Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupaaaa

Straciłam dziś ponad 2000 zł na ubrania

Polecane posty

Gość jaskułek
przecież to prowo była :D

Gość kaldor
nawet jak prowo, idealnie obrazuje zawiść :classic_cool: to tak samo jak ci, co nienawidzą ajfonów i wyzywają każdego, kto je lubi co innego powiedzieć 'wolę inne telefony', niż stękać, że to gówno i śmiać się z właściciela. ludzi boli to, że ktoś ma pieniądze, a jeszcze bardziej boli to, że ktoś ma pieniądze bez wysiłku.

Gość jaskułek
Ludzie byli, są, i zawsze będą ograniczeni :o - ale przynajmniej jest wesoło.

Gość do miss you
jesteś śliczna, tylko po chooya robisz ten dziwny ryjek - dziubek na zdjęciu ? :O Dżizes krajst :O

Gość kaldor
nie jest wesoło, kiedy ktoś rozporządza się Twoim majątkiem :classic_cool: większość hejtów w tym temacie pochodzi od osób, które same by chciały tyle wydać, a nie mogą, ewentualnie kliknęły w stopkę i zobaczyli, że autorka ma urodę :)

Gość pod słońcem toskanii
A ja zazdroszczę. Chciałabym sobie wydawać kasę ojca :)

Gość pod słońcem toskanii
No i faktycznie jesteś bardzo ładna tylko dzioba nie rób:)

miesięcznie wydaję ok.400-500zł. Jak są wyprzedaże też wydaje się te.1.500-2.000zł. To wbrew pozorom nie jest dużo, jeśli ktoś przyzwoicie zarabia, albo ma dzianych rodziców. Ludzie tyle wydają, bo zauważcie,że w Polsce nie żyją TYLKO ludzie ktorzy zarabiają najniższą krajową albo są na zasiłkach na własne życzenie.

Gość smutni ludzie dzisiaj są
i musisz to pisać na forum żeby się dowartościować??? to smutne. widocznie nie masz się czym innym pochwalić

Gość fbcbgnbgvbn
a tata nie może ci zafundować plastyki nosa? na środkowym zdj widać, że masz dupę na brodzie- i jakoś tanio jesteś ubrana na tych zdj , ze wsi jestes prawda?

Gość mire nie k
no i c h u j mnie to obchodzi!

Gość fbcbgnbgvbn
oza tym 2 k to ja potrafię na same kosmetyki wydac, nie masz czym szpanować to nie szpanuj lansiaro pusta

Gość mire nie k
kiedy bedziesz moja t albo te pieniedza to nie wydasz ich na ubranie tylko na kase

Gość ja mammmmmmm
Ja nie mam czego tej dziewczynie zazdrościć, bo też mogę pójść i wydać kasę na co mi się podoba bo zwyczajnie ją zarobiłam i po to są żeby wydawać. Ona ma zdecydowanie inny problem - "Nie mam sponsora, mam bogatych rodziców poprostu". Po pierwsze kto normalny chwali się wszem i wobec statusem materialnym? To może robić tylko osoba, której poczucie własnej wartości jest równe zeru. Po drugie powinna częściej zaglądać do książek niż do sklepów - po prostu- .

Gość hghjfhfghfvhgf
ee ja za sam szalik burberry dalam 1000< zł... coś krecisz

Tanio jestem ubrana na drugim zdjęciu? A nie widzsz torebki od Louis Vuitton za ponad 2000 zl? :D

Gość Kikaaaaaagggg
Torebki od LV są najczęściej podrabiana marka na świecie :) Można ja znaleźć na chińskim rynku albo przywieźć sobie z Turcji. Kosztuje może jakieś 30 euro ;) Oryginalna torebka LV oscyluje sie w granicach od 3000 zł ( to za taka najmniejsza ) do nawet 10 000 zł. Gdybyś autorko znała prawdziwe ceny ORYGINALNYCH produktów, nie walilabys takich gaf. :D

są też za 2000 zł, więc tylko ty pokazujesz że się praktycznie nie znasz. A nawet po tym zdjęciu można rozpoznać że jest to oryginał. Spójrz na wzór, nie jest ucinany.. :)

Gość Kikaaaaaagggg
Bredzisz dziecinko. Naprawdę uważasz, że ze zdjęcia można zauważyć czy torebka jest oryginalna? Tym bardziej, że to zdjęcie z pewnej odleglosci. Ja ci wstawie obok taka z rynku i nie będziesz miała pojęcia która jest oryginalna a która podróba. Ty najzwyczajniej nie wiesz jak odróżnić prawdziwa od kopii :D I jeśli ta torebka ze zdjęcia byłaby oryginalna to kosztowalaby około 5- 6 tysięcy. Więc nie pyskuj tyle jak guzik wiesz. Marne prowo btw. Te małolaty chyba za bardzo się nudzą przed kompem :o

Mnie osobiście było by szkoda wywalić 2.000zł na same ubrania no ale kto co lubi, jak Ci rodzice dają tyle kasy na przyjemności to się ciesz ale chwalenie się tym na forum zahacza o mały brak nietaktu a podobno psychologię studiujesz to powinnaś wiedzieć takie rzeczy.pozdrawiam

Gość ehh co tu gadac
mam 30 lat, stac mnie miesiecznie na wydanie okolo 4 tys na same ubrania jednak w zyciu bym nie kupila torebki lv:(: najwieksze paskudztwo swiata a ty niestety na zdjeciach wygladasz bardzo przecietnie, jak na taka kase masz zaniedbane wlosy i tani plaszcz

Kiedy wreszcie Polacy zrozumieją że on zawiści nie przybywa w portfelu? Stać ją to czemu ma nie kupić torebki za 2tys? Pieniądze są po to żeby z nich korzystać, a nie trzymac w skarpecie

Gość igaaaaaaaaaaaaaa
zazdroszcze troche bogatych rodzicow ale coz.. rodziny sie nie wybiera. nigdy nie wydalabym tyle na ubrania, ubieram sie raczej w siecowkach h&m, zara itd a szastam pieniedzmi jezeli chodzi o podroze- niedawno wrocilam z krymu, za 3 mies lece na miesiac do indii i to wg mnie jest dobrze wydana kasa, a nie tam jakis plaszczyk od tommiego. ale pewnie Ty bez tatusia zginelabys w tych indiach razem z plaszczykiem :P

np ta wypowiedz " uważaj, bo orgazmu dostaniesz, schowaj więc lepiej ciuchy do szafy i idź już spać, bo jesteś żałosna " to nie zawiść? wielu bogatych lubi się chwalić kasą i nie widzę w tym nic złego

No ja soebie nie mogę na to pozwolić, bo mnie nie stać, ale chciałabym kiedyś tak zaszaleć:)

ja widzę tu zawiść, wiadomo że to prowo nastolatki, ale każda kobieta lubi sobie coś kupić a nie każda stać na taką beztroskę rozrzutności :)