Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenkaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

FACECI WOLĄ PEWNE SIEBIE KOBIETY !! :(

Polecane posty

zeby uprzedzic sugestie - nie,nie jestem pasztetem. Mam 172cm wzrostu,waze 56kg,biust 70c,mam ladna buzie i jestem zadbana. Ale jestem tez SKROMNA. i niepewna siebie. poprostu tak mam,ze niby wiem ze wszystko ze mna ok,ze podobam sie facetom,ale bedac w danym pomieszczeniu barze/uczelni zawsze wyhacze 'ladniejsza' od siebie i od razu przygasam.. tak wiem sa gusta i gusciki jednemu podoba sie ta,innemu tamta,nie mozna sie porownywac,kazdy jest inny na swoj sposob.. ale nic na to nie poradze.. jakos by to bylo,mam kochajacego chlopaka,ktory uwaza ze jestem najpiekniejsza na swiecie,ale.. od pewnego czasu (zaczal drugi kierunek studiow,u siebie w miescie) mowi mi o kolezance z roku.. tak pytalam,jak tam znajomi z nowego kierunku itd.,on zawsze wspomina o niej. nie moge wejsc na jej zdjecia na fejsie,dzis jedak zostala oznaczona na jakis fotkach mojej znajomej i ją zobaczylam.. panienka ma w soie cos odpychajacego,jest mega pewna siebie,widac to,jednoczesnie jest nieciekawa - okularki,przylizane wlosy,niska i sredniej figury,ot zwyczajna,przecietna dziewczyna.. gdy zaczelam ja wyszydzac - tak tak,aby mi ulzylo- do chlopaka to on zaczal jej bronic.. ze tyle we mnie jadu bo zazdroszcze panience pewnosci siebie,ze ona jest niesamowita... Ku**a ,ma racje,tak ! ale nie musial mi tego pisac po 2 latach bycia razem,dla jakiejs malolaty..skad te wszystkie dziewczyny biora tyle mega pewnosci siebie,powiedzcie mi ?

Pewniejsze siebie, hałaśliwe, ostentacyjnie się zachowujące, pstrokate i pyskate. Wszystko przez te reklamy ;)

ale czy takie wlasnie wola mezczyzni ??

Gość F. Dux
Blondynka, brunetka?

"piękne, skromne, delikatne, wrażliwe kobiety usychają w samotnosci" xxx Niekoniecznie. Ja nie usycham ani samotna nie jestem :)

blodnynka - tak jak ja. jestem od niej 87987razy ladniejsza i on tez mi to mowil. nie,nie chwale sie teraz czy cos - poprostu oceniam ją na kilkunastu zdeciach i siebie ogolnie. heh ostatnio czytalam ze kobieta nie powinna sie z inna porownywac bo sama siebie poniza.. tu nie chodzi o wyglad. tu chodzi o to ze panienka z tego co mi mowil mowi do niego na przerwach przez 'misiu' itd ja je/////bie nie moge panienek ktore biora sie za zajetych !! ;/ w zyciu nie mowilabym tak do kolegi ktory ma dziewczyne.. a ona wie ze moj jest ze mna prawie od 3 lat..

Gość zrobić sobie hodowlę dzieci
bzykać się czy chodzić to można z kimkolwiek,ale po co stały związek i zakładanie rodziny,kobiecie która nie ma w sobie czegoś z kochanej zołzy,żeby bachory wlazły na łeb i trzeba było je lać

Gość Egoiste_ 58
Kocham fiku mikuuu. 😍

Gość zrobić sobie hodowlę dzieci
masz dylematy podobne do tutejszych prawików,w stylu czy da im jakaś wsadzić czy nie,

Każdy facet ma swoje preferencje, zależy od jego klasyfikacji, np szybki lopez z potrzebą studzenia organu jak najczęściej w jak najszerszym asortymencie zwróci uwagę na otwarte niby drzwi obory dziewoje, spokojny intelektualny kujon będzie wodził wzrokiem jak sep za padlina takowe "pewniaczki" lecz wybierze podobną do siebie cicha dziewczynę, wszak dla niego milczenie jest zlotem etc... Co facet to inny rozmiar i szum pod kopułą ;)

nie mam rozkmin prawiczka,poprostu o ch***j chodzi z tym ze koles chce zostawic dziewczyne dla brzydszej,tepej idiotki ktora kokietuje go dzien w dzien wiedzac ze ten jest juz w 3letnim zwiazku !!!!!!!!

nie moja droga,mam zainteresowania,jestem osoba lubiana,z jajami i takie tam,a to ze nie podrywam 10ciu kolesi naraz i nie mowie do znajomych facetow przez misiu jak ostatnia zalosna flirciara nie robi ze mnie chyba sztywnej ?

Autorko, urok kobiety, to coś więcej niż uroda i modne ciuchy. Twój facet już to wie, i dlatego staje w obronie^^ Tamtej Dziewczyny^^.Moim zdaniem On ma 100 % racji. A Ty, jesteś pewnie zapatrzoną w lustro, zawistną marionetką.

mam wabik,nie mam wabika,jeden ciul. Nie narzekam na brak zainteresowania meskiego mimo zapewnien ze jestem w zwiazku,wiec chyba cos musi we mnie byc,ze goscie za mna lataja mimo ze wyraznie mowie ze nic z tego nie bedzie. Sama nie wiem po co zalozylam ten temat ? Hmm chyba po to zeby sama przekonac ze ten wabik mam,ze ze mna wszystko ok,a to moj facet jest frajerem,ze zwariowal dla jakiejs zlafiryndzialej malolaty ktora mowi do niego codziennie przez 'misu' i prawi komplementy..

bosa bosa,nie jestem marionetką,oj nie udowodnie ci tego przez neta :) wiem ze moj tekst brzmi totalnie żalosnie a ja zachowuje sie w waszych oczach jak desperatka/pusta lala/bez zainetersowan ale cala ta sytuacja jest dla mnie zalosna,wiec i ja teraz nie potrafie wyrwac sie z tej ramy..

kazda mloda ladna kobieta ma powodzenie. wabik wychodzi wtedy kiedy nie ma tej calej 'otoczki' czyli urody, ladnej figury a mezczyzni i tak leca. widac ze nie rozumiesz o co chodzi i lubisz myslec po swojemu, wiec faktycznie nie ma sensu nic pisac.

i alez oczywiscie wiem,ze wyglad to nie wszystko,to proste - sama nie chcialabym przystojnego lecz nieciekawego z charakteru mezczyzny. umowmy sie ze wiemy ze na urok osobisty wplywa wyglad plus ciekawy styl bycia,zainteresowania itd.,ciekawi mnie tylko jak ta mega wzmozona pewnosc siebie dziala na facetow? czy te wszystkie przecietnie ladne,przecietnie ciekawe,lecz bardzo bardzo pewne siebie dziewczyny na kazdym facecie robia tak ogromne wrazenie??

kiedys styknelam sie ze stwierdzeniem ze nasza atrakcyjnosc to 50% tego co mamy a kolejne 50% tworzy to co wykreujemy.. nie zrozumcie mnie zle - ja wiem ze ta jego 'kolezanka' jesli chodzi o charakter to zwyczajna dziewczyna,ktora ma problemy na miare licealistki a ze zdjec widze ze jej twarz jest mysla nieskazona. Mamy wspolne znajome (ah ten facebook) wiec pytalam je co sadza o panience nie mowiac jaka jest sytuacja bo chcialam obiektywnej opini.. ALEZ OCZYWISCIE zgadzam sie ze moj chlopak mogl spotkac dziewczyne piekniejsza/bardziej interesujaca - zycie. Ale ona taka nie jest. Poza pewnoscia siebie.

Gość benjaminfranklineeeeeeeee
bo te pewne siebie wydaja sie byc odwazniejsze w lozku :DDDDDDDDDDDD

kobieta nie musi byc skromna i delikatna - jasne nikt nie lubi wulgarnych babochlopow,ale fajan laska to nie taka co narzeka co chwile na swoj wyglad i czuje sie niepewnie (mimo ze ladna i interesujaca) lecz fajna laska to dziewczyna ktora czuje sie seksbomba choc niekoniecznie jak ona wyglada :)

napisalem prawde