tylko mazidła :-( i tłumaczenie że masz czas dla rodziny jest denne takie podejście do życia jest typowe dla nastolatek ale gdy nie mija z wiekiem to widać że coś nie teges

Pleciesz trzy po trzy. Robienie mydelek i innych naturlanych kosmetyków to jest dla mnie przyjemność i do tego interes z którego mam pieniądze, bo handluję sobie moimi kosmetykami. A powiedz mi co jest dla Ciebie ambitnym zajęciem ? siedzenie przed kompem na kafe i pisanie pierdzielin czy masz jakieś inne bardziej ambitniejsze zainteresowania ? Moja miłość do naturlanych kosmetyków, nie jest moją jedyną pasją. Ocenienie ludzi na podsatwie ich zainteresowań jest bardzo marne. Większość babek w moim wieku w wolnym czasie siedzi o ogląda telenowele wenezuleskie, może to jest dla Ciebie bardziej abbitne zjęcie ???

prosta sparawa- widać od razu, że jakiś pustaczek z Ciebie. Powdziwiam osoby ktre maja jakies zainteresowania, bo wiekszosc ludzi nie ma zadnych, po za ogladaniem "mam talent"

Gość FIKOŁAJ
U niej pewnie najbardziej ambitna rzecza jak zrobiła było pogrzebanie sobie w tyłku :D Jestem facetem, robię kosmetyki, co ty na to ?