Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Co dzisiaj jadłem?

Polecane posty

Już wam mówie o 07:35 - dwie kanapki z szynką, serem, sałatą pekińską, sosem angielskim, majonezem, papryką oraz trzy rogale seven days i delicje z milki oraz czekolade bąbolade z alpen gold o 8:15 - zupa pomidorowa, landrynki z goplany (cukierki lodowe) o 9:15 - wyszedłem na kebab :) o 11:10 - obiad (ryba/panga/, ziemniaki, buraczki) o 12:00 - zupa pomidorowa o 13:00 - hamburgera i lody truskawkowe o 14:30 - kanaki z białym serem i kakao o 15:00 - ptasie mleczko z wedla o 15:15 - 25 pączków od sawickiego o 15:30 - sernik z kokosem ze sklepu złoty kłos o 16:00 - takie ciasto jadzia ze sklepu dom chleba o 16:30 - takie dobre kokosanki ze sklepu piątka o 17:00 - hot dog amerykański z sosem chilii o 17:30 - zupa pomidorowa o 18:00 - pizza z serem, szynką i pieczarkami o 19:00 - lody shake Oprócz tego wypiłem dzisiaj 3 kawy, 2 tigery, 2 pepsi, 12 herbat. I niedawno zjadłem kanapki z pasztetem drobiowym, 3 jajka na miękko, kanapki z bekonem z bobrownik oraz śledzie w sosie musztartowym i wypaliłem całą paczke papierosów.