Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupaaaa

Straciłam dziś ponad 2000 zł na ubrania

Polecane posty

Gość pati79%%
oooobleeeeeebleeeee -NAPISALAS ZE TO PRZYKRE,ZE AUTORKA CZERPIE RADOSC Z UBRAN...ja tam tez sie ciesze jak sie moge ladni ubrac i dobrze sie w tym czuje:)

Gość ale jaja kogo ja widze
Chyba uzywane, bo ja za sam plaszcz dalam 3 tys zł i zdjecia nie sa twoje, wpadlas jak sliwka w kompot, niech no sie tylko wyda :D

Gość oooobleeeeeebleeeee
Siedmiomilowy pantofel - a o czym ja piszę? No chyba właśnie o tym. :classic_cool: Jeśli byłby to topik o modzie to ok, mogłabym dyskutować a tak? Pozostają mi tylko do napisania '' puste komentarze '' w Twoim czy tam waszym mniemaniu. :D:D:D

Gość ej lizodupy liżcie dalej dupę
autorce może wam coś odpali skunksy;p

pati79%% - ładnie a markowo to 2 różne sprawy ;) oooobleeeeeebleeeee - piszta, piszta, ja mam przynajmniej bazę do analizowania ludzi, bo riposty na takie tematy są niezwykle cenne w określaniu cech psychicznych ;)

Gość pati79%% i przylazisz tu i
się tym chwalisz??? tak ci to imponuje?:o to sie z nia zakumpluj zlotko:ppp

Gość pati79%%
a ja sobie kupillam plaszczyk za 180zl i jest sliczny-jak dla mnie. Nie potrzebuje markowych ubran za 3 tysiace.... dla mnie to smieszne zeby placic za metke... Ludzie nie maja co do garnka wlozyc a co niektorzy kupuja plaszcz za 3 tysiace. I jeszcze tu piszecie ze robicie to dla siebie....,heh-markowe ciuchy kupujecie wlasnie po to by inni wiedzieli ze was stac i uwazacie sie za lepszych.... tyle w temacie.

Gość mam pytanko mam pytanko
sliczna dziewczyna z autorki. mowie to jako kobieta. ciesz sie mlodoscia, zdrowiem i pieniedzmi dziewczyno i nie przejmuj zazdrosnymi ludzmi.

Gość pati79%%
czym sie niby chwale????tym,ze cieszy mnie to ze cos sobie kupie...?zwyklego??? No widzisz ,tak! potrafie sie cieszyc ze zwyklych,niedrogich rzeczy:) I gdybym miala 2000 to napewno nie kupilabym plaszcza za 2000 tylko duzo innych cichow. Nie na pokaz ,,metki'',firmy....,tylko cos dla siebie,co potrzebuje,co mi sie podoba

Gość pati79%%
ja nisko trzeba upasc by komus tego ZAZDROSCIC.... :D

Gość xoxo...
Jak nisko trzeba upaść, by lizać dupy KASIASTYM. :D

Gość IKAAAAAAAAAAAAAAA
Jak nisko trzeba upaść, by twierdzić, że ktoś komuś czegoś zazdrości?

Gość pati79%%
lizac dupe a popierac to ze mozna sie cieszyc znowych rzeczy to roznica...;) Co-niektorym jednak zazdosc przeslania racjonalne myslenie....:O ZAWISC TO BARDZO ZLA CECHA....:o:o:o

Gość IKAAAAAAAAAAAAAAA
Ja pierdolę, a jaką masz pewność, że ktoś tu jej zazdrości? Aha, czyli wszyscy ją krytykujący, to nikt inny tylko zazdrośnicy tak? Haha. No fakt, każde zdanie inne od twojego zieje zawiścią, ojprdl. :o

Gość z jakimi koorwa człowiekami
pati a idź w choooj tak wam wszystkim zazdroszczę że zaraz zrobię pod siebie, świat nie kręci się tylko wokół was, idioci

Gość Korneliowataaa
Jesteś bardzo niedowartosciowana skoro o tym piszesz. Widzisz, mój facet zarabia okolo 60 tysięcy miesięcznie, to zależy ile razy wyjdzie za mecz, bo jest piłkarzem, gra w górniku zabrze. I ja nie zakładam o tym tematów. Jesteś pusta panienka :)

Gość madame damierrrr
dziewczyna ze zdjęć ładna ale nie wierzę żeby była na tyle głupia i założyła ten temat, poza tym rzeczy które kupiłaś to większy koszt niż 2 tyś zł, chyba że z przeceny

Gość pati79%%
nie twierdze ze wszyscy,ale po co ta krytyka....? No po co?zeby sobie ulzyc...? Czy zeby komus dowalic...? Nie rozumiem. Ja tak jestem wychowana,ze jesli sie kogos krytykuje to samemu trzeba swiecic przykladem.Latke mozna przykleic kazdemu.To bardzo proste. A ze tu jestesmy anonimowi-to mozna sie wyzyc na kims..., Korneliowataaa--nie zakladasz takich tematow,ale jakos nie omieszkasz wspomniec ze twojj facet zarabia 60 tys. jest pilkarzem itd,wiec sama sie chyba teraz dowartosciowujesz....?tez tak to mozna odebrac...:DWiec najpierw patrz na siebie,a potem nazywaj kogos,,pustą anienka...''

Gość pati79%%
dobrej nocy WSZYSTKIM:)

Gość Jsjjdjdjdj
Jak jesteście takie bogate to idźcie na siepomaga.pl Tam jakoś bogaczy nie widać, większość datków za 40 zł. A tutaj takie damy.

Gość kałdor
cieszę się razem z Tobą :)

Gość kałdor
przecież Wam z portfela nie ubyło, jak sobie kupiła :classic_cool: 🖐️